View Full Version : צביעת רכב כללי
שלום
אח שלי קנה אתמול סקודה פביה 2002 אבל הצבע שלה כולו דהוי והרכב מלא שריטות, הרכב בצבע ירוק בקבוק והוא רוצה לצבוע אותו לשחור אבל בעלי המקצוע לא הציעו לו לצבוע לשחור, למה לא מומלץ לצבוע לצבע אחר.?
שינוי צבע = ירידת ערך אוטומטית. כמה בדיוק? לא ממש יודע. צריך להתעניין.
שחור? צבע יפה אבל מה-זה לא פרקטי.. חום אימים בקיץ. להתבשל ממש. ועוד: על צבע שחור אתה רואה כל גרגר אבק, כל קימוט וכל שקע בפח. צבע מבאס..
בעיקרון הוא חשב לצבוע את הרכב לשחור עם גג לבן כמו הפביה החדשות.
שינוי צבע = ירידת ערך אוטומטית. כמה בדיוק? לא ממש יודע. צריך להתעניין.
שחור? צבע יפה אבל מה-זה לא פרקטי.. חום אימים בקיץ. להתבשל ממש. ועוד: על צבע שחור אתה רואה כל גרגר אבק, כל קימוט וכל שקע בפח. צבע מבאס..
אולי בגלל שזה מחשיד שהרכב עבר תאונה?
gabi1234567
21-12-10, 00:10
תצלם את האוטו לפני הצביעה.
תראה לקונה שהרכב היה דהוי.
ושאתה פדנט ואוהב שהכול פיקס
ההפך. זה רק מעלה את ערך הרכב
לצלם את האוטו ממש לפני שהוא נכנס לצבע זו אופצייה שאולי תעזור.
ותאמת שאין לי ממש מושג למה זה מוריד ואם זה מוריד, זו הייתה רק השערה.
אבל שזה יעלה את הערך של הרכב, קשה לי להאמין.
כי אם היית כל כך 'פדנט' לא היית מחפש ומשלם על אחת שהיא לא דהוייה?!
העיקר שיעשה מה שטוב לו ושיהנה מהאוטו כל עוד הוא אצלו!
גם האוטו אצלי מלא שריטות ודהוי ושקלתי צביעה כללית חדשה אבל כרגע זה לא על הפרק משיקולים כספיים...
לגבי הירידת ערך - יש כאלה שאומרים שזה מעלה, יש כאלה שאומרים שזה מוריד.. לא יודע מה זה עושה אבל לגבי הסחירות העתידית קצת בעייתית...
מצד אחד אתה יכול לצלם/לעשות סרטון ולהראות את השריטות/דהייה ולהסביר שהעדפת לרכוש את הרכב במצב הויזואלי שהוא היה כי המצב המכני שלו היה טוב...
מצד שני אתה יכול גם ליפול על קונה חשדן ביותר שיכול להגיד שהתמונה מזוייפת/מעובדת וכ"ו - כי אני בטוח שאנשי מקצוע יכולים להגיע למצבים ולתוצאות ריאליסטיות
בסופו של דבר - החלטה שלך, תעשה מה שנוח לך, תנסה לחשוב כמה שפחות על סחירות עתידית ותהנה ממנו כל עוד הוא אצלך (למרות שלפי דעתי עדיף לך לשפץ אותו פנימית יותר מאשר חיצונית - כמו מע' חדשה, אולי ג'אנטים או כל דבר אחר שבהחלט בצורה חד משמעית יוכל רק להעלות לך את המחירון.)
ההפך. זה רק מעלה את ערך הרכב
לך לכל שמאי רכב ותראה מה הוא יגיד לך לגבי ירידת ערך של רכב עקב החלפת הצבע.
מה צבע הסקודה כעת?.
בצביעת רכב בגוון שונה לחלוטין נותרים עדיין חלקים שגוון הקודם שלא מגיעים אליהם כתא המנוע,
תא המטען (מתחת לריפודיו), משקופי דלתות וכו' וזה צורם לעין ובולט שבוצעה החלפת גוון.
האם אחיך גם מבאר שבע?.
בברכה - רפי לין
שישאר על אותו הגוון רק שיקח את הקוד צבע העדכני ביותר (כמו שבחדשות). ולא, לא לצבוע את הגג בלבן, זה פשוט לא קשור בפביות MK1.
כן רפי הוא גם מבאר שבע , והיום הוא הלך להצעות מחיר, לצביעת רכב הציעו לו החל מ3 אלף ש"ח והוא לא צריך פחחות רק צבע
שיגש אליהם: http://www.musach.co.il/details.asp?id=453
הם מוסך ותיק מאוד בב"ש לצבעות רכב ופחחות ושיבקש את יהושע או אבנר.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.