View Full Version : ייעוץ בגג לפונטו קבריולט
Siso_Tuning
23-02-11, 08:20
בוקר טוב חברים
אז ככה החלון האחורי שלי התייבש ואי אפשר לראות דרכו כלום
חשבתי להחליף גג
אז התקשרתי ל"ג'ק קבריולט" (ראיתי מדבקה שלו על דופן הדלת שלי)
אחרי בירור קל התברר
שגג עולה בין 7-6 אלף שקל מקורי מיובא כולל התקנה ואחריות ל6 שנים
פירוק והרכבה כולל החלפת חלון אחורי עולה 1200 שקל לפני שיתפרו עוד כל מיני תפרים שנפרמו על הדרך...
אני זוכר שהיה פה לא מזמן דיון לגבי ייבוא של גג מאירופה...
מישהו יכול לעזור לי לגבי מחירים אם אני יביא לבד מחול
מה עלות הגג
מה עלות המשלוח
וכמה המכס "אוכל" פה?
תודה מראש ויום טוב...
בגלל החלון האחורי להחליף את כל הגג? נראה לי מיותר אם הוא תקין ולא נוזל
אם לא עובר טסט ככה זה משהו אחר
תנסה לעשות לו פוליש ולהשתמש בכל מיני מסירי שומנים ותראה אם עוזר
סה"כ החלון מפלסטיק כזה לא?
בכל אופן להחליף את כל הגג אני מכיר אנשים גם שהחליפו ב4K, תנסה לבדוק בעוד מקומות
תעשה חיפוש היה פעם שמות של אנשים המתעסקים בזה
ז'אק מיראז' הוא הכתובת עבורך.
מחיר לא זול אבל עבודה הכי מיקצועית שיש.
יעבץ 22
תל אביב
טלפון: 035161183
חברה שלום וערב טוב . לי היתה פונטו קבריולט מטופחת מאד שנורא אהבתי אתם יכולים לראות אותה בשרשור של כול דגמי הפונטו הפונטו הקבריולט הלבנה שמצולמת שם זאת שלי .היתה לה בעיה דומה הגג היה על הפנים. החלון היה שרוף. והרבה נזילות ! החלטתי לשפץ את הגג אחרי הרבה בירורים .המליצו לי על רפד בנצרת שמומחה בגגות ברזנט לרכבי קבריולט. הגעתי אליו יש לו שם ברזנט מיוחד לגגות ועשה עבודה יפה מאד! הוא קילף את הברזנט הישן ותפר ברזנט חדש וחלון חדש. התפירה היתה סוף הדרך ממש רכב חדש אפשר לראות את הגג בתמונה.. שילמתי על העבודה הזאת 3500 ש"ח רק שהיתה בעיה אחת. בחורף היתה מאין לחות כזאת שהצתברה על החלון האחורי וממש יצרה טיפות מים וזאת לא היתה נזילה זה פשוט עיצבן מאד. אז בקיצור יש כל מיני רפדים שמתמחים בעבודה כזאת רק צריך לקחת בחשבון שזה לא אורגינל ויכול להיות בעיות למינהם..
למרות שאני לא בקיא בחלונות גג של קבריולט, ואני מניח שהוא גמיש יותר מבקליט של פנס.
אני מציע פתרון יצירתי וזול יותר-
לבצע לפלסטיק ניקוי בחומרי הניקוי של הפנסים. יש חברה ביהוד שעשיתי דרכה הם גם מוכרים חומר לשימור הטיפול.
שווה לך לבדוק מולם או מול חברות אחרות בנושא.
Siso_Tuning
23-02-11, 22:59
אין נזילות יש רק טיפטוף מעצבן מאיזה שתי נקודות קטנות לא רציני אבל מעצבן אותי
החלון אני אנסה באמת למצוא פיתרון דומה לפיתרון של הפנסים
ג'ק הזה אני דיברתי איתו כבר כמה וכמה פעמים הוא אמר שאם אני רוצה יש מישהו שעושה גג החודש אז על הדרך הוא יביא גם לי וזה יוזיל את המשלוח ויוזיל לי את עלות הגג ב1000 שקל זאת אומרת 6 אלף
הבעיה היא שזה לא משתלם זה ככמעט 40 אחוז משווי הרכב
טסט הרכב יעבור כי הגג סה"כ נראה טוב
האופציה שהוא הציע לי שיפוץ גג
שזה פירוק החלפת החלון האחורי וסידור התפרים שנפרמו ועוד כל מיני תיקונים קטנים בסביבות ה1500
דרך אגב אני אשמח לקבל פרטים על הבחור בנצרת שמתעסק עם הגגות אוליי אני יעשה אליו סיבוב השבת
הבעיה הכי גדולה שלי זה המרחק
אני מהקריות וג'ק נמצא במרכז ככה שלא מסתדר לי להגיע אליו
אני לא זוכר איך קוראים לו כי זה היה מזמן אבל תיסע לנצרת למוסך סיטרואן פיג'ו הוא נמצא בסביבה ותשאל שם עליו כולם מכירים אותו יש לו חנות רהיטים והוא רפד במקצועו ומתעסק גם בזה שיהיה בהצלחה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.