התחבר

View Full Version : מחפש טורבו לפונטו GT

spidi
23-01-11, 17:59
מחפש טורבו לפונטו GT או של גארט gt25
רק בטלפון 0544571124

spidi
01-02-11, 01:00
קודם כל תודה רבה לרפי לין שהרים טלפון אליי על מנת להציע עזרה , היה לי הכבוד לדבר איתך.
אחרי חיפושים של יותר משבוע התברר שהאופציה היחידה היא להתאים טורבו AFTERMARKET קצת יותר גדול מהמקורי.

UNO TURBO 92
01-02-11, 11:45
תעשה מה שאני הייתי עושה . במחיר של טורבו מקורי של פונטו GT אתה יכול לקנות טורבו של אימפרזה TD04 שיעלה לך גג 1200 ש"ח + ותבנה אצל TIG סעפת טובולרית מותאמת לטורבו ב3500 . ויש לך שקט ים זמן כי הטורבו של האימפרזה .
א יותר זול ושכיר יש מלא כאלה
ב טורבו מאוד אבל מאוד אמין
ג הרכב יסע א************ איך הוא יסע

נ.ב

גם אצלי הטורבו גוסס { אונו טורבו } ורק על טורבו כמו שלי עם עבודה רצו 3500 . אז נתנתי לך טעימה קטנה למה שאני הולך לעשות ברכב שלי :-D:-D:-D:-D

spidi
01-02-11, 18:35
חשבתי על זה אבל הסיבה שלא הלכתי על טורבו TD04 זה בגלל ההתאמות(גם בסעפת יניקה וגם בפליטה) .. חישבתי סכומים וזה מגיע ל 4 וחצי 5 בכייף.. אז דחיתי טורבו כזה כי בעתיד אני מתכוון לשדרג את הרכב מבחינה מכנית(בוכנות, טלטלים, אטמים מחוזקים וכול'י) כדי שאוכל לגדוש באמינות בלי לפחד שתעוף לי בוכנה בגלל הטורבו הזה.
הכל עניין של כסף, וכרגע אני נוסע באמינות בלי לחשוש משום נזילה או בעיה כלשהי.
כשיגיע הזמן ויהיה מספיק כסף בכיס אלך על טורבו מפלצתי וכל החמוצים מסביב.

UNO TURBO 92
01-02-11, 20:27
זה לא כזה טורבו מיפלצתי . ועים אתה גודש עד באר לא צריכה להיות לך בעיה עם להחליף בוכנות וטלטלים . מעבר לזה זה כבר סיפור אחר מספיק הטורבו הזה עם הסעפת + ברז טורבו . ואתה נוסע גהנום

spidi
01-02-11, 21:06
אתה צודק, מה שכן אני לא בטוח במאה אחוז שהטורבו הזה ייכנס לי בגלל בעיית מקום.
אני מוגבל במוט של הגיר שיכול להיות שאצטרך לעקם אותו ולשנות טיפה על מנת להכניס טורבו יותר גדול לכן בחרתי ללכת על טורבו שיתאים בנתיים ויעשה את העבודה יופי- כרגע אני לא רואה שצריך יותר כוח.
אגב הטורבו ששמתי הוא של IVECO , נכנס ב 3 טור ובועט חזק בטורים גבוהים, אני גודש איתו 1.3 נותן פיק ל 1.4 וחוזר ל 1.3 .
לטורבו הזה יש רק קירור שמן ולא שמן ומים כמו במקורי של ה GT.