PDA

View Full Version : יעוץ לגבי פיאט פונטו HGT מאתר יד 2

איתי398
11-10-10, 21:39
שלום לכולם,
בעקבות החיפושים אחרי HGT נורמלית בתקציב שלי(עד 28 אלף ₪) ראיתי ביד 2 פיאט פונטו HGT ירוקה יד 3 עשתה 120 אלף קילומטר ללא סאנרוף (הרכב מחיפה)
דיברתי עם הבנאדם הוא אומר שהרכב אצלו 5 שנים והוא עשה לרכב צבע בעקבות דהייה
המחיר שהוא דורש מתאים לי יחסית
השאלה המתבקשת האם משהוא פה מכיר את הרכב? אני רוצה לדעת על הרכב כמה שיותר פרטים לפני שאני נוסע עד חיפה( אני מנס ציונה)
ממש לא בא לי לנסוע עד לשם(לשרוף שישי שלם) ולבסוף לגלות שהרכב על הפנים.
כל מי שמכיר את הרכב או שיש לו פרטים על הרכב זה יעזור לי מאוד

כמובן כל מי שמכיר HGT אחרות מאתר יד 2 ויכול להמליץ עליהן בתקציב שלי מוזמן
בנוסף גם מי שמכיר גמורות מיד 2 ויכול להזהיר אותי לפני שאני מתקרב זה גם יעזור מאוד
תודה ויום טוב

ליאור23
11-10-10, 21:46
נדמה לי שאני יודע על איזה רכב אתה מדבר, אם אני צודק אז הרכב הזה עבר ראש מנוע ב20 אלף קילומטר עקב התחממות, ולאחרונה עבר שוב ראש מנוע עקב איזשהו צינור שנקרע והשפריץ שמן או משהו כזה בכל אופן, לפחות לי בעל הרכב אמר שהוא מטפל במוסך מורשה בשנים שהרכב אצלו ושאני בדקתי אז אין שום תיעוד לטיפולים שלו לרכב במחשבי הרשת, כל זה נכון רק אם אנחנו מדברים על אותו רכב כמובן!

איתי398
11-10-10, 21:55
הבאנדם שדיברת איתו על הרכב הוא מאיזור חיפה?
הבנאדם לא אמר לי כלום על ראש מנוע או משהו כזה
היתה אחת ירוקה יד חמישית של מישהוא מתל אביב שהבנתי שהוא עשה פעמיים ראש מנוע
מוזר
נחכה לראות עם משהוא מכיר אותה....

נ.ב
יש עוד אחת צהובה מלוד יד 4 שנת 2002 עשתה 105 אלף קילומטר(בלי סאנרופ) של אחד בשם עבד
היא היתה מפורסמת ביד 2 לפני כמה חודשים בתור יד 3 ועם 99 אלף קילומטר
יש למישהוא מושג עליה?
תודה לכולם

danielkochin
11-10-10, 22:09
שאני חיפשתי רכב דיברתי איתו גם בטלפון באותה תקופה המחיר שהייתי מוכן לשלם לא היה זהה למה שהוא דרש וזה נגמר אבל מה שכן הבחור היה נשמע מאוד רציני והאוטו היה נשמע מאוד שמור שווה בדיקה :)

איתי398
11-10-10, 22:25
איזה מחיר הצעת לו וכמה הוא דרש?
הלכת לראות את הרכב?מה מצבו?(פנימי, חיצוני מנוע וגיר)

danielkochin
12-10-10, 01:13
לא ראיתי את הרכב אבל בטלפון היה נשמע שהוא במצב מעולה והמחיר אז היה 30+ והיום המחיר יכול להיות גם גבוה יותר כי המחירים עלו, אבל בההצלחה לך אוליי אני טועה והחיר נמוך יותר.

Caveman
12-10-10, 01:32
הרבה אנשים מנס ציונה משמיעים את קולם בזמן האחרון :)

נסה לשאול אותו שאלות מכוונות כמו מתי הוחלף ווריאטור, האם יש ספר טיפולים מסודר (איפה הוא מטפל למשל), איזה שמן, מתי היה טיימינג אחרון.
זה יכול לעזור גם קצת.

איתי398
12-10-10, 07:46
תודה לכולם,
בקשר למחיר הסתדרנו יחסית בשיחת טלפון
הבעיה עשיו זה שהוא לא סגור ממש על המכירה של הרכב
הוא אמר לי לדבר איתו עוד כמה ימים...נראה מה הוא יגיד

לגבי הירוקה יש למשהוא פרטים עליה?
אנשים מי שראה רכבים מאתר יד 2ויודע שהם גמורים אז שיעדכן אותי...נצמצם את הגמורות וננסה לצוד אחת טובה :)

איתי398
15-10-10, 15:31
טוב חברים
לאחר ההמשך בחיפושים הגעתי ל HGT ירוקה מתל אביב עשתה 130 אלף קילומטר הוא יד 05 שזה אומר יד שישית הדגם בלי הסאן רופ
הרכב מבחוץ נראה טוב(עבר צבע) בפנים נראה סבבה(אין חורים ושברים בדג'בורד)
אחרי סיבוב הוא נוסע סבבה לגמרי הילוכים לא מחליקים הוא נתקעים מנוע לא מגמגם תורים יציבים
פותחים רישיונות האוטו אצלו כמה חודשים והיה של בחורה לפניו(הבחורה מראשון לציון)
הרכב עבר החלפת מנוע לפני 3 שבועות עקב דפיקות מהמנוע התחתון...עלות ההחלפה 7 אלף ₪
למנוע יש שטר מכר הוא הציג אותו בפניי
לרכב יש טסט לחודשיים ומערכת פשוטה
הרכב נמכר בגלל שלילה שהוא קיבל
מה המחיר שעליי לתת לרכב כזה?החום מנוע אחרי טיפה לחיצות שלי עמד על בידיוק חצי..זה תקין?
בקשר ליד זה בעייתי עד כדי כך לקנות רכב יד שישית?
ובכללי מה אתם חושבים על הרכב הנ"ל
תודה ושבת שלום

danielkochin
15-10-10, 15:41
נראה לי אני יודע על איזה רכב מדובר אני דיי בטוח שזה הרכב הזה . כאשר אני חיפשתי את הhgt שלי היה בחור מי תל אביב עם אחת ירוקה במצב זוועתי הצבע היה פשוט הרוס מבפנים היא הייתה סבירה היו לה הרבה מאוד בעייות חשמל ובעיות במנוע, לא הספקתי לקנות אותה והיא נמכרה למגרש בסכום של 10K אם אני זוכר נכון ותוך שבוע אחרי ששופצה במוסך וטופלה נמכרה שוב לא יודע למי אבל שוב פספסתי אותה. מה שאני מנסה להגיד בכל זה שהכל לטובה אבל נקודה חשובה אני לא ידוע איפה הרכב עבר ישור קו אבל מה שבטוח הישור קו לא היה מאהבה ומה שבטוח לא יסודי כמו שאני הייתי עושה. זו יכולה להיות מציאה וגם יכולה להיות טעות ענקית שווה לקחת את האוטו למוסך שמתמחה בhgt ולבדוק שהחלקים שהוחלפו מקוריים והשמנים מתאימים וכל זה. בהצלחה

איתי398
15-10-10, 16:28
טוב לאחר בירור קל הרכב הזה היה של משהוא מראשון לציון שהוא היה עליה היד לפניו
הרכב היה אצל הבעלית הקודמים חצי שנה עד שהתחילו דפיקות מהקראנק והוא מכר אותה לבחור שמנסה למכור אותה עכשיו
הרכב נמכר לפני כמה חודשים עם מנוע דופק ב12 אלף ₪
משהוא מכיר את הפונטו הזאת?היא היתה מפורסמת לפני 4 חודשים ביד 2 בסכום של 12 וחצי אלף
ירוקה מראשון לציון

danielkochin
15-10-10, 16:40
אוקיי בדקתי ביד 2 ואם אתה מדבר על הרכב הראשון ברשימה מי רמת אביב ג' אז גם אותו ראיתי הוא באמת היה שייך לבחור מראשון לא שמעתי היו לו דפיקות או משו כזה והיה נראה אפילו דיי טוב אז הוא אמר שהוא מוכר כי הוא רוצה לחזור לאופנוע וביום הבדיקה הוא התחרט למכור וזהו.
שווה בדיקה.

איתי398
15-10-10, 17:00
דיברתי עם הבעלים הקודמים...הרכב היה אצלו חצי שנה וחוץ מהדפיקות במנוע שהתחילו הרכב היה אצלו פיקס...
השאלה שלי מה לעשות לגבי היד של הרכב (שישית)?לחפש אחרת או לקחת לבדיקה?
הבחור שמוכר אותה עכשיו לא מתחייב על שילדה כי הוא קנה אותה בלי בדיקה למרות שהוא אמר לי שהוא בדק אצל מוסכניק על ליפט והוא אמר שהיא נקייה
לגבי החום מנוע?ראיתי שהחום עומד אחרי נסיעה מאומצת(טיפה לחיצות) על האמצע בידיוק של המד חום מנוע...זה תקין?

שאלה לי אליך בנוסף
הפונטו שלך היא היתה של אחד מנתניה יד רביעית עם 150 ומשהו אלף קילומטר?

Caveman
15-10-10, 17:11
חום המנוע אמור תמיד לעמוד על החצי, לא משנה מה אופי הנסיעה או מזג האויר.
אני הייתי מוותר על הרכב, נשמע כמו משהו שלא הייתי רוצה להיכנס אליו.

yulian1986
15-10-10, 17:11
לא יודע איך זה בHGT אבל אצלי בדובלו,במאמץ בעליות החום גם על החצי,גם ביום חם.
תוודא שיש לו נוזל קירור פארפלו,למדתי מהפורום שזה חשוב להקפיד דווקא על נוזל זה לפיאט.

danielkochin
15-10-10, 17:17
החום מנוע תקין לגמרי לגבי היד כן ברור שזה מרתיע אבל אל תשכח שזה ידוע שלמכוניות ספורט יש ידיים גבוהות וזה לא מה שהיה גורם לי לוותר על העסקה.

איתי398
15-10-10, 17:18
גם אותי מרתיע היד הגבוהה וזה שהחליפו מנוע אחרי 130 אלף קילומטר
כמה לתת על רכב כזה?

גיא .ב
15-10-10, 17:34
כמה לתת על רכב כזה?
לתת לו יד, ללחוץ לו אותה ולומר לו תודה, שלום ולהתראות.

איתי398
15-10-10, 17:39
לבינתיים נפרדנו ככה כמו שאתה אומר :)
ולכן אני מתייעץ פה...כמה להציע עליה?

ליאור23
15-10-10, 20:17
לתת לו יד, ללחוץ לו אותה ולומר לו תודה, שלום ולהתראות.

אתה יכול להסביר למה?
בגלל שהחליפו מנוע?
המון hgt עברו החלפות מנוע ואוברולים, זאת בכלל לא סיבה לוותר על הרכב.
וגם שזה יד5 זה לא אומר כלום, זה רכב ספורט, כל אחד מחזיק בו שנה שנתיים ומעביר הלאה, נדירים אלה שמחזיקים כמה שנים יותר.
בקיצור קח את הרכב לבדיקה ואם הוא מוכן להוריד במחיר וזה נכנס לתקציב שלך אז למה לא ללכת על זה?
אני מציע לך קצת להיכנס לפרופרציות כי השוק של הhgt מאוד מצומצם ובייחוד לאור התקציב שלך הוא נהיה יותר מצומצם, אז כך או כך אתה תיאלץ להתפשר.

איתי398
15-10-10, 20:52
תודה רבה לכם על עזרתכם
תשמע לא משנה מה תגיד רכב יד שביעית יהיה קשה להפטר ממנו...וזה לא משנה איזה רכב....
נראה לי שאני ימשיך בחיפושים....כנראה שבוע הבא ניסע לחיפה לראות את היד שלישית עם ה120 אלף קילומטר הירוקה שמפורסמת באתר יד 2...נראת נחמדה ונתונים ומחיר שמתאימים לי...

גיא .ב
16-10-10, 17:46
יום המזל שלך
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345316

איתי398
16-10-10, 18:09
תודה על עזרתך
הודעה פרטית כבר נחתה אצלו :)
ממשיכים בחיפושים בכל מקרה...

yossi136
16-10-10, 18:52
היא של מישל מהפורום שלנו.
ולא נראה לי שהיא תהיה במחיר שהוא רוצה...

איתי398
16-10-10, 19:00
היא לא בתקציב שלי
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה במכירה :)
ממשיך בחיפושים
שבוע טוב

גיא .ב
16-10-10, 19:04
עדיף למתוח את התקציב ולרכוש אחת שמורה, מאשר ללכת על שחוטה בגלל תקציב מוגבל.
ואם אין מספיק כסף לאחת שמורה, אז ממתינים בינתיים וחוסכים כסף.
זאת דעתי!
במקרים כאלה- בסוף הזול הוא היקר.

yossi136
16-10-10, 19:26
עדיף למתוח את התקציב ולרכוש אחת שמורה, מאשר ללכת על שחוטה בגלל תקציב מוגבל.
ואם אין מספיק כסף לאחת שמורה, אז ממתינים בינתיים וחוסכים כסף.
זאת דעתי!
במקרים כאלה- בסוף הזול הוא היקר.

+1

איתי398
19-10-10, 18:04
תודה לכולם על העזרה
סליחה שאני אומר אבל לשלם 38-40 אלף ₪ על HGT זה מוגזם...אבל זאת דעתי!
לי יש זמן להמתין ובחודש הבא התקציב כנראה ימתח לגג 30 אלף ₪ במידה ואני לא ימצא אחת
מעל 30 אלף אני לא ימתח יותר בשביל HGT במידה ואני לא ימצא אחת בסכום הזה אני כבר יחשוב לכיוונים של מכוניות אחרות בסכום של 38-42 אלף ₪ (צריך להמתין כמה חודשים)שזה איביזה טורבו
המחירון של 2001 HGT הוא 26 אלף ואני חושב אישית ש30 אלף זה מעל הוא מעבר
וכל אלה שמוכרים HGT ב35 אלף ₪ ומעלה הם יחכו עוד הרבה עד שימכרו וגם זה יהיה בהרבה פחות
מה לעשות שעל השקעה ברכב לא מקבלים כלום שמנסים למכור( במיוחד בפונטו שחוץ מהמנמכה אין שידרוג של כסף גדול אלא עם כן לעבור לרכב אחר)
מכוניות שמושקעות בהרבה כסף(איביזות,אימפרזות ושאר רכבי הטורבו) שמשדגים חלקים ממש יקרים(טורבו,אינטרקולר וכו'..) לא זוכים לקבל את כספם במכירת הרכב( נדירים מאוד הרכבים שכן קיבלו)
אני ריאלי לגבי מחיר הקניה וככה גם אני יודע שזה מה שאני יקבל שאני ינסה למכור
וחבר'ה שלא תבינו לא נכון אני לא תוקף אף אחד או מזלזל פשוט זה הדיעה שלי
ואני בטוח שכמה וכמה אנשים יצדיקו אותי בנושא הזה
תודה ויום טוב
וכמובן שממשיך בחיפושים :)

yossi136
19-10-10, 18:33
לסיכום...
אז אתה תמשיך לחפש.
ואנחנו נמשיך למכור במחירים גבוהים..

נ.ב המחירון הוא 30 ל01 ו33 ל 02 ו38 ל03(בגלל חבילת האבארט)
זה מחירון יד 2 ובעוד כמה שבועות הוא גם יגדל אז כדאי שתמהר..

ליאור23
19-10-10, 18:41
טוב שמע, אל תיעלב או משהו.אבל מההודעה האחרונה שלך אני מבין שהידע וניסיון שלכ ברכבים ספורטיבים שואף לנמוך מאוד. סתם בשביל להרגיע אותך הציע לי מישהו כבר 37 אלף ולא הסכמתי כי אין מצב שאני משחרר בסכום כזה, אז אל תדאג למצב השוק שלה. ואם כבר מישהו לא ריאלי זה אתה עם התקציבים האלה שלך, איביזה ב38 אלף שתמצא כזאת לא מרוסקת תגיד לי. ולדעתי hgt זה ממש לא בשבילך אם אתה מדבר ככה, מי בכלל אכפת מהמחירון, ומי שלא רוצה להשקיע תמורת תוספות יקרות אז שיסע על קורקינט.

גיא .ב
19-10-10, 19:03
זה מחירון יד 2 ובעוד כמה שבועות הוא גם יגדל אז כדאי שתמהר..
מדוע המחירון יעלה בעוד מספר שבועות?

Lexxxa
19-10-10, 19:15
ליאור צודק, ואגית גודשת (1.8T, איביזה, גולף, A3) במצב טוב (ק"מ ויד נמוכות) לא תמצא בפחות מ50000 ש"ח.

yossi136
19-10-10, 19:48
המחירון נקבע ע"י שלושה דברים ביד 2
אחד המחיר שאנשים דורשים ומוכרים
ולפי מודעות שנמחקות מהר כך שככול שהמחיר שנדרוש יהיה גבוה יותר כך המחירון יעלה
ולפי מס מודעות עם הפונטו HGT הייתה מופרדת מספייס רגילה המחיר שלה היה יותר גבוה

שהפונטו הייתה חדשה מחירה היה כ 115K ושל האיביזה 120K (כמו היום עם הפוטו אבארט והאיביזה קופרה החדשות רק יותר גבוה) זה אומר שלא צריך להיות הבדל כזה גדול פשוט הפונטו לא כל כך מפורסמת כמו האיביה הידועה (ולכל אלה שחושבים שהאיביזה נותנת יותר אז אתם ממש לא צודקים.. רק כוח! אני חושב שהפונטו יותר איכותית..ושלא נדבר על מראה.)

ותאמינו לי שאם המחירים שנדרוש יהיו גבוהים כך המחיר והערך של הרכב יעלה!

איתי398
20-10-10, 01:43
חברה כפי שרשמתי זה הדיעה שלי..כל אחד והדיעות שלו....
ליאור אתה לוקח את זה אישית מידי....כל אחד מבקש על הרכב שלו כמה שהוא מחליט וזה לגיטימי מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה...למרות שאני לא רואה סיבה למה לא לשים את המפתחות שמציעים לך 37 אלף ₪....
אני חושב ש 30 זה מכובד ביותר למצוא אחת שמורה
נקווה שזה יקרה בזמן הקרוב....:)

Lexxxa
20-10-10, 09:45
בהצלחה :)

ליאור23
20-10-10, 11:30
אני שמח שהבנת שאני לוקח את זה אישית כי אני לא מנסה להסתיר את זה גם.
בוא נתחיל מזה שאתה מתייחס למחירון לוי יצחק כי לך זה נוח כי הוא יותר זול, אף אחד לא ימכור לך את הרכב שלו לפי לוי יצחק אלא לפי יד 2, ותתפלא כמה אפשר לשדרג את הHgt, ובוא אני יהיה איתך הכי גלוי שאני יוכל להיות, את שלי אני קניתי ב29 אלף ש''ח והשקעתי עליה רק ביישורי קו ב7000 ש''ח שאגב עוד לא נגמרו ואם תרצה לראות יש לי על הכל קבלות ואני לא מדבר על תוספות יקרות שאני הוספתי וממשיך להוסיף כל הזמן. אז שאתה נכנס לאתר הזה שבמקרה קוראים לו מועדון פיאט ואומר שהשוק חלש והאוטו לא כזה מבוקש ושאף אחד לא ישלם תמורת השקעה ותוספות אז תצפה שזה יעצבן כמה אנשים ואותי בוודאות.
ואני ממליץ לך בחום להפסיק לחפש רכבים כאלה במחירונים כי לא תמצא והראיה לכך היא שאתה עדיין מחפש למרות שביד 2 אני ראיתי כמה hgt ב23 אלף ו26 אלף, הנה הם בתקציב שלך אז למה אתה לא קונה?

danielkochin
20-10-10, 12:25
הוא לא קונ. כי כל מה שבמחיר הזה כץ כך הרוסות שזה לא שווה אפילו להתעסק איתה וכן זה ידוע לא חסרות hgt הרוסות או יותר נכון רובם הרוסות. בקיצור אי אפשר לאכול את העוגה ולאכול אות שלמה מן שרוצה hgt טובה ששלם או בזמן הקנייה אי אח״כ אבל בסופו של דבר הוא ישלם.

Caveman
20-10-10, 16:20
עם המצב של הרכבים שמוצעים כיום למכירה, המחיר שהוא מבקש כאן הוא לעניין.
אין מה לעשות, על רכב שמור משלמים, או שקונים בזוקר.

Marshall
20-10-10, 16:41
אני שמח שהבנת שאני לוקח את זה אישית כי אני לא מנסה להסתיר את זה גם.
בוא נתחיל מזה שאתה מתייחס למחירון לוי יצחק כי לך זה נוח כי הוא יותר זול, אף אחד לא ימכור לך את הרכב שלו לפי לוי יצחק אלא לפי יד 2, ותתפלא כמה אפשר לשרדג את הHgt, ובוא אני יהיה איתך הכי גלוי שאני יוכל להיות, את שלי אני קניתי ב29 אלף ש''ח והשקעתי עליה רק ביישורי קו ב7000 ש''ח שאגב עוד לא נגמרו ואם תרצה לראות יש לי על הכל קבלות ואני לא מדבר על תוספות יקרות שאני הוספתי וממשיך להוסיף כל הזמן. אז שאתה נכנס לאתר הזה שבמקרה קוראים לו מועדון פיאט ואומר שהשוק חלש והאוטו לא כזה מבוקש ושאף אחד לא ישלם תמורת השקעה ותוספות אז תצפה שזה יעצבן כמה אנשים ואותי בוודאות.
ואני ממליץ לך בחום להפסיק לחפש רכבים כאלה במחירונים כי לא תמצא והראיה לכך היא שאתה עדיין מחפש למרות שביד 2 אני ראיתי כמה hgt ב23 אלף ו26 אלף, הנה הם בתקציב שלך אז למה אתה לא קונה?

*** אתה לא מבין כמה שההודעה שלך עודדה אותי :)
גם אני קניתי לפני חודשיים hgt שמורה מאוד יחסית חוץ מבעיות במערכת קירור בגלל מי ברז שרובם כבר תוקנו וגם אני השקעתי כבר 7000 ביישור קו אבל זה גם כולל תושבת מנוע עליונה קלאץ' ובולמים קדמיים אבל זה לא כי היה צריך זה בשביל החווית נסיעה הנעימה :)

בכל מקרה חפרתי אבל זה עודד אותי שראיתי שאני לא היחיד, עשית לי את היום

איתי398
20-10-10, 23:21
אני אישית חושב שלשלם 4 אלף מעל המחירון זה יפה מאוד
ובמשך הזמן מה שאני יצטרך להשקיע אני כנראה ישקיע כמו שרובכם אומרים אבל להגיע ל40 אלף ₪ לHGT נשמע לי קצת מוגזם...
ליאור גם אתה קנית פונטו ב29 אלף שהיתה במצב טוב לפי מה שבן פירסם אז היא היתה במצב מעולה
וזה שאתה בחרת להחליף חצי אוטו מתוך פדנטיות כל הכבוד לך אבל אני אישית לא ירוץ להחליף כל דבר קטן והיית בשקט יכול להשקיע 2000-3000 ולנסוע ככה מצויין
29 זה מחיר יפה לאוטו במצב יפה...לגיטימי....ולהזכירך בן התחיל במחיר של 34 אלף ₪ ומכר את האוטו בפחות מחודש לאחר שפירסם בפחות מ5 אלף ממה שהוא התחיל...זה עובדות ***!
בחצי שנה-שנה האחרונה אני עוקב אחרי ה HGT מהצד ורואה מה הולך
ושוב תודה לכולם

ליאור23
20-10-10, 23:32
אוקיי, מעניין מאוד מאיפה הבאת את הנתון של ה2000 ש''ח הזה, וההגדרה לשמור שלך ולשמור שלי היא כנראה שונה, הרכב אמנם היה עם שלדה נקייה ומנוע במצב טוב, אבל הייתי צריך לעשות שיפוץ גיר, החלפת רדיאטור מזגן ומים, וריאטור, שמנים וצלחות ברקס, צמיגים, לסדר צמות חשמל שגרמו לקצרים וזה לצערי הגיע לכמה אלפי שקלים, וכמו שאמרתי זה עדיין לא תם, וכמו שאמרתי להכל יש קבלות ואם תרצה לקפוץ ולראות אז בשמחה. אתה אולי עוקב אחרי הhgt חצי שנה, אז אני קצת הרבה יותר וראיתי מעל10 hgt מבלי להגזים, אז אני חושב שאני מבין ברכב הזה קצת יותר ממך, ואם תרצה להמשיך את הדיון הזה אז בפרטי.

איתי398
20-10-10, 23:39
סבבה ***
וכמובן שבאמת מכל הלב שיהיה לך הצלחה במכירה של הרכב! מקווה שתקבל כמה שאתה דורש...
מעריך אנשים כמוך שמשקיעים ברכב מכל הלב.