View Full Version : האם ניתן לנקות מצערת לבד? - PUNTO HGT
אז ככה הפונטו HGT היא שנת 2001, עם המצערת המכנית (עד כמה שידוע לי).
יש ברשותי ספריי קרבורטורים וממבט ראשון ניתן לראות כי המצערת מפוייחת למדיי, רציתי לדעת האם אפשר לבצע פירוק וניקוי לבד בבית של המצערת ואיזה כלים צריכים בשביל לפתוח אותה? (אם יש אולי איזה מדריך אפילו שמסתובב באינטרנט זה יהיה טוב)
תודה :)
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3551
2 שאלות:
1.אצלי הפונטו היא יורו 2 עם מצערת מכאנית, הבנתי שלמצערת מחוברים צינורות מים והכבל גז, אם אני לא מפרק לגמרי את הצינורות ואת הכבל אלה רק את המצערת ומנקה ומחזיר אותה למקום, אני צריך ללכת לכוון מחדש את הכבל גז?
2.יש אפשרות לקנות מפתח "כוכב" בודד ולא סט שלם? כנ"ל לגבי מפתח אלן.
במפגש האחרון הראתי גם איך לעשות את זה, זה לא מסובך בכלל :)
בכל מקרה, אין בעיה לא לנתק גם את כבל הגז והוא לא זקוק לכיוון מחדש לאחר מכן.
במפגש האחרון הראתי גם איך לעשות את זה, זה לא מסובך בכלל :)
בכל מקרה, אין בעיה לא לנתק גם את כבל הגז והוא לא זקוק לכיוון מחדש לאחר מכן.
הייתי קצת נזהר עם זה יש שם בורג קטן עם צבע לבן עלו. הבורג הזה מכוייל על ידי היצרן ברגע שמשחקים איתו מתחילים צרות צרורות .ממליץ לא לפרק את כבל הגז אפשר לבצע ניקוי בלי בעיה.
ודרך אגב הבעיה היא צינור המים כי הוא מגביל את משיכת בית המצערת קדימה אחרי הפירוק כי הוא הכי קצר.כך שאין טעם בכלל בפירוק כבל הגז זה לא נותן כלום.
אני בכל מקרה אצלי מפרק את המצערת לגמרי ומוציא אותה מהרכב זה הניקוי הכי טוב שיש אבל לא מומלץ לאדם ללא רקע טכני.
יצא לי מספר פעמים לבצע ניקוי למצערת מכאנית מבלי לפרק את הכבל גז.
כל עוד לא מושכים את כל העסק יותר מידי החוצה, לא תהיה בעיה לדעתי.
אני לפחות לא נתקלתי בבעיות עד היום (כאמור ברכב עם מצערת מכאנית).
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.