התחבר

View Full Version : מי עדיף לחידוש פנסי רכב?

avhyh
02-11-10, 22:24
יש לי התלבטות לגבי חידוש פנסי הרכב. הרכב הוא פיאט פונטו ספייס 2005
יש אבנר שראיתי הרבה המלצות עליו ומשיחה איתו הוא עובד או בראשון לציון בתחנת דלק בבוקר, או בערב בכל מקום שאבחר ורוצה 150 ש"ח.

מצד שני יש את cartaract שנמצאים בקריית אונו שגם עליהם ראיתי ביקורות טובות והם דורשים 100 ש"ח. לפי האתר שלהם על ניקוי אצלם ע"י בעל מקצוע ולא על הערכה. http://www.cartaract.com/117273/%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%A2-%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2

המיקום ממש לא משנה ולא פרמטר בבחירה. אני מחפש מה שיותר טוב.
מה אתם ממליצים??? באיזה שיטה הטיפול הוא למשך זמן יותר ארוך ויותר איכותי.
תודה מראש

bruckin
03-11-10, 00:08
אני מחזיק בנוסף למולטיפלה שלי גם פז'ו 306 1.6 ל' 2001 ידנית. הרכב שמור מטופל ומאוד כיפי לנהיגה. בשבוע שעבר הגיע הזמן לטסט השנתי. נסעתי ל"מבדק" בפ"ת ונפלתי בדיוק בנושא הפנסים. כמובן שנשלחתי לחבר'ה של מבדק שמחכים לטרף קל ששולחים אליהם הבוחנים. החבר'ה האלו החליפו לי 3 נורות לנורות של OSRAM וליטשו לי את הפנסים בזריזות במקום. כשסיימו ערכו לי חשבון. גבו 60 ש"ח על כל נורה! אבל על הליטוש עשו "הנחה" וגבו רק 80 ש"ח... אחרי צעקות שלי במקום, עשו לי "הנחה" נוספת של 20 ש"ח, הבוחן העביר אותי בלי לבדוק שוב את הפנסים ולכן גם לא גבו לי 19 ש"ח נוספים על בדיקה נוספת... איזה שירות, משהו משהו...
בקיצור, באמת לא כדאי להגיע לטסט עם פנסים דהויים כי זו סיבה למסיבה בשבילם.

Lexxxa
03-11-10, 01:31
ככה עובד העסק שלהם במבדק! אני גר בפ"ת, אף פעם לא נכנסתי למכון הזה וגם לא יכנס, 1 הגרועים בכל אזור גוש דן! מכשילים על כל שטות!

טסט האחרון עשיתי במכון יד יצחק בראש עין (מכון חדש)מקום חדש, נקי ויפה, סוגרים עניים על דברים קטנים. מומלץ :)

avhyh
03-11-10, 23:46
עזבו רגע את נושא הטסט, ברור שעדיף לא להגיע לטסט ככה.
למישהו יש המלצה מה עדיף?

davidka
04-11-10, 09:38
עזבו רגע את נושא הטסט, ברור שעדיף לא להגיע לטסט ככה.
למישהו יש המלצה מה עדיף?

יש לך שתי ידיים טובות וקצת שרירים? תעשה לבד! למה צריך את כל העושקים האלה?
עסקים קטנים לחידוש פנסי הפלסטיק הולכים לצוץ כאן כמו פטריות בתקופה הקרובה והם הולכים לגרוף מיליונים על "השירות".

עצה ידידותית, קח פוליש אדום HEAVY DUTY - לא משנה של איזו חברה. אם יש לך חוצפה ישראלית, כנס לפחחיה ובקש מהם קצת בקופסה קטנה. מקסימום שיקחו על זה כמה שקלים אבל הפוליש של הפחחיות איכותי יותר. תשפשף את הפנסים עם הפוליש (לא לפחד ללחוץ) ותנגב. חזור על הפעולה ככל שנדרש עד לתוצאה מבריקה. בסיום, עשה ווקס וסגרת עניין בפחות מרבע שעה. עשיתי את זה לסוזוקי של אישתי ויצא פצצה.
אם יש לך מישהו שמשרת בחיל האויר, תבקש ממנו שיביא לך קצת חומר לליטוש חופות. זה מעין ווקס שמיועד להחליק ולהבריק את חופות המטוסים. תשתמש בו אחרי הפוליש במקום הווקס הרגיל.

אם מצב הפנסים עכור מאד, מומלץ לשייף אותם קודם כל עם נייר לטש מים מס' 2000 להורדת כל ההתחמצנות הצהובה ורק אז להתחיל את התהליך עם הפוליש.