PDA

View Full Version : יעוץ לגבי HGT לבנה מאתר יד 2

איתי398
16-11-10, 00:23
שלום לכולם,
בהמשך חיפושי לHGT צצה מודעה של HGT לבנה יד שניה מירושלים
הרכב עשה 125 אלף קילומטר
דיברתי עם בעלי הרכב ומסתבר שהוא "בן דוד"
הרכב נראה חמוד מאוד בתמונות
משהוא מכיר את הרכב או שיש לו פרטים על הרכב הנ"ל?
תודה ויום טוב

liormil
30-11-10, 10:17
שלא תעיז ידידי ואני אומר לך במפורשות ביום ראשון האחרון אני ובן דוד שלי שמאוד רצה לרכוש אותה עלינו לרגל לירושלים ונפגשנו עם הבחור הזה (בן 21 ממוצא פלישתי) נשמע בחור טוב אבל עם המון סודות בבטן,פונטו ספייס HGT לבנה 01 מבחוץ נראת מעולה , אבא שלו קנה את הרכב "ללא בדיקה" ואין לו מושג מה יש בשלדה .
לאחר מיכוח על השתתפות בבדיקה הורדנו את נושא השילדה מהבדיקה והוא התחייב רק גיר(שבאוזננו נשמעו שהוא עשה גיר לפני שנה אבל אין קבלות ורק אללה יודע של מה הגיר ששמו לו ) על המנוע הוא גם לא הסכים ופה זה התחיל להריח לא טרי, דוד שלי מרוב טיפשותו החליט בסופו של דבר לבצע בדיקה בעלות של 489 ש"ח במכון הבדיקה טסט ליין בסוף הבדיקה התבשרנו שלרכב אכן יש שלדה בקורה השמאלית של הנהג התחתונה והיא תפורה שם באמצע וניסו לכסות אותה עם מין "מכסה" "מגן" מפלסטיק .....דוד שלי כ"כ התבאס ונצטרך לשלם על הבדיקה לבד גם תוצאות המנוע היו לא בשמיים המון כסת"ח שאפשר לדלג אבל בנוסף המון סעיפים על ליקויים במנגנונים חשובים במנוע,אני אבקש מבן הדוד שלי את תוצאות הבדיקה ויעלה כאן ,מקווה שעזרתי

בתודה ,
ליאור מנוטשרי

ליאור23
30-11-10, 10:29
כואב הלב על כל Hgt שעוברת לצד השני:(
איתי מה קרה? לא הלכת בסוף על ההיא מהבדיקה?

איתי398
02-12-10, 19:38
ליאור בשעה טובה הפונטו הבורדו של הבחורה מיד 2 עברה לבעלותי :)

ליאור23
02-12-10, 19:56
היא ניסתה למכור את הרכב קרוב לשנה, מקווה מאוד שנפלת על רכב טוב.
תתחדש ותעלה תמונות, זה חינם;)

liormil
02-12-10, 22:15
שיהיה מברוק! תתחדש. מחר אני נוסע לראות HGT צהובה יד ראשונה 2002 (:
שיהיה לי המון בהצלחה .

איתי398
03-12-10, 10:07
תודה רבה
הרכב היה למכירה ממאי השנה
הרכב נלקח לבדיקה התגלה כמה דברים אבל הסתדרנו במחיר בסופו של דבר
הרכב לא מושלם והייתי מודע לכך
היתרונות עלו על פני החסרונות אז החלטתי לקחת(רכב בבעלות 2 נשים ב5 שנים האחרונות,הבחורה שקניתי ממנה האוטו אצלה 3 שנים הרכב מטופל במורשה ביהוד ויש לו קילומטרג' נמוך ומתועד)
נקווה ב"ה נהנה מהרכב

פיליפ
03-12-10, 22:38
ליאור בשעה טובה הפונטו הבורדו של הבחורה מיד 2 עברה לבעלותי :)

מזל טוב,תתחדש.

איתי398
03-12-10, 22:43
תודה פיליפ :)