View Full Version : הצעה למפגש על האש.
בזמן האחרון פעילות המועדון הולכת ודועכת, זה מתבטא בזה שלא באים אנשים למפגשים.
וגם המפגשים האלה(החודשיים) מתחילים לשעמם את אלו שפוקדים אותם.
סליחה עם מישהו נפגע, אבל לי אישית בתור אחד שפוקד כל מפגש, ממש משעמם במפגשים שלנו עם מועדון אלפא, כי שום דבר לא משתנה.
העצה שלי היא.
גיוון! להיות יצירתיים שכל מפגש חודשי יעסוק במשהוא אחר ומקומות שונים.
כמו על האש, קרטינג, צילומים, טיולים מאתגרים ולא, ואפילו נסיעה בכבישי הארץ מהבוקר עד הערב ומעבר בכל מיני נקודת(שאנשים לא יחשבו שרק ספוטיבים יכולים) .
לחודש הקרוב אני מציע שנערוך מפגש על האש במוצ"ש אחד שגם אנשי הדת שרוצים להשתתף יוכלו
להנות מפעילות המועדון.
אנשי הפורום היקרים מה דעתכם בנושא?
אשמח שיועלו עוד הצעות לפעילויות.
וכך נוכל להנות מפעילות המועדון!
יוסי, אני מאוד רציתי להרים ערב צילומים - ובהחלט תמכתם. לצערי הרב אני עסוק בלמידה ועבודה ומבחינתי זה מעט בעייתי בתקופה הקרובה.
אפשרי לחשוב על דברים אחרים :)
טענתי בעבר, שלדעתי מפגשים בכל חודש זה יותר מדי וימאס על האנשים ואכן כך.
לדעתי צריך לפתוח מרווח גדול יותר בין המפגשים ואז גם לנסות וליצור מפגשים שיהיו עם יחוד ועניין.
בברכה - רפי לין
לי אישית נראה שעדיף לעשות מפגש ביום חמישי כי ככה אין לחץ רוב האנשים לא עובדים בשישי
אפשרי לעשות את זה בסופרלנד או איפה האיצטדיון ברמת גן(מקומות בעלי גישה לכולם)
ועל האש צריך לארגן מפגש או שתיים אחרי
צריך מפגש אחד לעשות בערב עם חטיפים פיצוחים נרגילה בכיף ואחרי זה לארגן על האש עם האנשים שיגיעו ככה אפשר לדעת מי רציני
זאת כמובן רק דעתי
יום טוב
יום חמישי שישי זה האמא של הלחץ בעבודה :)
אבל יוסי צודק, על האש זה רעיון מצוין, טיול בכבישי הדרום או הצפון בכלל רעיון מצוין.
אם כבר שורפים דלק אז לפחות שנפיק מזה את המיטב
ליאור +1.
יש הרבה אנשים שעובדים בחמישי בערב ושישי.
מודל סי אי
10-12-10, 03:35
מוצ"ש אחלה של יום :),
ואני אישית בימי שישי שעשיתם מפגשים לא יכלתי לבוא בגלל שבת נכנסת עכשיו מוקדם .
אני מסכים עם יוסי ב100% צריך להתחיל גוון, כל המועדונים בארץ עושים מסלולים, על האש, טיולים.
אני חושב שגם אנחנו צריכים להתקדם, על האש זה רעיון מעולה !
danielkochin
10-12-10, 11:19
על האש נשמע מצוין אני ממש בעד וחמישי לי איישית לא מתאים אני בבסיס.
אני גם בעד. רק תגידו שעה ותאריך אני מגיע!
כל מילה של פותח השרשור בסלע!
אני טענתי בעבר וממשיך לטעון שהמיפגש ביחד עם אלפא רומיאו הרס את המיפגשים הביא לחוסר ענין ולכמות אנשים מצחיקה שמגיעה למיפגשים.
לדעתי מרגע שהפסקנו להיפגש באיקאה ועברנו להיות עם אלפא בהרצליה המיפגשים הדרדרו ויצרו חוסר ענין ומיאוס גדול בין המגיעים וזו עובדה שלא ניתן להתווכח איתה .
אני חושב שקודם כל יש לשנות את מיקום המיפגש במקום ייחודי וניפרד ממועדון אחר (זה יכול להיות נתניה או ראשון או כל מקום אחר).
דבר שני בהחלט יש מקום לעשות על האש או אטרקציה אחרת כלשהי.
דבר שלישי יש להדפיס דף קשר כולל (לא לפי דגמים ולא לפי קרטריון אחר) של כל ואני מדגיש כל חברי המועדון הרשומים ולהתקשר אחד אחד ולוודא שכולם מגיעים .
לדעתי המצב מדרדר ויש לבצע שינוי דרסטי בצורת הפעילות מקום הפעילות וסוג הפעילות.
לדעתי יש להפסיק עם המיפגשים המשותפים עם אלפא רומיאו שהבריחו את רוב האנשים שהיו מגיעים. אני יודע שאני לא היחיד שחושב כך.
צביקה
danielkochin
10-12-10, 18:13
המצב כיום הוא מפגשים של מועדון אלפא ומועדון פיאט כנספח אני חושב שיש לשנות את המיקום של המפגשים אוליי גם את השעה ולעשות משו יותר יחודי ממה שיש היום.
צעד נוסף ומאוד חשוב הוא הקמת מועדון סגור מה שיקל מאוד על אירגונים מפגשים שנהיגה היא חלק מהם.
בואו לא נהרוס את השרשור אבל מה שכן נתחיל מאירגון מפגש על האש גדול במקום חדש ורענן וככה לאט לאט דברים ישתנו.
צביקה אתה צודק, במפגש האחרון לא הייתי (אני גר רחוק ולא תמיד מזדמן לאיזור) אבל הייתי במפגש של נובמבר וכמות האנשים שבאו היתה מצחיקה (אני חושב שמשהו כמו 6-7 איש) אז ברור שכדאי לארגן משהו יותר גדול ושיבואו יותר אנשים.
כמו תמיד, אוהב להגיע למפגשים ולפגוש את החברים, אך כדאי שהמפגשים לא יהיו יותר מידי דרומיים (גג ראשון לציון).
היתי שמח לבוא אבל לא מאמין שיקום משהו לפני הגיוס..
מה שכן מניסיון של ארגון מפגשים כאלה אני יכול לזרוק כמה טיפים לאויר ..
קודם כל צריך לארגן דף קשר
ושתיים צריך לארגן מערכת שמסמסת לכולם ברגע שיש מפגש (מוכן לתרום מערכת כזאת אם נדרש, מה שכן עלות שליחת סמס היא בערך 17 אגורות פלוס מינוס)
שבוע טוב
יוסי אני מסכים איתך בכל מילה.
צור איתי קשר.
אני זורם, אני רק אצטרך לדעת ביום רביעי של השבוע לפני כדי לסדר את זה עם העבודה (אנחנו נותנים סידור עבודה בימי רביעי לשבוע שאחרי)
ד"א אם עושים מפגש באיקאה יהיה סיכוי גדול יותר שאני אגיע מאשר בהרצליה.. יותר קרוב ופחות סיכוי לאבד בדרך חח
היתי שמח לבוא אבל לא מאמין שיקום משהו לפני הגיוס..
למה מה אתה מתגייס לצבא רוסיה:D (לא חוזרים הביתה)?
יש פה הרבה חיילים שלוקחים חלק.
אז מה נסגר, יש משהו או אין??
אז מה נסגר, יש משהו או אין??
בקרוב...:D
התחלתם עם הטיזרים שלכם אתם:p
איזה מפגש הולכים לעשות?
סבלנות!
בוקר טוב ושבוע טוב , לכלל חברי המועדון :)
לגבי מפגש על האש, זוהי יוזמה ואכן גם רעיון מבורך יוסי, בדיוק כמו הרעיון שלי להוציא בקיץ לפועל את הטיול לצפון בו תקנו אותי אם אינני טועה אבל כל המצטרפים אשר לקחו חלק נהנו מכל רגע
בברכה ארז:rolleyes:
טוב אז ככה.
מפגש העל האש כבר בתכנון לשבועות הקרובים, והוא יערך באחד ממוצאי השבת.
שאלה קטנה אך חשובה, המפגש יהיה באזור המרכז.
יש שני מקומות שעומדים על הפרק
1.מקום שהרבה מקירים ונערכו שם כמה מפגשים מוצלחים, הסופר לנד בראשון.
2. יער בן שמן, מקום טוב לערוך בו מפגש אל האש ודיי במרכז הארץ.
דברו אתם ולא לזרוק סתם אנשים שלא מתכוונים להגיע.
אלו שני המקומות נא לא לרשום על מקומות שונים תודה.
יער בן שמן זה ליד מתקן אדם אם אני לא טועה, נכון?
אם ככה אז שתי המקומות מתאימים מבחינתי, רק תקבע תאריך מדויק שיהיה אפשר לתכנן חופש מהעבודה.
יער בן שמן הרבה יותר נעים לדעתי
danielkochin
24-12-10, 18:36
סוף סוף זה קורה, אני בעד שני המקומות.
חבר'ה, לא לקחתם משהו אחד חשוב בחשבון - ביער בן שמן התנאים לא מדהימים לנסיעה, בעיקר למגרדי האספלט שביניכם.
חבר'ה, לא לקחתם משהו אחד חשוב בחשבון - ביער בן שמן התנאים לא מדהימים לנסיעה, בעיקר למגרדי האספלט שביניכם.
אני ממגרדי האספלט, אין לך מה לדאוג יש כביש גישה נוח!
שניהם בסיידר.
אם בן שמן יבחר, אפשר להוציא שוב קבוצת אופניים לפני הארוחה. אני בשמחה אוביל שוב.
יוסי, הייתי שם לא מעט פעמים - לא היה נעים וקליל במיוחד לנמוכים...
אוראל, שילמדו על בשרם;)
אתה בא??
תלוי מתי, כמה ואיך...
שבת הקרובה אני עושה בנתב"ג (בעבודה). שבת אחרי אני עושה אי שם בזלצבורג הקרה והמושלגת (ביחד עם בימרית 325D) ;)
אוראל, אני שם 3 פעמים בשבוע לערך.
נכנסים עם הכביש הסלול, הולכים קצת ברגל, וזהו.
אוראל, לזכרוני הייתה שם לא מזמן, המקום מושך אותך חזרה ? :)
שבוע טוב...
יש לי רעיון מצויין בשבילכם...
הכי טוב זה לעשות על האש בפארק בת"א מול הסופרלנד...
שם יש חנייה גדולה שאפשר ככה לראות ולהתרשם מהרכבים של אנשי המועדון, ויש שם אחלה פארק...
אני אישית לא בטוח שאני יבוא אבל בכל מקרה בהצלחה ותיהנו... :)
שבוע טוב...
יש לי רעיון מצויין בשבילכם...
הכי טוב זה לעשות על האש בפארק בת"א מול הסופרלנד...
שם יש חנייה גדולה שאפשר ככה לראות ולהתרשם מהרכבים של אנשי המועדון, ויש שם אחלה פארק...
אני אישית לא בטוח שאני יבוא אבל בכל מקרה בהצלחה ותיהנו... :)
זה לא הסופרלנד זה הלונה פארק. הסופרלנד נימצא בראשון לציון.
ביער בית שמן הייתי שבוע שעבר ויש שם דרכי גישה סלולות ללא שום בעיה למונמכים.
הכוונה שלי היא לונה פארק אבל חשוב לדעת שלפי דעתי המפגש הוא גם לראות את הרכבים ולהתרשם מהם אז דרכים סלולות לא מתאים
הכוונה שלי היא לונה פארק אבל חשוב לדעת שלפי דעתי המפגש הוא גם לראות את הרכבים ולהתרשם מהם אז דרכים סלולות לא מתאים
מה זאת אומרת לא מתאים דרכים סלולות? אז מה אתה רוצה לראות התנהגות של פונטו בשטח הררי וחולי??:confused:
אוראל, לזכרוני הייתה שם לא מזמן, המקום מושך אותך חזרה ? :)
הגיע הזמן לקצת חופש, בעיקר עכשיו שאני עוסק בתחום התעופה :)
צריך קצת שלג בחיים
וגם גרמניה מדוזלת וסוררת!
הפעם נשוב עם הרבה יותר תמונות.
התחדשתי בעדשה ואתחדש בעדשה נוספת במהלך הטיול - וזה בדיוק הזמן והמקום הראוי לניסיונות :D
לגבי -"מה זאת אומרת לא מתאים דרכים סלולות? אז מה אתה רוצה לראות התנהגות של פונטו בשטח הררי וחולי??:confused: "
אז הצעתי לעשות את זה בפארק מול לונה פארק בתל אביב שם זה במרכז של האנשים, יש שם פארק, ומקום להרבה אנשים שיוכלו להצטרף
חברים, מה קורה בקשר למפגש?
הוחלט כבר מתי והיכן הוא יהיה?
חמישי בערב/שישי אחרי צהריים/מוצ"ש?
רק יש לקחת בחשבון שמחשיך מוקדם אז יש לעשות את זה במקום ללא בעיית תאורה.
אם תמתין קצת, תקבל תשובות להכל.
החבר'ה שמארגנים את הכל, יעלו את הפרטים ברגע שהכל יסגר.
סבלנות זה כל מה שצריך:)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.