View Full Version : כרית אויר פונטו דור 1
שלום וערב טוב!
הרכב שלי בן 10 ובספר הרכב רשום שאורך חיי כרית האוויר הוא עשר שנים.
רשום שאחרי 10 שנים יש לגשת למוסך מורשה על מנת להחליפה בחדשה...
ברור לי שזה ישאיר אותי עם חור בכיס של איזה 2 אלפיות (בהערכה גסה) והשאלה היא מה עדיף, להשאיר את המצב כמו שהוא ולהסתכן בכשל במערכת כרית האוויר (כרית לא נפתחת / כרית מתפרקת עם התנפחותה) או פשוט לנתק אותה ושלום על ישראל וחסל סדר כרית אוויר?
פשוט אין ביכולתי לשים עכשיו סכום מטורף על הדבר הזה.
מה דעתכם?
זה שתוקף הכריות זה 10 שנים זה לא אומר שיום אחריי היא כבר לא שמישה.
היצרנים לוקחים מקדם בטחון, זאת אומרת הכריות יכולות להחזיק עוד שנה, שנתיים, חמש שנים.
עכשיו זאת ההחלטה שלך אם להחליף ולהיות רגוע או להמשיך לנהוג עם החשש שהכריות לא תקינות.
להזמין מאיביי גם לא הייתי ממליץ (למרות שזה עולה שם פחות מ 200 שקל לכרית לא כולל משלוח), כי ייצור דור ראשון הפסיק בשנת 99' וכל הכריות שם גם "פגות תוקף".
מקווה שנתתי לך כיוון. עכשיו ההחלטה בידיך.
אהלן דודו, מה נשמע?
אני באופן אישי לא הייתי נוגע בכלום, משאיר את זה ככה.
אני תמיד טענתי וממשיך לטעון שזה לא בדיוק מה שיעזור בפונטו בתאונה חזיתית חס וחלילה.
yulian1986
29-12-10, 02:17
לפי דעתי,תשאיר את זה ככה,ואם באמת יהיה מתישהו תקציב עודף בשביל זה,תחליף.
הסתכלתי בEURONCAP:
http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=06738b88-7775-40b8-9fb3-0c5548c186d7
הרכב קיבל 2 כוכבים,לכן גם אני חושב שהכרית במקרה של תאונה חזיתית רצינית לא תעזור,כי המרכב שלה לא תוכנן כמו המכוניות המודרניות של היום ואפשר לראות זאת לפי הקורה שפשוט מתקפלת.
אהלן דודו, מה נשמע?
אני באופן אישי לא הייתי נוגע בכלום, משאיר את זה ככה.
אני תמיד טענתי וממשיך לטעון שזה לא בדיוק מה שיעזור בפונטו בתאונה חזיתית חס וחלילה.
אהלן רן, מה המצב?
לצערנו אתה צודק. פונטו היא מכונית שעדיף לא להימצא בתוכה בשעת תאונה חס וחלילה (כץ וגרג'ובה :D) והכרית המסכנה שיש בה גם בטח לא שווה הרבה..
אם המצב הוא כמו שכתב הבחור למעלה שייצור הכריות הופסק, אז באמת אין לי מה לחפש..
שישאר ככה בינתיים..
יום טוב!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.