PDA

View Full Version : איבוד נוזל קירור

08-11-06, 20:33
בשלושת השבועות האחרונים אני מאבד הרבה נוזל קירור לא שום סימני נזילה גם המוסך לא ראה דבר
מה יכול להיות הדבר
אוליי הפקק

08-11-06, 20:54
אם המןסך לא ראה דבר, גש למקום יעודי לאיתור ותיקון נזילה ממערכת הקירור, מכון רדיאטורים.
כל מכון רדיאטורים, אמור להחזיק משאבת לחץ, שבה מנפחים לחץ ברדיאטור, ובמקרה של ננזילב ממקום כלשהו: רדיאטור, משאבת מים, צנרת, ועוד הדבר מתגלה,
המכשיר גם בודק אטימות של מכסה הרדיאטור.
בצע בדיקה זאת במכון רדיאטורים, וחזור לדווח בפורום, ולקבל המלצה על מוסך מקצועי ואמין באזור מגורייך.
בברכה
צביקה

10-11-06, 10:00
לידיעתך הכנסת לחץ לבדיקת מע' המים עלולה לפגוע בתקינות האטמים.....ראה הוזהרת!
איבוד מיים נוצר גם כאשר ה"פקונג ראש" ישן

שבת שלום!

10-11-06, 18:49
אם לא נראים סימני נזילות מציר המשאבה או מאחד מפקקי הלחץ [ אחד ליד משאבת המים והטימינג , ואחד בין המנוע לגיר ויש לפרק גיר] כמו כן אין סימנים לצבע של נוזל הקירור על הרדיאטור או בחיבוריו. יתכן והבעיה כמו שהיתה לי וזה נזילה , או ליתר דיוק אידוי של מים מהרדיאטור הפנימי. את זה ניתן לוודא ע"י ביטולו ז"א לחבר את הצינורות כניסה ויציאה ממנו,
ולאחר מספר ימים או קילומטרים לבדוק מה קורה. לבדיקה הנ"ל אין צורך במוסך או בהוצאה כספית גדולה , וגם לי לקח זמן לעלות על מקור אובדן המים. שכן אין סימנים של ממש בתוך הרכב לנזילות כי המים התאידו ברובם.ובקושי ניתן לאבחין בסימנים.
עדכן אותנו בהתפתחויות. תודה איתן

10-11-06, 20:25
אני חייבת לציין שהבעיה שקרתה לאיתן קרתה גם לי
היה לי חוסר מים ולא הבנתי לאן המים בורחים עד שיו אחד בעלייה קש האוטו התחמם עצרתי את האוטו הוספתי מים ושוב מול עיני המים פשוט נעלמו אני מוסיפה 4 ליטרים מים ואני רואה שכל הזמן חסר מים כאשר נכנסתי לרכב גילתי לתדהמתי שכל השטיחים מלאים במים כל המים שהכנסתי למיכל יצאו דרך הרדיאטור הפנימי ונשפכו לרצפת הרכב
לקח לי חודש לברר מהיכן הנזילה. קניתי רדיאטור פנימי שילמתי על העבודה וזה עבודה מפרכת לפרק את כל הדג'בורג כולל רדיו דיסק סכלת שעונים ממש ממש הכל החלפתי את הרדיאטור והחימום עבד וכן הרכב הפסיק לאבד נוזלים