View Full Version : ווריאטור HGT בזול מEBAY
היי חברה....
עדיין אין לי HGT מתחת לבית אבל אחרי שאני חורש מודעות ומחר סוף סוף אני לוקח אחת לבדיקה... לא יכולתי מלהתעלם מהמחלה הכרונית של האוטו שקראתי עליה פה בפורום - הוויראטור המדובר....
אז ככה מצאתי חלק שמספרו 60666199
והמוכר טוען שהוא מתאים לכמה דגמים של אלפא, של לנצ'יה וגם של פונטו...
המחיר שמצאתי ברחבי EBAY.CO.UK שזהו האתר הבריטי כמובן (אין באתר האמריקאי)
נע בין 600-900 שקל.
הנה לינק לחלק שמוצע.. אשמח לדעת שקודם כל פגעתי בול וזה אכן החלק הבעייתי.
[/url]http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-ALFA-CAMSHAFT-VARIATOR-156-COUPE-147-GTV_W0QQitemZ260040927971QQihZ016QQcategoryZ10370Q QrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
שבוע טוב לכולם, תומר.
פגעת בול זה החלק וזה מספר המק"ט הנכון. בארץ הוא עולה 1900 שקל.
מגניב ביותר.
מה שמבאס, זה שאם תביא את החלק למוסך, ירכיבו לך אותו, אבל ללא אחריות :|
גדעון במחיר כזה אתה קונה שלושה בארץ... מה גם שיש אחריות של הבנאדם שמביא את החלק... אתה קונה מדילר עם אחריות.... אני שמח שעם קצת תושיה אפשר להרכיב ווריאטור חדש בחצי מחיר....
אז מה ניראה לכם? שווה להביא את החלק מEBAY או לא?
נ.ב....
אני הולך עכשיו לבדיקה אני מקווה שהכל יהיה בסדר ומחר אני אהיה הבעלים החדשים של HGT 2002 :)
אין שום בעיה עם חלק שאתה מזמין מחו"ל לא תהיה לך אחריות על החלק אבל כן תהיה אחריות על העבודה שזה גם מרכיב חשוב בהחלפה של הוריאטור. הבעיות בדרך כלל אחרי החלפת וריאטור הם כתוצאה מעבודה לקויה שגרמה לבעיות חדשות ברכב לא איזו שהיא בעיה עם החלק עצמו לא קרה אף פעם לפי מיטב זיכרוני שהורכב וריאטור ברכב והחלק לא היה תקין הבעיות היו תמיד עם חיישן הCAM ANGLE SENSOR שהיה נדפק בזמן החלפת הוריאטור בגלל שימוש בכלי לא מתאים במהלך פירוק הוריאטור ורק אחרי ההרכבה וסגירה של הכל הייתה תופעה של רכב שפעם מניע ופעם לא.הרבה רכבים כאלה היו מגיעים למוסך המרכזי אחרי שהחליפו להם וריאטור במוסכים אחרים במוסך המרכזי כבר ידעו מראש את הבעיה ואז היה צריך לפרק הכל מחדש כדי להחליף את החיישן.
היה גם קטע מכוון של ראש קטן של המוסך המרכזי שכאשר אותו מוסך מורשה החליף את הוריאטור ונוצרה הבעיה של ההנעה לסירוגין המוסך המרכזי לא רצה לשתף את אותו המוסך בידע לגבי התקלה של החיישן אלא אמר לאותו מוסך להביא את הרכב למוסך המרכזי אני רוצה לציין שבבדיקה של הרכב במחשב לא הייתה מופיעה שום תקלה ברכב דבר שמאוד הקשה על המוסכים למצוא את הבעיה.
לפי דעתי המוסך המרכזי משחק משחקים של כבוד או משהו כזה ויש להם הנחייה לא לגלות יותר מידיי ולהעביר מידע למוסכים המורשים דבר שתמיד לא הבנתי בכלל.
ומי משלם על הטעויות האלה?
איך אני מוכיח שהמוסך אשם בדפיקת החיישן בעת החלפת ווריאטור?
אין שום בעיה להוכיח אתה הכנסת רכב תקין לגמרי למוסך שמניע תמיד בהתנעה ראשונה ופתאום מאז שהוחלף הוריאטור הוא פעם מניע ופעם לא אף מוסך לא יתכחש לעובדה שזה קרה במקרה או משהו כזה לכן לא תהיה בעיה וכמו שאני זוכר מוסכים ברשת תמיד עמדו מאחורי התקלה ותיקנו אותה על חשבונם הבעייה היא הריצות והזמן שהרכב עומד לכן העצה הכי טובה זה להחליף וריאטור במוסך המרכזי הם יודעים מה לעשות ומכירים כבר את כל הבעיות.
איפה היינו בלי אורן, איפה :wink:
כבר מצאתי כמה וריאטורים באי ביי בריטניה בעבר, ואפילו ביותר זול.
הבעיה היא שאף אחד מהספקים לא שולח לישראל...
אם תמצא אחד שמוכן לשלוח לארץ הקודש, אז זה באמת שווה, אפילו לעשות קניה מרוכזת כמה חבר'ה...
אני מוכן אפילו להתחיל תחביב נוסף של לאסוף את הגלילים הקטנים האלה. יראו יפה מאוד ליד אוסף הדגמים שלי :lol:
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח גדעון ניראה לי אם נאסוף את כמות הוויראטורים ונמכור אותם בתור ברזל לפי קילו אפשר לעשות קופה יפה....
בקשר שלא מסכימים לשלוח לארץ.... חיים ומוות ביד הלשון... עם שיכנוע טוב אפשר לעשות הכל :)
ואם לא אז בקטנה יש לי חבר שגר בלונדון אפשר לבקש לשלוח לשמה....
או בכסף שחוסכים לטוס לטיול באנגליה :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.