התחבר

View Full Version : עומד לקנות פיאט טמפרה 94'

05-11-06, 11:42
שאלות:
1. האוטו נראה במצב טוב מאד, 130.000 ק"מ, 5 שנים בבעלות אחרונה. מזגן טוב. מוצע למכירה ב-9000. האם לקחת?
2. יש 2 נזילות קטנות (לא עושה שלולית על הקרקע, רק על המנוע) ובעל הרכב אמר לי שהוא יחליף אטמים וחגורת טיימינג (500 ש"ח) ושהמוסכניק שלו אמר שזה רק אטמים והסיפור נגמר.
3. נורת ה"הנדברקס" נדלקת אפילו כשהוא למטה. האם זה סימן לבעיות חשמליות בהמשך?
4. המזגן עושה צפצוף כשנדלק וכשמכבים ומדליקים שוב עובד כשורה. האם יחזיק לדעתכם?
5. האוטו שמור באמת ונסעתי נסיעת מבחן. הרבצתי גז, ברקסים והכל נהדר.
6. בעל הרכב נראה אדם אמין וישר.

מה דעתכם? אני לא יודע כלום על הטמפרה. אגב, ראיתי שיש בעיות חשמל של בקרת אקלים בפיאטים, אבל נראה לי שבטמפרה אין בקרת אקלים חשמלית, במודל הזה. אני צודק?

תודה, עוז

05-11-06, 20:34
לי יש טמפרה 1991 עם מזגן מקורי (מע' אקלים ממוחשבת) והרכב כבר נסע מעל 185000 ק"מ עם מעט תקלות, יחסית ואני מאוד מרוצה ממנו.
יתכן שבמכונית שאתה כותב עליה, יש מזגן ישראלי של "אוטו קור".
בכל מקרה רצוי שתיקח המכונית לבדיקה ואולי כדי להוזיל עלות הבדיקה אז פנה אל "המומחה" שניידת שלהם עם בוחן מגיע אליך, אל המכונית ואתרם הנו www.mumhe.co.il
חשוב כמובן לוודא שהמכונית לא עברה תאונה רצינית ושאין תקלה גדולה באחד ממכללי הרכב שתיקונה עלול לעלות מעל מחצית ממחיר המכונית.
בהצלחה ובברכה - רפי לין :)

06-11-06, 01:13
תודה על העצה, רפי. אני אבדוק אם הניידת באמת זולה יותר. במכון אלן בב"ש רוצים 400 ש"ח לבדיקה כזו ואומרים שייתנו 3 חודשים אחריות על המנוע, אם אין בעיה. אני מתלבט כי הניידת זה 250 ש"ח ולא נראה לי שיש אחריות.