PDA

View Full Version : פונטו HGT שנת 2002, האם לקנות או לא?

IdanEzon
23-10-10, 16:28
כרגע אני נוסע על רכב של 50 אלף, רכב מאוד מיוחד.
אני חושב על למכור אותה על מנת לקנות פונטו HGT, הרכב הנוכחי (לא משנה איזה), זריזה אבל לא חזקה.

כבר כמה זמן שאני מסתכל על הHGT, ורוצה לרכוש אחת במקום הנוכחית, גם יוצא רווח של 10 אלף שקל בערך וגם חידוש.

רציתי לדעת, איך הHGT, בדלק, אמינות, זריזות והאצה, מזגן, נוחות וכל מה שאפשר לדעת עליה.

כרגע פירסמתי את הרכב שלי ביד2 על מנת לרכוש HGT.

רוצה לדעת פרטים, וכמה שיותר.

תודה רבה ושבת שלום!

גיא .ב
23-10-10, 16:48
יעזור אם תיתן פרטים לגבי הרכב הנוכחי שלך. כך יהיה יותר קל לדעת אם באמת תרגיש הבדל בין ה HGT לרכב הנוכחי.
עכשיו ראיתי בחתימה- סמארט קופה טורבו ?!?

ליאור23
23-10-10, 17:04
אתה הבחור שמוכר את הסמארט השחור לבן נכון?
בכל אופן אין מה להשוות בכלל בין הסמארט לHgt, אלו שתי קטגוריות שונות לחלוטין, את האמת הסמארט לבדה בקטגוריה משל עצמה.
צריכת דלק בhgt היא בסביבות 1ל12 בינעירוני, מחוץ לעיר בנסיעה רגועה אפשר להגיע ל1ל14
ובעיר 1ל9 או 10, אמינות זה תלוי על איזה רכב אתה תיפול, בעיקרון היא מאוד אמינה וכמעט שלא עושה בעיות למעט בלאי טבעי. הבעיות הנפוצות שלה אם אפשר לקרוא לזה ככה זה הוריאטור והמנוע הגה חשמלי שלמעה זה בכל פונטו קיים, הרכב מאוד זריז ומהיר ובעל התנהגות די טובה ביחס לאחרות בקטגוריה, עלות טיפולים סבירה ולא יקרה בשביל רכב ספורטיבי.
לא הבנתי מה אתה רוצה לדעת בקשר למזגן.
ונוחות סבירה, הבולמים המקוריים די קשיחים, ואיכות החומרים בפנים טובה ועמידה בפני החום שלנו, לפחות ככה אצלי.
בכל אופן אל תתייאש בחיפושים ואם תמצא אחת שמורה מבחינת השלדה והמנוע, אתה גם תשלם בהתאם והרבה מעל המחירון, הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע בשבילה

IdanEzon
23-10-10, 17:09
כרגע הסתכלתי על זאת:
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1662023&Code=68178553b8323d0a8cdce200b6724725

מישהו יודע עליה משהו?

נראת בסדר גמור, 70K, ובגדול- זה הרכב שבגללו אני רוצה למכור את הסמארט.

זולה ב10K פחות וזולה להחזקה, בסה"כ אני מתגייס בסוף נוב' בקרוב, אני לא צריך את הסמארט, וצריך עוד אוטו בבית שימש את כל המשפחה כמשפחה, לכן ההתפשרות היא HGT עם 4 מקומות, ולא סמארט עם 2. למרות שעדיין אני אומר- אם זה היה תלוי בי, הסמארט הייתה נשארת:(

ובקשר למזגן, דבר ראשון שבדקתי גם בסמארט, יש מכוניות שהמזגן דולק הרכב מגמגם כל הזמן, בסמארט זה לא היה ככה, הבנתי שזה ברכבים ישנים יותר, האם זה בHGT כך?

ליאור23
23-10-10, 17:13
אין קשר בין רכב מגמגם עם מזגן לשנת הייצור שלו!
hgt תקינה לא תגמגם בכלל עם מזגן
והרכב שאתה מדבר עליו שייך למישהו שגולש כאן

mishel27
23-10-10, 17:57
שלי נמכרה. חזרתי ל SX והחיסכון לרכב טורבו החל.

davidka
23-10-10, 19:30
אולי תספר לנו קצת על הסמארט שהיא רכב מאד מיוחד ולא שומעים עליו הרבה.
אתה כמקור ראשון יכול לשפוך קצת אור על היצור החמוד הזה שמיוצר עד כמה שאני יודע ע"י מרצדס בשיתוף עם חברת סוואטש, נכון?
הכוונה לתצרוכת דלק, תאוצה, אמינות, מחלות כרוניות, בעיות למצוא חניה :) וכו'...

yossi136
23-10-10, 20:31
אם אתה רציני ומוכן לשלם שלח לי הודעה פרטית.

גיא זה לא הסמארט רודסטאר המיוחדת.
זה סמארט רגילה הקטנה.
הסמארט רודסטאר עולה כמו שלוש פונטו...

IdanEzon
24-10-10, 02:03
מדובר בסמארט רגילה, חמודה וזריזה, אחד הרכבים היותר מהנים שנהגתי עליהם, ונהגתי על כל מכל, ממוסטנג 67 פאסטבק עד לפיירבירד 74 עם מעל 500 כ'ס של אבא שלי, וכן גם GMC לסוגיהם (מאוד מהנים לנהיגה אגב!) והאמר ועוד המון רכבים, אבל זאת? נהיגה שונה! גם אמא שלי בפעם הראשונה שירדה ממנה, אמרה וואוו זה פשוט חוויה לא נורמלית.

זה כמו לנהוג על קארטינג בכביש- הנעה אחורית, מנוע מרכזי, רכב קטן וזריז, גיר רובוטי, מנוע 700 טורבו על כלום משקל. מה אתה מצפה? :]

danielkochin
24-10-10, 02:10
כמה כ"ס ומומנט ? היא מרגישה יציבה על הכביש ?

IdanEzon
24-10-10, 02:35
מומנט לא יודע,
כ'ס 61, יציבה? מאוד! למרות שהיא נראיית מאוד קטנה ושובבה (כשהיא רוצה להיות שובבה אין לה בעיה:)), אבל בגדול היא מאוד יציבה ונדבקת לכביש גם במהירויות גבוהות.

אל תתנו למראה להטעות.