View Full Version : שליפת תריס אמצעי של המזגן
היי,
האם מישהו יודע איך שולפים את התריס האמצעי של המזגן (מתחת לרדיו)?
מדובר על פונטו ספייס 2004.
תודה :)
חיפוש יכל לעזור לך. הצץ בלינק הבא שנלקח מתוך השרשור הדביק בפורום "פונטו - טכני".
http://forums.puntomk2.co.uk/showthread.php?7-Guide-Your-punto-s-interior-including-upgrading-clocks
בכל מקרה, דע כי תצטרך לפרק את כל הקונסולה המרכזית, החל ממחזיק הכוסות למטה, דרך כפתורי המיזוג והחלונות. אז ורק אז אפשר להתחיל להתעסק עם פירוק פתחי המיזוג.
אגב, מה המטרה בלפרק אותם?
המטרה היא לסדר תריסון אחד שנשבר או יצא ממקומו (רק אחרי פירוק אדע).
יש דרך יותר פשוטה להשיג את מטרתי?
חוץ מזה, אם יש נורה שרופה כלשהיא באזור הזה אני מניח שצריך לעשות את אותה דרך על מנת להחליף אותה, נכון?
אני חושש שלא הבנתי אותך נכון ושתוכל לקצר את הדרך.
אם אתה מדבר על התריסים ה"מתנדנדים" שבקונסולה המרכזית אז אפשר לדעתי לפרק אותם גם ללא שליפת הקונסולה החוצה. דחוף בעדינות מברג בסמוך לציר של התריס שתרצה לפרק (זהירות לא לעשות שריטות, אולי כלי פלסטיק קשיח עדיף?!) ולאחר מכן הטה את המברג מעט תוך שליפת החלק החוצה. כדאי לעשות זאת באזור המרכזי (ליד כפתור ה"סגור\פתח") ולא בקצוות. אם תראה שלא הולך, תיאלץ לפרק ע"פ ההנחיות שבלינק.
להחלפת מנורה שרופה יש לעבור את כל התהליך, כפי שרשמת.
אבדוק את זה, תודה רבה :-)
הוצאתי את התריס (בעזרת מברג מהצד) וסידרתי את השלבים, בסה"כ היה צריך להחזיר אותם למקום ע"י לחיצה עם היד.
מה שמבאס הוא שיש ציר קטן בצבע אפור, שאחראי על התנועות מעלה ומטה והוא נפל לי לתוך התעלה של המזגן כשניסיתי להחזיר את התריס.
ממש מרגיז:mad:, אני מקווה שיש אפשרות לקנות רק את החלק הקטן הזה כי אחרת אצטרך לקנות את כל התריס (בטח יעלה איזה 200/300).
מישהו יודע אם ואיפה ניתן להשיג?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.