PDA

View Full Version : גרנדה פונטו 1.4 רובוטית וכושר סחיבה

FreeLancer
09-10-10, 18:59
שלום

אני שוקל לקנות גרנדה פונטו דגם 2008 כמו בכותרת אבל מדאיגה אותי העובדה שהמנוע הוא רק בעל 77 כ"ס. אני אנהג ברכב הרבה בכבישים וגם בעליות של חיפה. רציתי לדעת איך האוטו יסחוב והאם זה יתבטא בצריכת דלק מוגזמת?

תודה.

ברא
09-10-10, 19:37
הוא יהיה בעל ביצועים מרשימים הולך לוקח ברמזור את פולו פיג'ו 206 ואפילו גולף 1.6
הגיר הינו רובוטי ומתאפיין באופן צריכה נמוכה לדלק בצורה עד כדי להרשים
תקנה ואין לך מה לדאוג מבחינה זו

FreeLancer
09-10-10, 19:44
תודה על התגובה :)

אפשר הסבר טכני איך זה קורה? הפונטו זה רכב בעל משקל ממוצע בקטגוריה, גם המומנט שהמנוע מפיק לא גבוה במיוחד והתיבה הרובוטית מתוכננת להעביר הילוכים כמה שיותר מוקדם לצורך חסכון בדלק. אז איך קורה שלרכב יש ביצועים מרשימים עם 77 כ"ס?

אני פשוט מנסה להבין איזה נקודה פספסתי...

ברא
10-10-10, 03:29
תודה על התגובה :)

אפשר הסבר טכני איך זה קורה? הפונטו זה רכב בעל משקל ממוצע בקטגוריה, גם המומנט שהמנוע מפיק לא גבוה במיוחד והתיבה הרובוטית מתוכננת להעביר הילוכים כמה שיותר מוקדם לצורך חסכון בדלק. אז איך קורה שלרכב יש ביצועים מרשימים עם 77 כ"ס?

אני פשוט מנסה להבין איזה נקודה פספסתי...

ברגע שאתה מועך ת'דוושה למטה עמוק מההתחלה אתה תראה שהרכב מושך את הסל"ד עד הסוף חוץ מזה בכל פעם שתראה שהחליף מוקדם שיש מין קיק דאון ואפשר גם לתפעל את הגיר ידנית + - מעלים ומורידים הילוך זה הכי כיף תשמע כל מה שאני אגיד לך מאחורי מסך ומקלדת יהיה מיותר קח אחת לסיבוב ותעדכן אגב 77 כוח סוס זה מאוד סביר למנוע 1.4
יש את האביזה לא דגם ספורט מנוע 1.4 שיש אותו גם על הקורדובה 75 כוח סוס עם תיבה אוטומטית רגילה עצלנית
אתה תראה שיש הורמוניה בין המנוע לגיר ולמשקל של הרכב וזה הסוד