View Full Version : מחסור בפעילות של המועדון.
danielkochin
20-09-10, 01:28
יש תחושה שמועדון פיאט פשוט נרדם חוץ מכמובן בפורום עצמו הבעיה היא שמועדון פיאט זה לא רק הפורום שהוא באמת עוזר ותורם המון ולא רק לחברי המועדון אלה לכלל בעלי הפיאט בארץ.
יש רצון מאוד גדול של חברי המועדון לפעילות ואני לא מתכוון רק לפגישות הדיי סטטיות בהרצליה אלה דברים טיפה יותר מעניינים ובאמת אפשר לעשות המון החל מי ימי קרטינג, יום צילומים, סתם על האש ואפילו איזה טייול מידיי פעם לכבישים טיפה מאתגרים.
נכון אני מודה לא מזמן הייתה תחושה של פעילות שהתבטאה בטייול הנהדר לצפון ובהרמת כוסית לכבוד השנה החדשה אבל זה קרה אחרי המון של חוסר פעילות.
אני מסכים עם הבחור סוכות מתקרב
אני מאמין שיש זמן פנוי לחבר'ה.
מצד שני הייתי עד, במשך השנים, למאמצים שהושקעו בארגון פעילויות שונות שבסוף הניבו רק מעט משתתפים וכל אחד נעדר מטעמיו הוא כעבודה, לימודים, בחינות, שרות צבאי, ארוע משפחתי חופף ועוד ועוד.
צריך לא לארגן הרבה ארועים (פרט למפגשים החודשיים), אלא מעט ארועים אבל שיהיו איכותייים, מעניינים ומושכים.
בברכת חג סוכות שמח - רפי לין
אני מסכים עם הבחור סוכות מתקרב
אני מאמין שיש זמן פנוי לחבר'ה.
אמנם אני לא וותיק בפורום ואני לא מאלה שפוקדים את המפגשים בגלל שאני עצלן וסיבות כאלה ואחרות.
אבל בתור מישהו שהתחבר היום ובהודעה הראשונה שלו מסכים על דברים שאין לו מושג עליהם אתה די נסחף.
ובקשר לקארטינג זה אחד הדברים היותר כיפיים שיש ולא צריך הרבה לוגיסטיקה בשביל זה.
כל מה שצריך זה להתגרות במועדון מסוים ושיחת טלפון כדי לסגור על מסלול.
אני יכול לקשר בין המנהלים של psi לפה אם יהיה עניין.
עשינו כבר ערב קארטינג ltda נגד psi ובאמת שזה כיף לא נורמלי.
דניאל, העלת נקודה שדנתי בה מול ארז ושחר - יום צילומים של המועדון בלבד.
כוונתי הייתה לארגן זאת לסוכות אך הפתיעה אותי תאונת דרכים ורק בימים אלו אני מתחיל בחזרה לשגרה.
מבחינתי אין שום בעיה להוציא את היום צילומים לדרכו - רק תקבעו תאריך ושעה, תכינו רכבים
ונצא לצלם :)
הבחור צודק נקודה!(דניאל)
רפי לך: פעם אולי לא היו הרבה אנשים שהגיעו היום אני חושב שהמועדון שלנו דיי בצמיחה
ואפשר לארגן גם דברים גדולים דוגמא טיול לצפון, אם אני לא טועה הינו יותר מ10 רכבים.
יום צילום זה רעיון גדול אני חושב לפיאטים יש את הצבעים הכי יפים והכי זוהרים.
danielkochin
21-09-10, 03:24
אני חושב שבמועדון יש קבוצה דיי חזקה של בעלי hgt וזה בעיקרון מה שצריך קבוצה אחת חזקה והיא כבר תמשוך את השאר. נקודה נוספת יש אנשים במועדון שאומרים יש לי פיאט רגילה אז אין לי מה לעשות במפגשים או בטייולים או כל פעילות מסוגה וזו פשוט טעות זה לא מועדון ספורטיבי זה מועדון פיאט והוא קיים לכלל אוהבי המוטוריקה ואוהבי מותג פיאט בפרט.
אני מחכה לתגובה בעיקר מצד ההנהלה ואני מאוד ישמח אם פעילות תתחיל לצאת לדרך
(אם נדרשת איזשהי עזרה הרבה חברה פה ישמחו לעזור שלא הכל יפול על מנהלי הפורום כי בכל זאת הם עושים את זה בהתנדבות ולרווחתם של כולנו).
אמנם אני לא וותיק בפורום ואני לא מאלה שפוקדים את המפגשים בגלל שאני עצלן וסיבות כאלה ואחרות.
אבל בתור מישהו שהתחבר היום ובהודעה הראשונה שלו מסכים על דברים שאין לו מושג עליהם אתה די נסחף.
לא ידעתי שצריך להיות סבא של הפורום בשביל להסכים על משו..
או גאון בשביל להבין מה זה פעילות.
הקיצר בתור מישו שהוא לא וותיק אל תבוא ותגיד לי במה יש לי מושג ובמה אין לי.
יום שמח.
חח נעלבנו? כל מה שאמרתי זה שמאיפה אתה יודע איזה פעילויות יש או אין, אל תיפגע.ורושמים קיצור לא קיצר. יום טוב
בסוכות מתוכנן להיערך קארטינג למועדון (כרגע בלי השתתפות של מועדון אחר) וכרגע אנחנו בעיקר בודקים מחירים, תאריך נוח וכו'.
לגבי פעילויות נוספות כמו טיולים, ימי צילום וכו' - אז לפי הלו"ז הבסיסי שהגדרנו לעצמנו (אולי כדאי באמת לפרסם אותו לכולם) מתוכננים שלושה - ארבעה טיולים בשנה, שני מפגשים גדולים וכמובן המפגש החודשי והסטטי בהרצליה.
למה רק אלו? בגלל שאנחנו רוצים היענות גדולה ולא להעמיס בארועים יותר מדי.
מעבר לכך אנחנו נתמוך ונעודד כל התארגנות של החברים במועדון לפעילויות נוספות ונשמח ליוזמות מכל סוג שהוא, כמובן בתיאום מראש עם אחד המנהלים.
ומילה אחרונה, המועדון הוא לא לבעלי מכוניות ספורטיביות בלבד (למרות שאלו נוטים להיענות יותר) אלא לכלל בעלי מכוניות מתוצרת פיאט ולחובבי המותג.
חח נעלבנו? כל מה שאמרתי זה שמאיפה אתה יודע איזה פעילויות יש או אין, אל תיפגע.ורושמים קיצור לא קיצר. יום טוב
טוב בויה בוא נחסוך את העניין הלא מועיל הזה..
ובוא לא נתפוס תחת.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.