PDA

View Full Version : הצעת מחיר לשינוי צבע- פנימי וחיצוני

ליאור23
28-09-10, 14:28
צהריים טובים.:)
ככל הנראה ביום ראשון בעוד שבוע וחצי הגברת הירוקה תהפוך לגברת בעלת צבע אחר.
בכל מקרה הלכתי לפחח די טוב שהרבה רכבים עוברים אצלו, ואני אישית גם עשיתי אצלו בפונטו הקודמת עבודה קטנה של מכסה מנוע ובגז' והתוצאה הייתה מאוד מוצלחת
הוא הציע לי על צביעה כוללת כולל פירוק גומיות והכל וצביעה של פנים הרכב ב7000 ש''ח במזומן
אני הצלחתי לרדת איתו ל6000 ש''ח
מה דעתכם על הצעת המחיר, הוגנת או שיותר מידי יקר.
יש לציין שהוא נותן אחריות ל5 שנים.

גיא .ב
28-09-10, 15:01
ניתן לצבוע בכל צבע ? או שחובה רק צבעים שמגיעים עם רכבי פיאט?

ליאור23
28-09-10, 15:02
הצבע הספציפי שאני יצבע הוא של פיאט, אבל ברור שאפשר כל צבע שאתה רוצה, אם אתה רוצה לדייק בגוון הצבע רצוי שיהיה בהישג יד הקוד צבע המדויק.

גיא .ב
28-09-10, 15:09
אתה הולך על הטורקיז של ה HGT ? הצבע הכי יפה לדעתי!

ליאור23
28-09-10, 15:30
הטורקיז יקר מאוד מאוד מאוד.
כי זה לא צבע מטאלי רגיל ומה גם שאני לא כל כך מת עליו.
הצבע הוא אפור עכבר , כמעט אותו גוון כמו של הhgt המפורקת שאצל שחר.

dodihob
28-09-10, 16:40
סוף סוף מישהו מרים את הכפפה ומשנה את צבע הצפרדע
אני אישית במחיר כזה הולך על אדום פרארי, ג'אנטים שחורים עם ליפ אדום יראה סוף הדרך
בכל מקרה, מחכה לראות תוצאות :)
נ.ב. לא לשכוח לצבוע ידיות של הדלתות על הדרך, ואולי החלקת פסי הקישוט של הטמבון הקידמי והאחורי - אם כבר אז כבר;)

ליאור23
28-09-10, 16:56
ערן, אני גם הייתי הולך על זה אם היו קוראים לי נוחי דנקנר או יצחק תשובה חח.
לדעתי הגוון אפור עכבר מאוד יחמיא לרכב עם הג'אנטים האלו, מה גם שקיים רכב כזה(לפחות היה קיים) ולדעתי הוא מדהים, אם מישהו מוכן לעשות פוטושופ לhgt עם האדום פרארי המדובר, וזה יראה טוב אפשר לשקול את זה

-אודי-
28-09-10, 17:28
אם הייתי יודע באיזה כלים בפוטושופ צריך להשתמש כדי לשנות צבע לרכב הייתי עושה בשבילך.. אבל באמת שאין לי מושג חח

ליאור23
28-09-10, 17:55
אודי באמת שאני יבוא אליך ויפרק לך את הג'אנטים עם הצמיגים מהרכב, אל תשכח שאני יודע איפה אתה גר!!:D
גם אם אני הייתי יודע באיזה כלים להשתמש הייתי עושה את זה לא??:)

yossi136
28-09-10, 18:07
בבקשה...
אני חושב שמיוחד וזוהר
אני עם ערן..
או שתהיה יותר קיצוני

ליאור23
28-09-10, 18:37
לא נפלתי מהאדום, אבל הכתום נראה נחמד.
בכל אופן אם לא יהיה משהו מאוד ייחודי אז כנראה האפור תהיה הבחירה

yair068
28-09-10, 18:49
ראשות המחיר סביר השאלה היא מבחן התוצאה .
לגבי שינוי הצבע לא הייתי הולך על זה מכיוון שאתה צריך לפרק את הרכב לגורמים
כמו בית המנוע דלתות פנים שמשות ובמיוחד הראשית ואחורית
כל סריטה אתה תראה את הצבע הקודם ואם מתקלף הצבע תמיד אתה תהייה בבעייה ותמיד תצטרך לתקן.

חומר למחשבה בהמשך אראה לך תמונה מה צריך לעשות לפני צבע כללי

http://www.puntosports.co.uk/forums/showthread.php?t=74156

ליאור23
28-09-10, 18:52
יאיר, לא כל פנים הרכב יצבע, התכוונתי שהספי דלתות, דלת הבאגז' והמכסה מנוע יצבעו, כלומר שבתוך חלל הרכב לא יראו ירוק, מה אכפת לי מה הולך בתוך המנוע.
וחוץ מזה כל פחח שדואג לשמו יפרק את כל הגומיות, ואת הצבע הקודם הוא מקלף ומוריד.
חוץ מזה לא תמיד צריך לפחד ממה שיהיה, בסופו של דבר מישהו צריך לעשות את הצעד לא?

danielkochin
28-09-10, 19:09
לדעתי כתום זועק כזה יראה ממש טוב גם ירוק זועק יראה טוב . ליאור כדאי לך לדבר איתי בטלפון לגביי צביעה יש לי מקום שיוכל לעשות לך מחיר ממש טוב וגם עבודה מעולה.

yair068
28-09-10, 19:11
אתה הולך לעשות צעד ולא יודע בדיוק איך זה עובד .
צבעי לא מקלף צבע ולפי מה שאתה אומר אז זה יקר למה שאתה מתכוון.
קח בחשבון שזאת חתונה קטולית

ליאור23
28-09-10, 19:13
אני ידבר איתך דניאל, אל דאגה חח

יאיר אני חושב שאתה עושה מזה פיל לדעתי.
איפה שאני עובד מולי יש מוסך פחחות שאליו מגיעים כל שבוע פאג'רו חדשים בצבע לבן שאמורים להפוך לירוק של הצבא, כי הם שייכים לצבא.
אני ראיתי שמפרקים את כל הרכב, ראיתי איך הם מגרדים את הצבע, את כל התהליך.

yair068
28-09-10, 19:17
תשמע מעניין אוליי תסביר איך מקלפים את הצכע

ליאור23
28-09-10, 19:19
חח שמע לא צריך לתפוס במילה, לא יודע אם זה נקרא לקלף. אבל עושים שם משהו:D

yair068
28-09-10, 19:29
מה זה צביעת משקופים בבית ע"י ברנר אין דבר כזה .
פתח את הלינק ששלחתי לך תראה בדיוק מה עושים ואיך בדיוק צריך לעשות צביעה כללית.
אני אוהב צבע כחול ים לא מיטלי ואחרי שלייף אפשר להחליק על מכסה המנוע.......

i12z
28-09-10, 19:31
ליאור תלך על לבן ושני פסים שחורים :-)

ליאור23
28-09-10, 19:35
יאיר זה בדיוק מה שהוסבר לי שהולך להיות אצלי. במקרה צילמתי היום פג'ארו שעברה צביעה מלבן לצהוב. אותו תהליך כמו שיהיה אצלי עברה הפאג'רו
http://img832.imageshack.us/img832/3074/28092010192.jpg
http://img841.imageshack.us/img841/1514/28092010193.jpg

ברא
28-09-10, 20:21
ליאור יש לי שאילה חשובה מה לגבי החלל שמקיף את המנוע מה עושים מפרקים מנוע וצובעים??

ליאור23
28-09-10, 20:22
לא מתעסקים שם, צובעים רק את הקורות מסביב.
מבחינתי לא מעניין אותי הצבע בתוך חלל המנוע וזה בכלל לא חשוב

yakuza
29-09-10, 01:32
ליאור, לדעתי הצבע שבחרת די פשוט ונפוץ. אולי לא בקרב ה-HGT אבל אם אתה כבר מחליף אז תחשוב על משהו מיוחד ובולט שאתה שם עליו את הכסף.
דבר נוסף, שינוי צבע ברישיון רכב - מקווה שלא שכחת את הנושא. ביררת איך עושים את זה וכמה יעלה לך? אותי תמיד עניין הקטע הזה.

ליאור23
29-09-10, 07:56
כן, הולכים למכון טסטים, משלמים 30 ש''ח נראה לי ומוציאים רישיון רכב חדש עם הצבע החדש.

-אודי-
29-09-10, 07:58
ליאור אם תצבע לאדום הג'אנטים שלי יתאימו לך רצח :)

Caveman
29-09-10, 13:49
ראשות המחיר סביר השאלה היא מבחן התוצאה .
לגבי שינוי הצבע לא הייתי הולך על זה מכיוון שאתה צריך לפרק את הרכב לגורמים
כמו בית המנוע דלתות פנים שמשות ובמיוחד הראשית ואחורית
כל סריטה אתה תראה את הצבע הקודם ואם מתקלף הצבע תמיד אתה תהייה בבעייה ותמיד תצטרך לתקן.

חומר למחשבה בהמשך אראה לך תמונה מה צריך לעשות לפני צבע כללי

בדיוק !
גם לדעתי, אם צובעים על מנת להחליף צבע (או פרוייקט שחזור), אז צובעים. לא מטאטאים את הלכלוך מתחת למיטה.
זה אומר לפרק את הרכב לגורמים. הכל צריך לרדת, הכל, עד שנשארת השלדה לבד.
תהליך כזה רחוק מלעלות 6000 ש"ח.

לדעתי מה שעושים לרכבים הצבאיים עובד בשביל הרכבים הצבאיים. לרכב של מישהו שמוכן להשקיע בו, לדעתי, זו חצי עבודה, וזה חאפרי לחלוטין.
עכשיו זה לא נראה לך, אבל אני מבטיח לך שזה יראה מכוער בעתיד העניין של לא לצבוע חלקים מהרכב בצבע החדש.
מה גם, שלא משנה כמה מקצועית העבודה, יש גבול שעד אליו יפרקו חלקים על מנת לצבוע לך את הרכב. הצבע החדש שיצבעו ממש ליד אותם חלקים שלא פורקו (למשל השטיח שעל רצפת הרכב מבפנים), תמיד יראה נטייה להתקלף.

yossi136
29-09-10, 16:23
יש לי צבע שהיה חזק על הפונטו (לטעמי)
סגול יש כמה גוונים יכול להיות מעיניין מאוד, יפה ומיוחד!

ליאור23
29-09-10, 16:27
נו אז מה לעשות?? לוותר ולפחד מלעשות את הצעד??
יוסי נחמד הr8 היום ראיתי אחת כזאת בהרצליה פיתוח, כל צבע יתאים על רכב כזה.
אבל חכה עם זה, אנשים פה מערערים לי את הבטחון לגמרי:(
שאלה קטנה, מישהו מכיר את סדנת הנדסת החלומות, שבוע הבא אני מגיע אליהם להצעת מחיר.הם צבעו את הקופה 20vt הלבנה המדהימה הזאת.
מה דעתכם על הצבע הירוק של i20
http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/03/hyundai_120_3-door_geneva_motor_show_2.jpg

yossi136
29-09-10, 16:40
יפה אבל רק על I20 ומאזדה 2

liorwohl
29-09-10, 18:18
גם אני לא חושב שכדאי לצבוע, ועוד לאפור? הייתי נשאר עם הירוק, ובכלל הירוק יפה, למה להרוס? חח
ואל תעשה משהו זרחני מטאלי כמו של היונדאי זה בכלל מגעיל ***
אבל אם אתה רוצה לשנות את הצבע בכל זאת הייתי בודק מאוד לעומק את העניין של הדבקה, כמו שעשו על הפונטו הכחולה עם המדבקה של הקרבון, הייתי עושה הדבקה באדום חזק ובולט, ומשאיר את החלקים השחורים כמו הפסי מגן, זה נראה הכי יפה ככה.
בהדבקה אין נזק בלתי הפיך לאוטו ולא צריך לפרק שום דבר.

Snower
29-09-10, 19:14
נו אז מה לעשות?? לוותר ולפחד מלעשות את הצעד??
יוסי נחמד הr8 היום ראיתי אחת כזאת בהרצליה פיתוח, כל צבע יתאים על רכב כזה.
אבל חכה עם זה, אנשים פה מערערים לי את הבטחון לגמרי:(
שאלה קטנה, מישהו מכיר את סדנת הנדסת החלומות, שבוע הבא אני מגיע אליהם להצעת מחיר.הם צבעו את הקופה 20vt הלבנה המדהימה הזאת.
מה דעתכם על הצבע הירוק של i20

ליאור, אני אישית חושב עם גדעון ורוצה להוסיף שעל מנת לבצע החלפת צבע כזה או אחר של רכב יש באמת לפרק הכל כולל הכל אבל זה עניין של פרפקציוניסטיות ואני יודע שאני כזה (יעידו חברי המועדון שמכירים אותי ואת הרכב שלי) עד כמה אפשר להיות פדאנט לפעמים מעבר לגבול וזה גם חסרון וגם יתרון!

תראה, גם אני יודע שבסופו של דבר הקופה שלי תצטרך לעבור צבע כללי בעתיד (אמנם לא שינוי צבע) דבר אשר הרבה יותר קל אך עדיין אני מכין את עצמי נפשית לכך שברגע שאקבל את ההחלטה אצא לחודשיים של חופש כולל פירוק הרכב על ידי בלבד עד הגורם האחרון וביקור ע"ב יומיומי אצל הצבעי אך שוב צבע כללי שונה משינוי צבע בפרט כאשר מדובר על הבדלי צבעים בתא המנוע, חלל פנימי של הרכב, תא מטען על כל מרכיביו הפנימייים ביותר וכו'..

לגבי הנדסת חלומות ואפרופו קופה 20V לבנה בצבע לבן פנינה אשר במקרה הזכרת במילה אחת - יקר ובשתי מילים תתרחק ומהר
אני לא רוצה להרחיב בפורום מתוקף אדם שמכבד כל בעל מקצוע ואין לי כל צורך לבוא ולפתוח זאת בפורום ולכן אני ממליץ לך באם הינך מעוניין ורוצה לקבל פרטים יותר מעמיקים על הנדסת החלומות, צור עימי קשר או בה"פ או על בסיס הפלא' שלי ואשמח ליעץ לך ובמידת הצורך גם לחבר אותך אל אותו בחור שביצע את הפרוייקט על הקופה

מקווה שהעלתי קצת חומר למחשבה, כמו שאר חברי המועדון שכן זה מה שמייחד אותנו באוירה המשפחתית:)

בברכה ארז

ליאור23
29-09-10, 19:20
ארז, דבר ראשון תודה רבה על ההסבר המפורט ולא כמו אחרים קופצים ואומרים אל תשנה וזהו בלי סיבה.
תמיד אפשר לחכות עוד חודש ולהכפיל את התקציב.
צפה לה''פ :)

yair068
29-09-10, 21:46
מעניין מאוד מי קפץ ומי אמר לא לשנות .תקרא טוב טוב את תגובתי שלא שונה מגדעון ומארז
תדייק

yulian1986
29-09-10, 21:57
לפני שנה וחצי,כשההורים שלי קנו קרייזלר נאון,עשינו לה פחחות חיצונית כללית,כולל פירוק הפגושים גומיות,פנסים...

זאת הטעות הכי גדולה שעשינו,למה?

נקרע הכבל של מנוע כיוון של אחד מהפנסים,בפנס השני,אחד מהתושבות נשברה,כיוון שבקרייזלר אין מסגרת של הדלתות (כמו בסובארו),הייתה בעיה מאוד קשה לסדר את זה כך לא יכנס גשם,לאחר חודש גילינו שיש סדק בשמשה הקדמית שכניראה התפתח מאז הפחחות.

בקיצור ליאור,אם אתה פרק לגורמים,תבדוק טוב טוב את העבודה שלהם.

quadx
29-09-10, 22:56
קודם כל למה ישר לקטול, לפי דעתי מדובר פה בצעד מבורך ואם הממון מצוי בכיס של הבחור והוא באמת החליט שזה מה שהוא רוצה אז כדאי לאחל לו בהצלחה.
לפי דעתי קודם כל המחשבה להחליף את הירוק פח צפרדע הזה זה צעד מבורך (בלי להעליב ;] ) דבר שני הייתי במקומך הולך על צבע שיבליט את היחודיות של הרכב ולא יבלע את כל הפרטים הקטנים שיש ב-HGT כמו הקימורים בדלתות אחרי החלקת פסים, כל הטמבון הקידמי והאחורי, חצאיות וכו'.
האפור עכבר לטעמי צבע סתמי שמתאים לפי דעתי רק למכוניות יוקרה כמו אאודי A6 למשל אבל גם עליהם נראה צבע סתמי למדי (אפילו על S-2000 של חבר הצבע לא נראה מרשים משהו), אני במקומך הייתי הולך על אחד מהצבעים הבאים (אם להשקיע אז כבר לבחור צבע איכותי וייחודי ולא סתם צבע שנבחר בגלל תקציב או סיבה אחרת): לבן פנינה (צבע מד-הים ואם אני לא טועה זה הצבע של הקופה של רובי), כתום צועק כמו באיביזות החדשות, או שתעיף מבט על שלל הצבעים שלמבורגיני מייצרת על הרכבים שלה צבעים מדהימים גם אלה הצעקניים וגם אלה שפחות.
עוד אופציה זה אולי בכלל ללכת לכיוון של הציפוי של כל הרכב בגוון מט כלשהוא, ואולי אפילו לבקש בקשה מיוחדת למשל מהסדנה סאן פילם שתייבא בשבילך צבע מיוחד מ-3M כמו למשל אפור מט, כתום מט, כחול מט ועוד צבעים מדהימים שראיתי שציפו איתם רכבים בחו"ל - תלוי עד כמה גדול השיגעון שלך.
בהצלחה לא משנה באיזה דרך תבחר :)

ליאור23
29-09-10, 23:00
מעניין מאוד מי קפץ ומי אמר לא לשנות .תקרא טוב טוב את תגובתי שלא שונה מגדעון ומארז
תדייק
קודקס תודה על החיזוק משהו, אבל צריך להיות ריאליים, תקציב משחק תפקיד פה. הלבן פנינה יעלה הכי פחות כ10 אלף ש''ח לא כולל פנימי, כי זה צבע לתל שכבתי ולוקח בסביבות שבועיים לסיים את העבודה, יש הרבה פקטורים שצריכים להילקח בחשבון. אני עדיין יחשוב על זה חזק, כרגע עלה בי רעיון לשנות את הגוון הירוק להיותר בהיר ויותר צעקני ככה שבפנים לא יצטרכו לצבוע והבדלי הגוון לא יהיו גבוהים
יאיר, התכוונתי לאנשים מחוץ לפורום, לא רק פה אני שואל על העניין.
אני יודע שרשמת פירוט מלא למה לא כדאי לעשות.

danielkochin
30-09-10, 02:00
גם אם אתה הולך על גוון בהיר יותר של ירוק אתה צריך לצבוע מבפנים כי הוא ממש שונה ממה שיש לך עכשיו מה שכן אני חושב שצבע כזה נראה חבל על הזמן ירוק כמו באיביזות החדשות וכנ"ל גם לכתום. אפשרות נוספת שיש לך זה ירוק סוכריה כזה שזה דיי דומה למה שהצבעי הרבה לך היום רק יותר בהיר שזה גם יראה מעולה לדעתי.

ברא
30-09-10, 02:00
ליאור עלה לי רעיון אני לא יודע כמה יצא יפה אם מישהו יכול להתאים לך בפוטושופ
פשוט לצבוע שחור או כל לבן או כל צבע שאתה רוצה שיתאים ללהבת אש בצבע ירוק כלומר מה שיש לך כעת על הרכב
הרעיון שלי ככה עושים להבת אש בטייפ על הצבע הקיים כעת ואחר כך לצבוע אפור מה שאתה חושב למשל יצא יפה לדעתי
תצפה ב PIMP MY RIDE שמה עושים רעיון זה המון
בנתיים אצרף לך מהיוטיוב שתוכל לראות צבע אפור
ואגב אנו מעודדים אותך על הצעד רק החברים במועדון רוצים ליעץ לך שיצא יפה בסוף ולא תתחרט על הצעד כולנו אתך :D
בהצלחה
http://www.youtube.com/watch?v=HETf7D1tJsw

אני תמיד אהבתי לבן של פיאט עם דגל איטליה רק לא נראה שזה אקטואלי בשבלך

trademark
30-09-10, 03:41
אם כבר פימפ מיי רייד, אז אולי משהו כזה :)
אישית אני חושב שאפור עכבר ייראה מצוין על האוטו. ראה קישור מצורף:
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.puntopower.com/images/cann/cann_14.jpg&imgrefurl=http://www.puntopower.com/cann.html&usg=__rBmCUOuRMA3fsLQMrEUyOhfeqWw=&h=600&w=800&sz=105&hl=iw&start=251&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=YB6xWWzmKQCVoM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dfiat%2Bpunto%2Bhgt%2Bcolor%26start%3D 240%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs% 3Disch:1

ליאור23
30-09-10, 08:54
חבר'ה, אל תקחו את זה לכיוון של צחוק, לא זאת הייתה הכוונה שלי. איזה פימפ מיי רייד ואיזה נעליים נו באמת.
אתם עדיין זוכרים שאני בעל פונטו ולא איזה גייארדו שיכול להרשות לעצמו עבודות צבע ב30 ו40 אלף ש''ח נכון.
העניין ייבדק גם מול חבר'ה ממועדון ה5 בעצתו של ארז, נילך לעוד סדנאות שמתמקצעות בעניין הזה ונראה לאן ממשיכים משם, בסופו שלך דבר יהיה שינוי:)

ליאור23
06-10-10, 21:16
בכל מקרה, לאחר דין ודברים לקחתי החלטה די אמיצה הייתי אומר ואפילו הפיכה.
שינוי צבע יהיה, הייתי אומר גם די מיוחד, אבל זה ייקח קצת יותר זמן, כי זה די יקר.
בכל מקרה מבטיח שלא תתאכזבו כלל וכלל :D
כמובן שזה בתנאי שהרכב לא יימכר, ולפי הקמצנים שיוצרים קשר זה לא הולך לקרות

danielkochin
06-10-10, 21:50
נקווה שיהיה שינוי צבעה ואתה תהיה הראשון, בהצלחה.

Lexxxa
06-10-10, 21:55
ליאור, שאלה קצת לא קשורה,

למה מוכר? קניתה אותה מבן לא מזמן, נכון ?
מתכנן לעבור למשהו יותר ספורטיבי ?

ליאור23
06-10-10, 22:00
יש לי בעיה קשה, אני לא מסוגל להחזיק רכב הרבה זמן לצערי.
וכן תכננתי על איביזה טורבו ואני עדיין מתכנן.
אני אפילו חשבתי להעביר את הפיאט לאחי, כי אני די אוהב אותה.
נראה כבר אבל, ביינתים היא אצלי ונמשיך לדנדש אותה בלי חשבון:p