התחבר

View Full Version : עזרה. יום נישואים שנה.

i12z
17-01-11, 19:45
שלום ח'ברה,
עוד כשבועיים אני ואישתי חוגגים את שנת נישואינו הראשון שלנו
רציתי ממכם קצת עצות...

רפי לין
17-01-11, 19:48
אם ישאפשרות כספית, אז סופ"ש בת"א (שישי עם לינה ושבת) שבו תטיילו בעיר ביפו העתיקה, נוה צדק,
הטיילת לאורך החוף, פארק הירקון ועוד ועוד.
בברכה - רפי לין

i12z
17-01-11, 20:07
כספית זה לא הבעייה, אבל יש בייבי קטנה שיהיה לנו קשה להיפרד ממנה ליומיים, אבל רעיון טוב באמת נשקול זאת חיובית...
ורפי שמתי לב שתמיד שאני צריך עזרות בסגנון כזה אתה הראשון שקופץ... אין כמוך!!!

asaf123
17-01-11, 22:46
אני הייתי חושב לכוון של איזה צימר בצפון להיתנתק קצת
כמובן בתנאי שיש איפה להשאיר את הקטנה.
אם תרצה המלצה למשהו טוב אז יש לי והמחיר גם פיצוץ ויש ג'קוזי בתוך הצימר.

yuvk
18-01-11, 00:22
עצה: אתה קובע פה את הסטנדרט לשנים הבאות, אז שכח מצימר בצפון. שוקולדים / פרחים :lol:

i12z
18-01-11, 00:43
חח מה הכוונה שאני קובע פה את הסטנדרט?

raanan_t
18-01-11, 01:08
מה שהוא התכוון זה שעדיף שעכשיו תקנה לה איזה פלאפל כדי שיהיה לאן להתקדם בשנים הבאות. אם עכשיו תתן לה את המקסימום אז בכל הפעמים הבאות היא תתאכזב. :-D

asaf123
18-01-11, 03:38
אני אולי הצעיר פה אבל אני הספקתי להבין דבר אחר (וואי זה ילדותי מה שאני יגיד עכשיו אבל נכון)
אלה שמקבלות פרח שרות ורוקדות
אלה שמקבלות שרשרת זהב משחקות אותה "מאמי לא היית צריך זה יקר מידי"
אלה שלא מקבלות כלום בוכות ואז קונים להן דובי ו 2 שקולדים בצורת לב.
ובשורה התחתונה מה שלא תעשה יהיו טענות אחח נשים.
אלוהים ברא את 10 המכות והמכה ה11 הייתה "מכת בחורות" שבאו לתת לנו להרגיש גברים ומצד שני לפנצ'ר לנו את ה אגו עם מסמר דק אבל ארוך ככה שיכאב מבפנים.
אני את ההצעה שלי הצעתי זה מה שהחברה לשעבר לקחה אותי ביום הולדת ואני לא אשקר היה כייף באמת שהיה כייף מקום מדהים מנותק מהעולם לחלוטין לכבות פלאפונים מותר 2 שיחות ביום לשים ראש ולתת לאישה שלך להיות המלכה קצת רוח רומנטיקה דבר שכנראה נעלם לאט לאט מהעולם אולי איזה ספא באיזור וקח בחשבון שפתרת את עצמך למשך שנה מכאבי ראש עד שנה הבאה נימצא יחד משו חדש ומעניין איזה צניחה חופשית או אם ימאס לך סתם זריקה מצוק צניחה בלי מצנח הליכת מים(לקשור לבנים לרגליים ולזרוק מסירה או פשוט יצקת בטון שלבת הזוג ) הן מדהימות כשהן דוממות!
יעלה כמה שיעלה לא כל יום חוגגים יום נישואין(רק המחשבה מפחידה אותי למרות שעד לפני חודשיים הרגשתי את הימים מיתקצרים והרגע מיתקרב)
שיהייה בהצלחה ואם תרצה אני אברר פרטים על הצימר ההוא והעיקר שתהנו ושיהיו לה מה לספר לחברות לא משנה איפה ומתי אבל שיהייה לה זיכרון מתוק מהרגע הזה.

i12z
18-01-11, 08:29
אסף אתה קרוע!!! חח מצחיק ברמות...
ספא באמת יכול להיות משהו שאני לוקח אותו בחשבון, זה נחמד.

ארילו
18-01-11, 09:58
אני מצטרף לממליצים על סופ"ש ארוך. אם זה לא אפשרי אז יום פינוק שיתחיל בארוחת בוקר טובה, להסתובב קצת ביפו / ירושלים / עכו / חיפה ואז ארוחת צהריים, ספא סרט / הצגה / קונצרט וארוחת ערב.

אם היא בעניין של נהיגה, אז תרים טלפון לאחד מבתי הספר לנהיגה מתקדמת ותעשו קורס זוגי :)

Caveman
18-01-11, 16:46
קודם כל מזל טוב ! שיהיו לכם עוד הרבה כאלה ! :)

אני גם בדעה של סופ"ש/יום שלם של מנוחה וזמן לשניכם בלבד.
פיקניק או טיול כזה בטבע יכול להיות כיף. ארוחת ערב במקום נחמד.
אגמון החולה צריך להיות יפה מאוד בתקופה שלנו עד כמה שאני יודע. ממליץ בחום.

i12z
18-01-11, 17:41
וואו ארץ שלמה אני אצטרך לנסוע לאגמון החולה... אני מבאר שבע ד"א.

רפי לין
18-01-11, 21:35
אני שמתי לב שאתה מב"ש ולכן המלצתי על ת"א ואוסיף שביום שישי רח' נחלת בנימין שוקק באנשים ואומני רחוב (נשים אוהבות זאת מאוד וגם גברים) וגם רח' שינקין הסמוך, מאלנבי ועד לשד' רוטשילד מלא אדם ויש בו חנויות "מדליקות", בתי קפה, מסעדות ועוד (תכין כסף לקניות).
לא לדלג בשבת על טיול בנמל ת"א הישן שזרוע גם הוא בבתי קפה ומסעדות ומשעות הצהריים, בערך, יש בו גם יריד של אומניות ודברי יד שניה (תכין עוד כסף).
בברכה - רפי לין

idango
18-01-11, 23:43
אין כמו חו"ל , תשאיר את הקטנה אצל ההורים או משהו ... קלאסי.

ארילו
19-01-11, 01:45
אם אתם אוהבים את המדבר, אז סופ"ש במלון החדש במצפה רמון (הוא מפואר מאוד, וכרגע בהרצה - אז המחירים שם דיי זולים) ביחד עם טיפולי ספא ואיזה טיול ג'יפים / גמלים/ אלפקות יכול להיות אופציה מענינת.

לדעתי אין כמו השקיעות מעל המדבר.

*קר במצפה רמון עכשיו.