התחבר

View Full Version : iphone vs n8 vs galaxy s

ליאור23
04-02-11, 20:30
עוד מעט נגמרת ההתחייבות למכשיר המעפן שהיה לי בשנה וחצי האחרונות, ה5800 המלא תקלות ובעיות ומכשיר גרוע, כזה גרוע שאמרתי שאין מצב שאני חוזר לנוקיה.
אבל עכשיו הגיע לארץ הn8 הדי מבטיח וחשבתי לפזול לכיוון שלו, הבעיה היא שהוא רק בפלאפון וסלקום ואני באורנג'.
אני כרגע מעדיף בלי נדידות, אבל אם הn8 יהיה שווה את זה אז אני יעבור חברה.
בקיצור מה לדעתכם עדיף?

-אודי-
04-02-11, 22:29
הלב עם האייפון

ברא
04-02-11, 22:56
עוד מעט נגמרת ההתחייבות למכשיר המעפן שהיה לי בשנה וחצי האחרונות, ה5800 המלא תקלות ובעיות ומכשיר גרוע, כזה גרוע שאמרתי שאין מצב שאני חוזר לנוקיה.
אבל עכשיו הגיע לארץ הn8 הדי מבטיח וחשבתי לפזול לכיוון שלו, הבעיה היא שהוא רק בפלאפון וסלקום ואני באורנג'.
אני כרגע מעדיף בלי נדידות, אבל אם הn8 יהיה שווה את זה אז אני יעבור חברה.
בקיצור מה לדעתכם עדיף?

בדיוק היתה לי אותה התלבטות לפני 48 שעות מאחר שהיה לי הנוקיה N97 פחות מ 10 חודשים עדיין באחריות יצרן ונכנס למעבדת תיקון 5 פעמים ובאחת מהן נדמה לי השלישית הולחף מסך התאץ' רק בגלל שלא הגיב כראוי
אז אל תתן ל N8 להטעות אותך משום לנוקיה 5800 וN97 וגם ה N8 יש אותה מערכת הפעלה בעצם נוקיה מאז 2005 לא חדשה כלום בתחום הזה והיא עדיין משתמשת במערכת הפעלה של סמביאן
בזמן שלאייפון 4 יש מערכת משלה של חברת אפל לא זוכר השם

ולגלקסי S יש מערכת הפעלה של אנדרויד אגב תעשיית תוכניות האנדרויד אחת הגדולות בעולם ומגלגלת מדי שנה בתחום של 10 מליארד דולר
אגב הנוקיה עדיין משתמשת בשיטת ריססטיו RESISTIVE טאץ' והיא שיטה מעצבנת לפעמים בזמן שבגלקסי ואייפון יש מה שנקרא CAPASITIVE טאץ' לכן אי אפשר להשתמש באייפון וגלקסי עם עט או ציפורניים צריך באצבע
אם אתה בקטע של משחקים ואני מדגיש חולה משחקים בפלפון אז לך על אייפון
אם עדיפות ראשונה שלך זה מכשיר שלא נתקע מהכי מתקדמים בעולם וגם אפשר לעשות ביטוח אחרי האחריות גם אפשר לשלוח בלוטוס רגיל ולא נעול כמו האייפון אגב גם הגלקסי מהיר בגלישה פי כמה מאייפון 4 בדוק אז לך על גלקסי 2.2
אני את הבחירה שלי עשיתי סמסונג גלקסי ומרוצה עד השמים

Caveman
04-02-11, 23:14
ברא, אתה יודע מדוע האייפון נעול כברירת מחדל מבחינת הBT?

מדהים שאנשים אפילו לא יודעים מה הסיבה, אבל בכל זאת מבחינתם זה קריטריון לשלול את המכשיר.

i12z
04-02-11, 23:26
ליאור מה קורה גבר...
שמע יש לי את הגלקסי ואת האייפון 4 אני מרוצה יותר מהאפקטים והויזואליות של הגלקסי, הוא דק מאוד, מסך ענק , טאצ' נוח מאוד, אני ממליץ,
אך בניגוד לזה המשחקים והאפליקציות היותר שוות יש לאייפון ...

ברא
05-02-11, 00:13
ברא, אתה יודע מדוע האייפון נעול כברירת מחדל מבחינת הBT?

מדהים שאנשים אפילו לא יודעים מה הסיבה, אבל בכל זאת מבחינתם זה קריטריון לשלול את המכשיר.

באמת לא רק ניתן לפרוץ ולאבד את האחריות אני חושב משהו בכוון זכויות יצרן רק כן בשבלי זה מספיק לשלול את המכשיר
לשבת עם חבר עם רצון להעברת קובץ או תמונה או שיר ולא ניתן רק בגלל שזה אייפון זה הכי מעצבן בעולם

danielkochin
05-02-11, 00:55
לי יש אצ הגלקסי ולפני זה היה לי אייפון אי אפשר להשוות הגלקסי פשוט טוב יותר ואין את כל ההגבלות המטופשות שיש באייפון. בלי לחשוב אפילו רק גלקסי

yossi136
05-02-11, 01:17
אני נמצא כרגע באותה דילמה..
אז אני אשתף אותך\כם.
אני אדם שמחליף את הנייד שלי כל איזה חצי שנה ויש פה אנשים שיאשרו את זה!:D
1. אייפון 4 נדיר, מהיר, נוח, יפה, טאץ מדהים, מצלמת HD, בקיצור הכל החסרונות של המכשיר הזה הם שיתוף עם מכשירים אחרים אפל דוגלת בבלעדיות כך שלא תוכל להעביר את מה שהורדתה בכסף ולא בכסף כולל שירים (מה שבמדינה שלנו לא קונים בארה"ב כן) בגלל זה המכשיר נעול להעברת נתונים אפילו בין אייפון לאייפון לי אישית היו את כולם כן אני מהחולים, אפילו רכשתי את הראשון ביום הראשון:D

2.גלקסי מכשיר עוד יותר מדהים מסך גדול משל האייפון ב חצי אינץ שזה הרבה מהיר יותר טאץ זהה לאייפון ומצלמת HD ואפשרות לעבודה נוחה יותר שיתוף קבצים וכו.. חסרונות יש רק אחד לאומת האייפון היא שזה סמסונג ולא אייפון והמחיר של המכשיר לא שומר על עצמו כך שבעוד שנה שתמכור אותו הוא היה שווה חצי ממה שהאייפון שווה שבהתחלה הם היו זהים במחיר! ועוד משהוא האפליקציות בשני המכשירים זהים פעם אולי לא אבל עכשיו כן אנדואיד בטיפוס מטורף!!!

3. נוקיה לא פשוט לא! תוכנה עלובה לעומת המפלצות למעלה.

מקווה שעזרתי אני אישית הולך על הסמסונג אפילו שאני יודע שאני אפסיד קצת יותר כסף!

גיא .ב
05-02-11, 01:24
רכשתי גלקסי לפני חודש - מרוצה מכל רגע איתו. ( אז מה אם אין לו פלאש ? - חסרון יחיד שמצאתי )

DAn-BP 1.8
05-02-11, 04:11
תבדוק גם את אופציית ה HTC

ארילו
05-02-11, 05:51
בקרב של אייפון מול הסמסונג גלקסי אני מעדיף את הגלקסי

ליאור23
05-02-11, 11:07
אני דווקא הבנתי שהמסך בגלקסי נתקע לעיתים ומשחקים עובדים לאט, מוזר שהרוב פה טוענים להפך.
הhtc לא אהבתי בכלל, לאף אחד אין חוות דעת לגבי הn8?

i12z
05-02-11, 11:12
ליאור פרוש מה -N8 הוא מכשיר נחמד לא יותר מזה הוא פשוט יחסית לאייפון או לגלקסי והHTC HD7 ממש ממש נחמד מסך ענק פי 1.5 מהגלקסי ומכשיר ממש ממש טוב.

שחרון
05-02-11, 13:04
הגאלקסי מכשיר מדהים. לדעתי יותר טוב מאייפון. חוץ מחיסרון אחד גדול מבינתי שאין פלאש!
ה-N8 בא עם מערכת הפעלה מעפנה . ככה שלא כדי להתקרב.

שחרון

Caveman
05-02-11, 13:53
הסיבה שהאייפון "נעול" (אפשר כמובן לסדר הכל עם תוכנות צד שלישי, לא פוגם בשום אחריות), היא שאפל בין היתר היא החברה המצליחה ביותר בעולם במכירות מוזיקה דיגיטלית.
הם לא יכולים לאפשר העברת קבצים בין המכשירים מפני שזה פתח להפרת זכויות יוצרים מצד האומנים.

אני לא מנסה להמליץ על מכשיר כזה או אחר (כי אין לי את הניסיון עם האחרים), אבל לפחות תדעו מה הסיבה לכל דבר לפני שאתם יוצאים בהצהרות.
בשבילי, זה האייפון השלישי במספר (עוד מימי ה2G), ואני מרוצה מאוד. בכלל, בלי סמארטפון אני לא חושב שהייתי מצליח להסתדר ביום יום. הוא משתלב לי בכל היבט בחיים כמעט, ואני מהמשתמשים שמנצלים את יכולות המכשיר עד תום.

ליאור23
05-02-11, 18:27
למיטב הבנתי יש אפליקציות שפותחות את הבלוטוס ועוקפות את כל הנעילות.
בעיקרון מה שחשוב לי זה אמינות, שיהיה אפשר לבטח ושתהיה אחריות מקיפה, שלא יהיו בעיות קליטה ושהסוללה תחזיק מעמד בלי שאצטרך להטעין אותה כל כמה שעות, מה שהבנתי בעייתי באייפון.
גם חשוב לי מאוד שהמצלמה תהיה איכותית, כי אני אוהב לצלם הרבה דברים בדרך( אל תנסו להבין):)
אשמח אם תרחיבו מעט על החבילות שיש לכם ואיזה חבילה עדיפה.
אתם מכירים אולי חבילות לסטודנטים שמשתלמות?

גיא .ב
05-02-11, 19:10
אני דווקא הבנתי שהמסך בגלקסי נתקע לעיתים ומשחקים עובדים לאט

אם תעדכן ל ROM חדש של PILOTX למשל ( 2.5 ) המכשיר טס.

i12z
05-02-11, 19:45
גיא זה אחד הרומים .. שלשום התקנתי אותו מאז אני מזה מרוצה.

Lexxxa
05-02-11, 23:05
למיטב הבנתי יש אפליקציות שפותחות את הבלוטוס ועוקפות את כל הנעילות.
בעיקרון מה שחשוב לי זה אמינות, שיהיה אפשר לבטח ושתהיה אחריות מקיפה, שלא יהיו בעיות קליטה ושהסוללה תחזיק מעמד בלי שאצטרך להטעין אותה כל כמה שעות, מה שהבנתי בעייתי באייפון.
גם חשוב לי מאוד שהמצלמה תהיה איכותית, כי אני אוהב לצלם הרבה דברים בדרך( אל תנסו להבין):)
אשמח אם תרחיבו מעט על החבילות שיש לכם ואיזה חבילה עדיפה.
אתם מכירים אולי חבילות לסטודנטים שמשתלמות?

היי ליאור, אני יכול לסדר לך חבילה נחמדה לסטודנטים (אורנג').
כמה דקות ממוצע אתה מדבר בחודש?

vRS
05-02-11, 23:48
Galaxy S. קל, נוח לתפעול, בעל מסך גדול ומבוסס אנדרואיד.
החסרונות שלו הם העדר פלאש ומגוון אפליקציות מצומצם ביחס ל-IP4.

נו שוין, מזל שיש DSLR בבית :)

danielkochin
06-02-11, 03:41
אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אם כבר הזכרתם רומים .. איך אני מחליף רום אני עדיין תקוע עם ה2.1 כי קניתי את הגלקסי שלי בארה"ב.

ליאור23
06-02-11, 13:43
דניאל יהיה פה בלגן, מה זה ההתעלקויות האלה:p
לקסה את האמת אין לי מושג, אבל אני לא מדבר הרבה בכלל.

ליאור23
22-03-11, 18:27
סוף סוף גם לי יש אייפון:D

עשיתי כאן סקר שוק כאילו מינימום אני קונה רכב אבל את האמת היה שווה את זה לדעתי כי לבסוף אני חושב שדי הסתדרתי עם חבילה די טובה, תנו דעתכם.

לאורנג' אזלו האייפונים ואת האמת גם אם היו נותנים לי אייפון חינם לא הייתי מסכים לקחת מהם, על החברה הזאת אני מקווה שיום אחד נשמע שהם התרסקו ויתפרקו, מהפה שלי לאללה.
סלקום כנ''ל אין אייפונים לפי מה שנאמר לי במרכז שירות.
אז נשארתי בלית ברירה עם פלאפון, למען האמת אני לא מרבה לדבר בפלאפון ומשתמש בו בעיקר לשליחת וקבלת אימייל ובעוד כמה שירותים דומים.
קיבלתי חבילה של 500 דקות לכל היעדים, 500 הודעות, 2 ג'יגה גלישה ב170 ש''ח לחודש.
החבילה כללה את האייפון 16gb שלאחר מכן התברר שאזל מן המלאי, וללא בקשה שלי הוצע לי האייפון 32 gb ללא תוספת תשלום כמעין ''שירות ללקוח'' מצידם, נקודה גדולה לטובתם.
בשבילי החבילה הזאת היא די והותר מבחינת השיחות ומבחינת החבילת גלישה אני יצטרך לראות אם זה יספיק לי, ביינתים אני מרוצה.
הבעיה עכשיו היא שאין לי מושג מה מו מי עם האייפון הזה.

יאללה מה עושים איתו עכשיו :D