assafy
23-09-10, 14:09
שלום וחג שמח :)
אתמול בשעה טובה קניתי את הרכב הראשון שלי (סטודנט נכון לעכשיו) - פיאט פונטו ספייס 2001, הדגם עם התיבה הרציפה (טיפטרוניק) וההגה CITY.
יש לי כמה שאלות:
1. יש לי אפשרות בשם TRIP שאיתה אפשר למדוד מרחקים, לראות צריכת דלק, וכולי (דיגיטלי)...
אני משום מה לא מצליח לאפס אותו, למרות שרשום בספר רכב שצריך ללחוץ 3 שניות כדי לאפס הכל...מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
2. הנורה של הבלם יד דולקת תמידית, גם כשהבלם יד למטה, יש לציין שזה לא מפריע בנסיעה...צריך לדאוג?
3. אני שוקל להכניס אותו לטיפול, סוג של יישור קו, כדי להיות בראש שקט שאין שום בעיות...
עד היום הרכב טופל במוסך מורשה, הביאו לי קבלות של כל טיפול...
אלו הטיפולים שנעשו לפני שנה ושנתיים...תודה מראש על ההתייחסות. האוטו יש לציין עבר 120,000 ק"מ בלבד. כדאי? :
אוקטובר 2009, ב-101,358 ק"מ:
טיפול 100,000
רחיצת מנוע
החלפת נוזל תיה"ל אוטומטית
החלפת רפידות בלם קדמי
מסנן שמן
קרב מסנן שמן
מצת מנוע
מסנן אוויר למזגן
מיכל 2 ליטר שמן גיר
שמן מנוע
פרפלו חומר למערכת מים
אפריל 2008, ב-75,125:
בדיקת לחץ צילינדרים
פ+ה ראש מנוע מכלל
העברת מכלולים לראש מנוע מוסר
פ+ה מצנן מים
תיקון ראש מנוע
ניקוי מצנן מים
ער סתמים לראש ספייס
חגורת תזמון
מותח חגורה
נוזל קירור רדיאטור מקורי
בנדים שונים בשימוש ממ בלב
4. ומשהו נוסף-עד כמה חשוב לטפל במוסך מורשה? האם כדאי רק במוסך מורשה, או שזה לא חשוב עד כדי כך?
תודה רבה וחג שמח! :)
אתמול בשעה טובה קניתי את הרכב הראשון שלי (סטודנט נכון לעכשיו) - פיאט פונטו ספייס 2001, הדגם עם התיבה הרציפה (טיפטרוניק) וההגה CITY.
יש לי כמה שאלות:
1. יש לי אפשרות בשם TRIP שאיתה אפשר למדוד מרחקים, לראות צריכת דלק, וכולי (דיגיטלי)...
אני משום מה לא מצליח לאפס אותו, למרות שרשום בספר רכב שצריך ללחוץ 3 שניות כדי לאפס הכל...מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
2. הנורה של הבלם יד דולקת תמידית, גם כשהבלם יד למטה, יש לציין שזה לא מפריע בנסיעה...צריך לדאוג?
3. אני שוקל להכניס אותו לטיפול, סוג של יישור קו, כדי להיות בראש שקט שאין שום בעיות...
עד היום הרכב טופל במוסך מורשה, הביאו לי קבלות של כל טיפול...
אלו הטיפולים שנעשו לפני שנה ושנתיים...תודה מראש על ההתייחסות. האוטו יש לציין עבר 120,000 ק"מ בלבד. כדאי? :
אוקטובר 2009, ב-101,358 ק"מ:
טיפול 100,000
רחיצת מנוע
החלפת נוזל תיה"ל אוטומטית
החלפת רפידות בלם קדמי
מסנן שמן
קרב מסנן שמן
מצת מנוע
מסנן אוויר למזגן
מיכל 2 ליטר שמן גיר
שמן מנוע
פרפלו חומר למערכת מים
אפריל 2008, ב-75,125:
בדיקת לחץ צילינדרים
פ+ה ראש מנוע מכלל
העברת מכלולים לראש מנוע מוסר
פ+ה מצנן מים
תיקון ראש מנוע
ניקוי מצנן מים
ער סתמים לראש ספייס
חגורת תזמון
מותח חגורה
נוזל קירור רדיאטור מקורי
בנדים שונים בשימוש ממ בלב
4. ומשהו נוסף-עד כמה חשוב לטפל במוסך מורשה? האם כדאי רק במוסך מורשה, או שזה לא חשוב עד כדי כך?
תודה רבה וחג שמח! :)