PDA

View Full Version : ידית הילוכים מאיביי? חשוב לי מאוד :)

yinon
27-02-11, 15:11
שלום לכולם,
נשבר לי ה"תפוח" של הידית הילוכים והשק שלי דהוי מאוד ולכן החלטתי להשתדרג,
חשבתי על:
שק (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Black-Red-Stitch-Leather-Manual-Gear-Shifter-Shift-Boot-/320661925428?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4aa8f0ae34)
תפוח (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Black-Leather-Shifter-Manual-Gear-Shift-Knob-Red-Stitch-/150499720035?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item230a7b7b63)

אז ככה,
1. האם לדעתם המוכרים הנ"ל הם סבבה? לא יעשו בעיות וכד'? (אני פשוט ממש לא מבין באיביי).
2. האם הם נראים טובים לדעתכם? אני לא באמת מצפה שזה MOMO מקורי אבל שהיה איכות טובה, ואולי מישהו יודע איפה יש דברים בסגנון הזה (אדום שחור) פה בארץ באיזור המרכז?

תודה :)

Amit
27-02-11, 18:15
נראים בסדר לא מציאה .. המוכר השני לא שולח לישראל
תבדוק את עצמך ..

עמית

yinon
27-02-11, 19:48
בסדר מספיק טוב בשבילי,
הם שולחים לישראל שניהם בדקתי...

תודה.. אשמח לעוד תגובות

dodihob
27-02-11, 20:06
השק נראה טוב
על הידית הילוכים הנ"ל תצטרך לוותר, הידית שלך היא "lift Reverse" כלומר צריך להרים אותה בשביל להעביר לרוורס. התקנת ידית הילוכים כמו שהצגת לא תאפשר לך לבצע את פעולת ההרמה, לכן תצטרך לשבור את הפלסטיק המונע ממך להעביר לרוורס בלי הרמה. הכל יעבוד, אך יהיה לך הרבה יותר קשה להכניס הילוך להילוך 5 וזאת מכיוון שהרוורס יותר רחוק ימינה מההילוך החמישי, (וכמובן אין לך פלסטיק שמונע מהידית ללכת ימינה עד לרוורס) ואז תצטרך כל הזמן לשחק ולנחש איפה הכניסה להילוך ה-5.
או שפשוט ובקיצור, תחפש ידית הילוכים "lift Reverse" :)
בהצלחה!~
ערן

yinon
27-02-11, 22:08
מזאת אומרת "להרים"? הרוורס שלי הוא פשוט ימינה עד הסוף ולמעטה... אני לא מרים כלום..
אבל אני יבדוק את העניין תודה :)

dodihob
27-02-11, 22:26
ואללה...תחזור לרכב ותבדוק שנית :D

ליאור23
27-02-11, 23:34
איזה אוטו יש לך?
ממה שאני זוכר בelx שהייתה לי היה צריך למשוך מין עיגול כזה מתחת לידית ורק ככה היה אפשר להכניס רוורס.

yinon
28-02-11, 15:46
אני מזכיר:
הפונטו שלי היה ספייס מ 2002...5 דלתות.
בדקתי שוב ואני לא צריך לא להרים ולא להוריד כלום כדי להכניס לרוורס...
שום דבר לא מונע ממני לעשות את זה.. פשוט ימינה חזק, יותר מחמישי ולמעטה..

ברא
28-02-11, 17:43
אני מזכיר:
הפונטו שלי היה ספייס מ 2002...5 דלתות.
בדקתי שוב ואני לא צריך לא להרים ולא להוריד כלום כדי להכניס לרוורס...
שום דבר לא מונע ממני לעשות את זה.. פשוט ימינה חזק, יותר מחמישי ולמעטה..

אם אכן המצב כמו שאתה אומר אתה מכניס הרוורס ללא הרמה אז הקפיץ נעול שהוא מורם
אבל במצב הזה לעולם אבל לעולם לא תצליח להכניס הילוך חמישי
החברים בפורום צודקים במליון אחוז בכל מה שאמרו
גם אני יש לי ספייס 2002 ידנית

Caveman
28-02-11, 18:50
אולי מותקן לו בטעות גיר של HGT? :)

yinon
28-02-11, 19:44
טוב הבנתי עכשיו מה הבעיה... יש לי איזה פלסטיק שבור בידית... אין תפוח ואת מה שהחזיק אותו וזה בדיוק מה שאתם אמרתם שאני צריך להרים.. זו הסיבה שאני לא צריך להרים כלום כי הפלסטיק הזה שבור..

לי אין בעיה עם זה אני יכול להעביר לכל ההילוכים וגם לרוורס השאלה היא האם התפוח שהזכרתי למעלה שאני רוצה לקנות יכול להתחבר ישר למוט ברזל ולא לפלסטיק הזה שנשבר לי...