התחבר

View Full Version : כמה זויות להנצחת תוצאות הפוליש ווקס

davidka
24-10-10, 08:15
יש לי פה ושם מעיכות עדינות ושריטות בעיקר בפגושים.. כדאי בכלל לתקן או שעדיף כמה שפחות לגעת?

ליאור23
24-10-10, 21:47
באמת זה כבר נהיה נדיר לראות פונטו שנראית מצוין כמו זאת, הרוב שרואים בכבישים מזכירות יותר פחי זבל מאשר מכוניות. כל הכבוד על ההשקעה, אני בטוח שזאת עבודה קשה בגלל שגם אני אתמול עשיתי פלסטלינה + ווקס, חוויה קשה מאוד:D

davidka
24-10-10, 21:59
באמת זה כבר נהיה נדיר לראות פונטו שנראית מצוין כמו זאת, הרוב שרואים בכבישים מזכירות יותר פחי זבל מאשר מכוניות. כל הכבוד על ההשקעה, אני בטוח שזאת עבודה קשה בגלל שגם אני אתמול עשיתי פלסטלינה + ווקס, חוויה קשה מאוד:D

באמת עבודה קשה והלכו לי הידיים הברכיים והגב... אבל זה כיף שרק הפרטנרים ל"תחביב" מבינים..
לקחת אוטו עם צבע דהוי ופתאום לגלות מה יש מתחת... חבל"ז!
ואני מהפסיכים האלה שעושים גם את תאי המנוע, הבגאז', התדלוק, מתחת לכנפיים ומתחת לגומיות... כל אחד והשריטה שלו :)

ושאלה לי אליך ברשותך: איפה ניתן להשיג פלסטלינה?
והאם אני אראה שיפור נוסף בברק אחרי טיפול כזה?

תודה מראש ליאור!

ליאור23
24-10-10, 22:13
זה בעיקרון מסיר לכלוך שלא נראה לעין והופך שטח מחוספס לחלק מאוד והופך את הפח למראה, כמובן זה תלוי במצב הצבע והפח עצמו. מה שכן זאת עבודה מאוד קשה ומעייפת וארוכה ואחריה חובה לעשות ווקס.
אני אישית הזמנתי מהמוכר הזה באיביי
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4712.m2000054&item=400054469083&viewitem=#ht_1467wt_939
זה מוכר סופר אמין והוא אפילו נתן לי טיפים ועצות לשימוש נכון, מוצר הגיע תוך 9 ימים לדואר שליד הבית שלי.
אם אתה מחשיב את עצמך כפאנט אז אתה חייב ערכה כזאת:cool:

davidka
24-10-10, 22:31
אם אתה מחשיב את עצמך כפאנט אז אתה חייב ערכה כזאת:cool:

לאחר התחנפות לשרת האוצר האישית שלי, היא הסכימה שאזמין את הערכה בתנאי שאעשה גם את הסוזוקי בלנו שלה...! איזה סחטנית.... אין בעיה, עליי!

כל עוד הרכב שלי ייראה כמו שלכם אחרי טיפול פלסטלינה, אני מוכן לעשות את זה גם על שלה :)

תודה על הקישור ליאור!

Caveman
25-10-10, 00:31
המגוויר מומלץ מאוד !