PDA

View Full Version : פיאט גרנדה פונטו (החלפת צבע תאורה בלוח השעונים)

m17rutoo
12-11-10, 23:03
שלום לכולם,
יש ברשותי פיאט גרנדה פונטו ונמאס לי מהצבע האדום של של לוח השעונים. אני מעוניין להחליף צבע.
יש למישהו מושג אם אפשר להחליף את הצבע בדגמי גרנדה? אני יודע שלספייס כן אפשר!
אני גם מאוד מעוניין בסאן רופ לגרנדה. האם כדי ללכת לבעל מקצוע שיעשה זאת? או שלא כדי כי זה לא דרך החברה ביצור של הרכב!
תודה

רפי לין
13-11-10, 20:40
אל תתקין סאן רוף כי זה יקר, לא מקורי, מקור לנזילות מיים והצטברות חלודה ופתח לתקלות.
זה מיותר בארצנו שבה מפעילים מזגן במכונית.
לגבי החלפת תאורת לוח השעונים, בדוק האפשרויות אצלם:
1. http://www.musach.co.il/details.asp?id=601 ובקש את סיגל.
2. http://www.musach.co.il/details.asp?id=133 ובקש את פניאל או את רפי.
בברכה - רפי לין

ליאור23
13-11-10, 21:30
רפי, עד כמה שאני יודע הבראבות החדשות עוברות השתלת סאנרוף בארץ, יצא לי לדבר עם אחד שקנה בראבה ואמר לי שאת הגג התקינו בארץ לפני שהוא קיבל את הרכב, תבדוק את העניין אצלך;).
חוץ מזה אפשר לשים גג ידני היום עם התקנה די איכותית אמנם לא כמו מקורי שמדיע מהחברה.
מבירורים שאני עשיתי שהתעניינתי בדבר כזה, גג ידני שנפתח באלכסון יעלה בסביבות ה5000 ש''ח כולל התקנה.

indra
14-11-10, 09:39
מדובר בבראבו. ולמיטב ידיעתי לארץ לא מגיעות כאלו עם גג נפתח. כל גג שכזה בבראבו ישראלית הוא תוצר של התקנה מקומית, על חסרונותיה. אגב בכל מקום אחר בו נמכר האוטו הזה, אפשר להשיג אותו גם עם שני גגות נפתחים, כמו בגירסה המאובזרת של הדלתא.

davidka
14-11-10, 10:02
שלום לכולם,

יש ברשותי פיאט גרנדה פונטו ונמאס לי מהצבע האדום של של לוח השעונים. אני מעוניין להחליף צבע.
יש למישהו מושג אם אפשר להחליף את הצבע בדגמי גרנדה? אני יודע שלספייס כן אפשר!

תגיד, התאורה האדומה לא עושה לך כאבי ראש? לי היא עושה ממש לא טוב.. יצא לי גם לנסוע לא פעם בטרנספורטר ששם הולכת תאורה כחולה וזה היה פשוט זוועת עולם. מה רע בתאורה ירוקה סטנדרטית? היא לא מספיק "קולית"..?

m17rutoo
15-11-10, 12:10
תראה אני מעדיף להחליף את הצבע בשביל היופי וגם בשביל העין. האדום הזה משעמם ומרדים אותי במהלך נסיעות בלילה..חח סתם!
אבל כן נמאס מהאדום הזה..

golan
30-11-10, 21:50
כן הצבע האדום הזה באמת קצת מעייף את העיניים..

khc
04-12-10, 22:54
הוא בעל הגל הקצר ביותר בספקטרום הנראה (בניגוד לכחול-שהוא הארוך ביותר), ולכן מסנוור פחות (דמיין נסיעה אחרי ניידת משטרה בלילה ולעומתה נסיעה אחרי אמבולנס)
לכן האדום "מעייף" במידה הנמוכה ביותר את העיניים.
תמיד ישנה אפשרות לשחק עם עוצמת התאורה.