PDA

View Full Version : המלצה חמה על מוסך שמשון לאחר ביקור בפעם הראשונה

גיאצ'וק
28-11-10, 14:21
אהלן אנשים.
בתור בעלים טריים של פונטו דינאמיק, החלטתי לקחת אותה היישר לטיפול יישור קו. המוסך שאליו הלכתי הוא מוסך שמשון, בעקבות ההמלצות החמות של חברי הפורום על מוסך זה.

אז מה כבר אפשר להגיד שלא נאמר על המוסך והצוות? קיבלו אותי עם חיוך, הסברים מפורטים לפני, תוך כדי ואחרי העבודה (שיגעתי אותם עם שאלות, בכל זאת, פונטו ראשונה שלי), הוראות איך לטפל באוטו והכל עם חיוך וסבלנות. חיים הסביר לי על הרכב, על הטיפולים הנדרשים ומה מצפה לי איתה בעתיד מבחינת טיפולים ו/או בעיות אפשריות.
נקודה לא פחות חשובה - אמינות. לא היה רגע אחד שבו חשבתי שמנסים לדחוף לי איזה טיפול או תיקון לא הכרחי. המחירים אמנם הם מחירים של מורשה, אך אני יודע שעכשיו הרכב שלי ייסע כמו בובה, והטיפולים הבאים הם טיפולים קטנים ועלותם נמוכה ושולית.

אני חייב לציין שבהתחלה חששתי מעט, בעקבות התנסויות לא טובות עם מוסכים מורשים אחרים (של מאזדה) וספקות לגבי אמיתות הדברים שנכתבו כאן, שברובם היללו ושיבחו את חיים וצוות המוסך. הרשו לי לומר כאן לכל אותם מצטרפים חדשים למועדון פיאט - הסירו דאגה מליבכם. כל מה שנאמר אמת לאמיתה. היחס, האכפתיות, המקצועיות והאווירה במוסך זה הם משהו נדיר במחוזותינו. אין לכם מה לחשוב על מוסך אחר - רק מוסך שמשון!
יום טוב.