התחבר

View Full Version : ניתן לפרק פנסים ראשיים?

ספייס5822
15-01-11, 14:46
שבת שלום לכולם,

לאחר שהשתמשתי בקיט חידוש פנסים שניתן לקנות באופיס דיפו ב99 ש"ח :)
נוכחתי לגלות שאחד הפנסים שלי מלא טיפה באדים מבפנים של הפנס ואני מעוניין לפרק את הפלסטיק על מנת לנקות אותו מבפנים העניין הוא שאיני יודע כיצד לבצע זאת ואם בכלל ניתן לבצע זאת באופן עצמאי אשמח אם למישהו יש ניסיון בעניין ויכול לפרט לי זאת או לפחות לשלוח שרשור של מישהו שעשה זאת בעבר.
כמו כן אשמח לדעת האם ניתן להתקין פנסי ערפל בפגוש הקדמי והיכן ניתן לבצע זאת ומהיכן לרכוש את הציוד הנדרש..מדובר על פונטו ספייס 2004 עם הפנסים הגדולים מקדימה..תודה מראש לכולכם..

-אודי-
15-01-11, 14:55
לעשות את זה זה ממש מסובך
הפנס עצמו סגור הרמטית
כדי לפתוח אותו צריך לחמם את הדבק שנמצא מסביב לפנס ולפתוח בעדינות, זה תהליך שלוקח קצת זמן
ניתן לחמם באמצעות פן או פשוט בתנור
ולאחר מכן צריך גם לסגור את הפנס ולהדביק טוב טוב עם סיליקון כדי שזה ישאר אטום!!!
לא הייתי ממליץ לעשות את זה על הפנסים המקוריים, כי כל טעות קטנה שתעשה דיי תהרוס את הפנס
וגם אני לא כ"כ בטוח שזה יעבור לך טסט אם תפתח את הפנס

וד"א, כדי לפרק את הפנס אתה צריך הוריד את הטמבון הקדמי
אם תחליט בכל זאת לפתוח, אז בהצלחה!

ספייס5822
15-01-11, 15:04
מסתבר שסגור הרמטית זה לא!! כי אחרת לא היו נכנסים לי אדים של רטיבות לשם...ועדיין מתעניין לגבי הפנסי ערפל אם מישהו יכול לעזור...ואגב ניתן לפרק את הידית הילוכים של גיר רובוטי? התקלף לי הצבע וזה ממש מכוער..אני מעוניין לצבוע..זה ניתן לביצוע?

Caveman
15-01-11, 15:09
חזית הפנס (החלק השקוף הגדול שעשוי מפלסטיק) סגור הרמטית עם דבק.
הסיבה ברוב הכמעט מוחלט של הפעמים שבגללה נוצרים אדים על חלקו הפנימי של הפנס, היא כתצואה מהבדלי הטמפ' לאחר השטיפה. הפנס קר והתאורה בפנים מחמממת אותו ולכן נוצרים האדים.

וודא שהמכסים בחלקו האחורי של הפנס סגורים היטב. ניתן גם לעבור עם סיליקון שקוף על החיבור בין הפלסטיק השקוף לבית הפנס עצמו לוודא אטימה.

-אודי-
15-01-11, 18:36
מסתבר שסגור הרמטית זה לא!! כי אחרת לא היו נכנסים לי אדים של רטיבות לשם...ועדיין מתעניין לגבי הפנסי ערפל אם מישהו יכול לעזור...ואגב ניתן לפרק את הידית הילוכים של גיר רובוטי? התקלף לי הצבע וזה ממש מכוער..אני מעוניין לצבוע..זה ניתן לביצוע?
יש לי פיאט בידיוק כמו שלך, אקטיב 2004 רובוטי
ואם נכנס לך רטיבות לפנס אז זה כנראה כי המכסה מאחורי הפנס לא סגור טוב