PDA

View Full Version : פונטו GT - רכב אמין?

עופר VW
29-11-10, 23:33
שלום לכולם.

צצה לה אפשרות לרכוש פונטו GT מושקעת בכל טוב (מומנכת, איינג'ל אייז, אינטרקולר חזית וכ'ו) במחיר בדיחה. המחיר נמוך מאחר והבעלים טוען שהטורבו מת ולו אישית אין שום רצון להשקיע ברכב והוא רוצה למכור אותו (נושא הטורבו או כל בעיה אחרת שקיימת ייבדק לעומק לפני הרכישה).

השאלה היא: במידה ואני אכן רוכש את הרכב ועושה יישור קו מקיף, האם הרכב יפגין אמינות אצל בחור שקול ומחושב כמוני שמתחזק היטב ובזמן את הרכבים שלו או שצפויות לי תקלות כל שני וחמישי?

הרכב אמור לשמש אותי כרכב שני לנסיעות יומיומיות לעבודה וחזרה (לאישה יש את הרכב שלה)..

תודה על העזרה.

ארילו
30-11-10, 09:43
הרכב בקונפיגורציה המקורית שלו אמין בהתנהגות רגועה (לא ללחוץ על מנוע קר, לתת לטורבו לנוח בסיום הנסיעה וכו').

UNO TURBO 92
30-11-10, 12:39
כן אבל לפי מה שאתה מדבר הרכב משופר. אינטרוקולר , ועוד .. לאא יודע בתור מי שקנה פונטו GT גם במצב כמו שלך . ביליתי המון אבל המון במוסך . אתה צריך לקחת את הרכב במחיר מאוד מצחיק . כי הרכב הזה יקר להחזקה ומעטים האנשים שרוצים להיתעסק איתו

עופר VW
30-11-10, 21:50
ראשית, תודה על התגובות.
מחיר הרכב אכן מצחיק אבל ע"פ דבריך החלקים שלו הדירים ויקרים. מה שמזכיר את הפתגם: מה שעולה בזול בסוף עולה ביוקר...:(
אני לא מחפש הרפתקאות עם רכב ספורטיבי וסתם חשבתי בכלום כסף לרכוש כזה אוטו, להשקיע קצת ביישור קו ולהנות ממנו עד שיימאס לי.
אני מבי ן שהמציאות די רחוקה ממה שחשבתי...

Lexxxa
30-11-10, 22:43
אם אתה לא מעוניין בקניה, תפרסם פה את הנייד של הקונה.
אני בטוח שיהיה פה מישהו שירצה לקנות.

עופר VW
01-12-10, 09:40
אם אני לא אקנה אז החבר שסיפר לי עליה בטוח יקנה כך שהעניין לא רלוונטי ;)