View Full Version : פונטו HGT שמן בפלאגים
שלום אני חדש פה ובכלל בפיאט תודה מראש
הבעיה שלי היא ככה פתחתי את המכסה של הפלאגים וראיתי שיש שמן על פלאג אחד
השאלה מה הנזק?
ודבר שני שאני מניע תאוטו בבוקר עד שהוא לא מתחמם הוא מקרטע לא נותן לנסוע עושה רעש כאילו
הוא הולך לכבות
תסביר יותר טוב את ענין הקרטועים, בהנעה של בוקר הסלד אמור להיות על 1200 בערך ואחרי דקה או שניים הוא יורד ל1000, הרכב לא נוסע בכלל או שפשוט מגמגם, יש צלצולים מהמנוע?
יכול להיות שמדובר בניקוי בית מצערת, אצלי זה היה ככה ואחרי ניקוי המצערת העניין נעלם כלא היה.
איזה שנה שלך?
ובעניין השמן בפלאגים, יכול להיות שפשוט יש נזילה באזור הפלאגים .
אם אתה מאזור המרכז הייתי ממליץ לך לקפוץ למוסך תלתן, שם תקבל חוות דעת טובה אם מדובר בראש מנוע או בנזילה שטותית. או אם אתה מאזור הצפון אז סע למוסך שחר בנתניה.
תודה על התשובה המהירה
אפשר לנסוע אבל עד שהוא לא מתחמם הכוונה יושב על חצי במדיד חום הוא מקרטע ממש בילתי נסבל
בנוגע לפלאגים נראה לי שלא החליפו שם המון זמן אבל מה שמוזר שפתחתי שם לפני שבועיים היה נקי
שבאתי אתמול להחליף ראיתי שמן בפלאג
שחכתי להוסיף הווראיטור אצלי דפוק יש לי רעש של דיזל
וכן שאני מניע בבוקר אז הסל"ד על 1200 ויורד ל 1000 פשוט בנסיעה הוא מקרטע עד שהוא מתחמם
יש מצב שזה קשור לקמשפט ?
לא נראה לי קאמשפט,
צריך לבדוק מנוע צעדים, חיישן למבדה, לחץ משאבת דלק, חיישן טמפ', ניקוי מצערת.
יש נוריות אזהרה דלוקות בלוח שעונים?
צריך להתחבר עם מחשב ולבדוק נתונים של חיישנים.
מתי ובכמה קנית את הHGT ?
פחות מחודש 25000
חיישני למדה שניים הוחלפו ניקוי בית מצערת עוד לא נעשה
השאלה אם אני לוקח ספריי קרבורטור ומוריד את הפילטר שאצלי זה פתוח יש שם מין רשת לשם אני מרסס נכון? שהאוטו כבוי או דלוק?
ולא דולק לי שום נורת אזהרה
אתה לא מרסס כלום פנימה.
צריך לפרק את בית המצערת ולנקות כמו שצריך.
ריסוס פנימה יביא למצב שכל הלכלוך עובר לתוך המנוע, וזה בדיוק מה שאתה לא רוצה.
לא ככה מנקים פילטר פתוח, יש קיט ניקוי ייעודי לזה, יש לי אותו, אני יחפש ואם תגיע מחר אני יביא לך.
יכול להיות אולי שהפילטר מסוג ירוד ואולי גם סתום. יש לך צנרת לפילטר או שהוא פשוט מחובר בצורה הזויה למצערת?
תבדוק שהצינורית נשם תקינה. בכל מקרה לא הייתי ממליץ על ספרי מכל סוג כלשהו על פילטר אוויר, בייחוד לא שהמנוע דולק.
סתם שאלת תם, עשית בדיקה לפני קנייה במכון?
תודה ליאור אני יגיע בעזרת השם השאלה עד איזה שעה אתם שם?
ולא עשיתי בדיקה ואני יודע שזה היה מאוד טיפשי מצידי קיבלתי על הראש מכל העולם
דבר ראשון תתחדש
דבר שני מה לעשות לפעמים מכוניות מסנוורות מקווה שהאוטו בכללי בסדר חוץ מהגימגומים( מציע לבדוק מנוע צעדים וכבלי הצתה)
איזה שנה היא?יד?קילומטרג'?
היא היתה מפורסמת באתר יד 2?
90000 ק"מ
שנה 2002
הייתה מפורסמת
צבע צהוב יפייפיה
90אלף קילומטר ושנת 2002 במחיר של 25 אלף ₪ זה אמור להדליק אצלך מזה נורה אדומה
למה הוא מכר לך אותה בכזה זול?יש מכה בשילדה?
איזה יד היא?
רק אני מריח פה יישור קו בסביבות 10000 ש"ח ?
וואו נראה לי שקצת התרחקנו מהאדמה ישר אחרי שקניתי עצרתי אצל המוסכניק שלי מכה בשלדה אין
דברים קטנים כמו צמיגים ריפוד קצת בלוי ומה שהזכרתי פה לא יותר
אני יהיה בעזרת השם במפגש מחר תבחנו אתם
אה ושחכתי עד איזה שעה מתכנים להיות שם למה אני בא ישר מהעבודה
אני לא יהיה במפגש מחר
אני עכשיו התחלתי לחפש פונטו HGT בתקציב של 27-28 אלף
אם ראית/בדקת פונטו HGT שמפורסמות ביד 2 ואתה יכול להעביר לי פרטים על מצבם זה יעזור לי מאוד
ככה אני כבר ידע מראש מה לא ללכת לבדוק
תודה
אה ושחכתי עד איזה שעה מתכנים להיות שם למה אני בא ישר מהעבודה
בדר"כ המפגשים נמשכים שעתיים - שלוש.
איתי זאת יכולה להיות אחלה נורת אזהרה בשבילך לא לחפש את הזול ביותר.
בכל מקרה יוסי ידידי, אין כל קשר למצב השלדה והריפודים למצב המכני של הרכב. יכול להיות שהבעיות הם קטנות ביותר ואני מקווה כך בשבילך.
אבל עם כל הכבוד למכונאים בארץ, ועד כמה שזה ישמע שחצני ומופרך, מעטים המכונאים בארץ ואפילו אלו מהמורשים שיוכלו לזהות בעיות במנועים של הHgt ברמה גבוהה ולפתור את התקלות.
מנוע שלא טופל יביא לך מידי יום ביומו תקלות חדשות להתמודד איתן, לכן חשוב מאוד לעשות יישור קו טוטאלי ולוודא תקינות של כלל המערכות. אם זה טיימינג ומשאבת המים, מעברי מים, שימוש במים ייעודיים של פראפלו בלבד. תקינות משאבת מים. תקינות אטם מכסה שסתומים וגומיות שסתומים, מצב של הרדיאטורים, טרמוסטט, קלאצ, גיר,להשתמש במסנן שמן מקורי בלבד ובשמן איכותי. אני חושב שהבנת את הכיוון, כל זה עולה כסף והרבה.
ולדעתי לא כל מכונאי יש לו כח ומשתלם לו לשבור את הראש עם כל זה.
בקיצור אני באמת מאחל לך שהבעיות שלך מזעריות ביותר ולא תצטרך להשקיע את הנשמה בתיקונים.:)
חג שמח.
איתי כדי שאני יוכל לעזור לך האם אתה יכול לתמצת את הבעיות.
ממה שהבנתי שמן בפלאג בחלק העליון שלו יכול להגיע מהאטם של מכסה השסתומים יש שם 4 אטמים עגולים לכל פלג בנפרד הייתי ממליץ להחליף את כל ה 4.
לגבי הקרטועים בתחילת נסיעה תנסה להסביר יותר במפורט כי יכולות להיות כמה סיבות לתופעה.
אורן.
נראה לי התבלבלת קוראים לי יוסי
לגבי השמן בפלאגים זה היה על הפלאג עצמו לא למעלה החלפתי פלאגים כעבור יומיים בדקת ונקי אני ממשיך לעקוב
לגבי הקירטועים זה בבוקר שאני מניע תאוטו עד שהוא מתחמם יושב על החצי הוא נרגע מה שקורה בפועל זה שאוטו עושה הרגשה שהוא הולך לכבות ועוד משו יש ריח מסריח ממש בהנעה של הבוקר
אני שוקל ניקוי ממש רציני עם אינפוזיה שינקה את הבית מצערת והמנוע צעדים מה אומרים?
היי יוסי אכן התבלבלתי בשם.
לגבי התקלה של הקירטועים בבוקר סביר להניח שהאבחנה שלך נכונה ניקוי מצערת + ניקוי מזרקים באינפוזיה אכן יפתור את הבעיה.
לגבי הפלגים אתה מדבר על זה שאתה מפרק את הפלג אז אתה רואה שמן באיזור האלקטרודה שלו?
מניסיוני במכוניות אחרות כמובן, מדובר בגומיית מוביל שסתום יניקה שמצליחה להעביר שמן לתא השריפה בזמן יניקה או גם במצב של מנוע כבוי למשך הלילה.
זה מסביר את הקרטועים עד ההתחממות (מנוע מזייף ועובד על שלושה צילינדרים לסירוגין עד לשריפת השמן שהצטבר בתא השריפה) ומכאן גם הריח. (לא הגדרת אם ריח של דלק או שמן)
בכדי לאשר סופית שזו הבעיה, בזמן ההנעה הראשונה בבוקר, תראה אם אתה לא משאיר מיסוך של עשן לבן לזמן קצר. אם כן, זו קרוב לודאי הבעיה ורצוי להחליף גומיות מובילי שסתומים.
לא שמתי לב לעשן כי אני קם לעבודה אני לא חושב על כלום אני יבדוק הבוקר בעזרת השם
אני יכניס את הגומיות לטיפול הגדול שאני הולך להעביר תאוטו ורק להבהרה איו יותר שמן על הפלאג שעשה בעיות וכן היה על האלקטרודה החלפתי אותו והוא נשאר נקי אבל הקרטועים נשארו
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.