View Full Version : צריך המלצה על תוכנה לסורק רכב
שלום אתמול קיבלתי סורק רכב שמתחבר למחשב ואיתו די עם כמה תוכנות בטה הכל עובד ומתחבר אבל אני לא מצליחה לאפס תמחשב של הרכב (כניראה שהתוכנה פשוטה ) אשמח עם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה טובה לדיאגנוסטיקה
שלום לך,
הכוונה כנראה הייתה לסורק תקלות.
באיזה רכב מדובר?
מה שקיבלת זה קבל שמתחבר בין מחשב נייד למחשב רכב ?
מאיפה קיבלת את זה ? סין ?
מדובר בספייס 2002 וכן אנחנו מדברים על הקבל למחש הנייד וקיבלתי את זה מהונ קונה (חבר הזמין לי מאיביי) זה עובד הוא סורק והכל רק לא נותן לי לאפס תמחשב של הרכב מה עושים????...
ועוד שאלה יש בכלל תוכנה שאני יכול לשלות שם על הכל כגון צריכת דלק וכו...?
יש לך ידע במכונאות? אם לא אז אני לא ממליץ בכלל לחפור שם!
כנראה שכבל זה לא יכול למחוק תקלות (יש הרבה סוגים של כבלים).
כמה הוא עלה?
באזור ה150 שקל ויש מצב שאולי אני צריך תוכנה טובה יותר ממה שהביאו לי והבעיה לא בכבל???? וכן יש לי ידע במכונאות...
idan.shmueli
09-10-10, 04:09
חשוב מאוד לדעת איזה תקלה את מאפסת.
גם לי יש כבל שעלה 120 שקל מסין.. והוא עובד מצויין.
אבל בדברים שלא טיפלתי, אז הוא לא מאפס. למשל חיישני חמצן. אין מה לאפס פה. בתחילת נסיעה החיישן עדיין מלא פיח (מבעיה אחרת שהיתה באגזוסט) ולכן אין צורה לאפס את זה.. רק לנקות את המערכת (משהו שעשיתי בעבר ועזר).. ואז למחשב לוקח יום יומיים והוא מתאפס לבד..
שאר התקלות, ברגע שטיפלתי (פלאג דפוק שהחלפתי), איפסתי מחשב ובאותו רגע הנורה נעלמה, והמנוע התחיל לרוץ בצורה טובה יותר. (רק אחרי האיפוס אגב הוא רץ בצורה נורמלית, אז חשוב לאפס את המחשב אחרי טיפול בתקלה).
http://www.fiatecuscan.net/
תנסה את התוכנה הזאת.
לא מצליח להיתחבר עם התוכנה הזאת מישהו כבר עובד איתה?
אנסה לעבוד איתה מחר.
בכל מקרה, הכבלים הפשוטים לא מוחקים את כל התקלות. לדוגמה: אצלי הצלחתי למחוק תקלות של "ניהול מנוע" (הזרקה, בית מצערת וכדומה) אך לא הצלחתי למחוק תקלת הגה. בנוסף, הכבל שאצלי לא מצליח להתחבר ל-HGT, משום מה.
איזה תקלה אתה מנסה למחוק?
טוב תודה רבה תבדוק לי שיהיה לך זמן
ויש לי תקלה של כריות אוויר 2 המנורות(צהוב ואדום)... ורגע באיזה תוכנה אתה משתמש??
אני משתמש עם OBD2SPY ובתוכנה שהגיע עם הכבל Scantool 1.3 או משהו כזה.
לדעתי, למחיקת תקלת כריות האוויר או כל תקלה אחרת אשר לה "מוקצה" מחשב משלה (כריות אוויר, הגה ואולי עוד משהו) תזדקק לסורק תקלות איכותי יותר או סורק מקורי של פיאט.
אז הסורק שיש לי הוא סתם בשביל לבדוק חיישנים וכאלה(יעני לא בשביל פעולות)..?ועם אפשר לינק לסורק איכותי או של פיאט אני ישמח ...תודה מראש בראל
ועם אני ירכוש תוכנה לדיאגנוסטיקה זה יעזור לי ??
סליחה מראש על השאלה הלא קשורה - אבל למה בדיוק משמש כזה סורק? או כל סורק אחר? ולמה הוא טוב? ומה אפשר לעשות איתו? =\
תודה וסליחה שאני "נדחף" לאשכול :)
idan.shmueli
12-10-10, 19:19
לבדוק תפקודי מנוע ולאפס תקלות מסויימות
טוב אני לא מצליח כלום עם הסורק הזה יש המלצה למשהו אחר או אולי מסופון שך פיאט??מישהו שכבר משתמש באחד מהדבר שיכול לעזור אני ישמח..
idan.shmueli
21-10-10, 12:43
אני מקווה שאת האיפוס תקלות אתה עושה שהרכב לא מונע, נכון?...
רק עם סוויץ' פתוח...
אחרת לא יתאפס לך כלום....
קניתי סורק למחשב ואני לא מצליח למחק איתו תקלות הוא בכלל לא נותן לי את האופציה הזאת הוא נותן לי רק לראות כל מיני שטיות על האוטו שלי וביקשתי עם מישהו יכול לעזור לי עם תוכנה או שאני לא יודע מה ... אני ממש ישמח עם מישהו יעזור לי..
וכן אני מנסה לעשות את זה עם סווויץ' פתוח
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.