התחבר

View Full Version : להחליף פנס שמאלי?

Sufadev
12-02-11, 14:16
אהלן,יש לי נורות לבנות (איזה 4-5) וגם את הנורות הרגילות (צהובות).
שאני שם את הנורות הלבנות ברכב משום מה,בפנס השמאלי תמיד נשאר אור צהוב ואילו בפנס הימני יש את האור הרצוי - לבן. ניסיתי את כל הנורות הלבנות על הפנס השמאלי ואפילו ניסיתי להחליף בין הנורה שמוציאה אור לבן בפנס הימני למנורה בפנס השמאלי אבל עדיין יש אור צהוב לכל דבר :\. שאלתי מישהו והוא אמר שיכול להיות שהלך הרפלקטור בפנס וצריך להחליף פנס שלם..אז אני שואל אולי מישהו מכיר את הבעיה והוא יודע איך לסדר?..או שבאמת צריך פנס שלם..וכמה יעלה פנס מפירוק?

amir684
12-02-11, 21:51
תשים לב איזה נורה אתה מפרק אור דרך או מעבר

Sufadev
13-02-11, 00:32
יש לי 2 מנורות..האור חנייה והאור דרך..אני מדבר על האור דרך..האור חנייה נשאר באותו צבע כמו ששמתי (לבן או כחול כי בדקתי גם אותה עם 2 צבעים)..והאיתות שלי בכלל בצד כך שזה לא נוגע אליו מדובר בפונטו שנת 2000 אבל בצורה הישנה של דור 1 (טמבונים בצבע הרכב)

רפי לין
13-02-11, 09:29
צריך לבדוק אם הנורה אכן דולקת במלוא עצמתה או רק במחצית עוצמה ולכן האור שלה הנו צהוב.
זה קורה, בדרך כלל, בגלל חיבור הארקה לקוי בתקע לנורה הראשית (החוט השחור).
אם זה כן תקין אז אם תרצה, נסה להשיג פנס ראשי משומש שנראה תקין ומבריק בפרוקיית הרכב הגדולה שגם קרובה אליך, היפר חלף: http://www.musach.co.il/details.asp?id=599
בהצלחה ובברכה - רפי לין

Sufadev
13-02-11, 09:56
בדקתי עם כמה נורות אבל האור תמיד נשאר צהבהב כזה..וכמה פנס מפירוק יכול לעלות?..[כדי שלא ינסו למרוח אותי במחיר]

Sufadev
14-02-11, 16:00
הקפצה