View Full Version : חתיכת וריאטור דפוק ומרימי שסתומים מעצבנים
אני שובר את הראש ומנסה להבין איך אחרי 4 חודשים ו3000 קילומטר הוריאטור מתחיל להרעיש כמו פולו דיזל שעברה מיליון קילומטר, הוא היה חדש בקופסא בתוך שקית אטומה, בהחלפה שלו שמתי גם שמן של סליניה 10w60, בפתיחת סוויצ' אני מחכה עד שהמשאבת דלק תסתום את הפה, אחרי הנעה מחכה כמה דקות, לא עובר את ה2500 סל''ד עד לטמפ' עבודה וגם שהוא מגיע אני לא מושך בכלל טורים, לפני כיבוי הרכב מחכה דקה או שתיים. ובכל זאת הוא התחיל לחפור, איך זה יכול להיות לכל הרוחות
והמרימים ההידראולים האלה מתקתקים כאילו אין מחר למרות שהרכב בטמפ' עבודה.
ולפינלה אני לא יכול להניע את הרכב כי האימובילייזר במפתח היחיד שלי הפסיק לעבוד והמחשב לא מנטרל את הנעילה.
וכל התענוג הזה במספר ימים בודדים, אחלה דרך לפתוח את השנה:mad::mad:
שונא פיאט יחיה
משתתף בצערך.
אני החלפתי לפני 7 חודשים ( 8K ק"מ ). ובינתיים לא משמיע טרטור. גם אני ממתין לאחר הנעה מספר דקות.
משתמש ב 5W40 של אגיפ. תנסה אולי לעבור ל5W40 ?!?
טפו טפו טפו, אני כבר שנתיים לאחר ההחלפה והוא שקט כאילו הוחלף אתמול.
מהם המרימים ההידראולים?
כואב הלב , החלפת שמן ואתה מסודר מבחינת הוריאטור
טפו טפו טפו, אני כבר שנתיים לאחר ההחלפה והוא שקט כאילו הוחלף אתמול.
מהם המרימים ההידראולים?
המרימי שסתומים, הבנתי שהם הידראולים, לא?:]
ממש מצער לשמוע :sad: אני מקווה שאצלי לא יהיה אותו סיפור, כי הבנתי שהוריאטורים של שנינו מאותו ארגז.
וכן אתה צודק, הם הידראוליים.
ליאור לגבי המפתח אמרתי לך לשכפל
לך אל פאר המנעולים בפתח תקווה תראה מה הוא יכול לעשות
אני שבוע אחרי שרכשתי את הרכב הלכתי אליו לשכפל
זה קנס של 464 ₪ אבל אין ברירה להזמין מאיטליה אמרו לי שזה סיפור יקר הבחורה בפיאט אמרה לי בסביבות 800₪ לא כולל מע"מ ולא כולל כרטיס קוד
מה שנשאר זה לשכפל את האזעקה
מישהו מכיר בעל מקצוע שמשכפל בזול שלטים לפיאט?(דיברתי עם אחד שרוצה 250 ₪)
בהצלחה
איתי, בדוק לגבי שכפול השלט עם גבי בטל' 052-2644472.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
רפי תודה על עזרתך
דיברתי איתו שבוע שעבר
הוא דורש 250 ₪ ולא נראה לי שזה מצדיק
לגבי המפתח שילמתי את הסכום הזה כי פשוט אין ברירה(אף אחד לא יודע לשכפל את המתפתח הזה עם האימבולייזר)
הייתי השבת בבסיס השבוע אני יחפש מישהו בסכום יותר נורמלי(גג 150 ₪)
בכל מקרה תודה
איכשהו מחשב הרכב הצליח לזהות את המפתח וניטרל אימובלייזר.
עידן צדקת, החלפתי שמן ומסנן שמן שוב, גם הפעם שמתי סליניה 10w60, הרעש נעלם פחות או יותר וגם התקתוקים של המרימים די פסקו, נראה מה יהיה בהמשך.
יש מצב שהשמן דפק את כל הסיפור?
דניס, אל דאגה הוריאטור שמותקן אצלי הוא בכלל מחו''ל, יש לי עוד וריאטור שעוד לא פתחתי, אני שומר אותו ליום סגריר.
איתי, אל תתעסק עם שכפול השלט, גם ככה האזעקה המקורית שווה לקליפת שום, תתקין כבר ביפר וסגור את הפינה הזאת:)
לא היית צריך לשים שוב סלינה , מהניסיון שלי עם הרכב , לאו דווקא היקר יתאים. לך לכיוון האגיפ , פעם הבאה
ליאור אני כ"כ אוהב להקפיץ את הנושאים שלך =))
מה אם אני יגיד לך שכנראה באוטו שלי בדיוק אותו דבר? אם המנוע קר.. זה עוד יותר גרוע.
אתה יודע בדיוק מה החליף דניס. אז מה אני צריך לעשות? אחרי כל ההחלפות האלה מה הלאה?
לצורך הבהרה, הוריאטור שלי שקט, אתה שמעת בעצמך!:D. במקאה שלי החלפת שמן ופילטר שמן העלימה את הרעש. איזה רעש אתה בדיוק שומע, של דיזל?
בבוקר זה רעש של טרקטור דיזל זה עוד טוב =)
חום מנוע בחצי.. בצהריים לדוגמא.. אני שומע שסתומים לפי מה שהבנתי ולפי מה שדניס אמר לי.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.