View Full Version : מחפש לוח שעונים דיגיטלי לפונטו דור1 (עם חיישן בגיר )
מחפש לקנות להחליף לוח שעונים שמופעל עם חיישן בגיר ולא עם כבל .
כיום יש ברשותי שעון עם כבל והייתי רוצה להפתר ממנו ,
יש לי חיישן מעוניין רק בלוח השעונים .
בתודה
עמית
חפש באייבי שמתי לב ל-3 כאלה..
כבר יש לי אחד מאי ביי הוא מראה מיילים .
אני מחפש אחד של קילומטרים ..
עמית
למה זה? למד מהירות?
תסביר זה יכול להיות מעניין.
ישנם כמה גרסאות ללוחות שעונים , חלקם הגיעו עם כבל קפיצי שתחבר לגיר וללוח השעונים וכך מועבר המהירות והקילומטרז' . יש גם גרסה שהמהירות והקילומטרז' מונעים ע"י פולסים חשמליים שמגיעים מחיישן שמחובר לגיר .
אני מעוניין בלוח שעונים כזה .
יש בפורום בחור מבית שמש ששאל שאלות לגבי הסבה ללוח שעונים עם טמ"פ וסל"ד יש ברשותו לוח שעונים כזה אם מיהו זוכר את הכינוי שלו או את הטלפון אשמח לקבל ה"פ .
עמית
ייתכן שאתה מתכוון לחיישן ספידומטר/מהירות, שמורכב בפונטו 90?
ואם לא מה ההבדל בין שתי הגרסאות, כי יש לי את החיישן שאתה מתאר והוא תקול רק שהמד מהירות והספידומטר עובדים כרגיל והחיישן התקול גורם לרכב להיכבות מידי פעם בלחיצה על הקלאץ, לכן אני לא חושב שזה קשור למד המהירות, או שיכול להיות שעשו לי שם קומבינה ולכן זה עובד.
נסה במקומות הבאים:
1. http://www.musach.co.il/details.asp?id=601 ובקש את סיגל.
2. http://www.musach.co.il/details.asp?id=133 ובקש את פניאל או רפי.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
fiat-punto
19-09-10, 19:14
יש בשדרות פירוק ויש שם 3 פונטו כמו שלך ובראבה אחת
התכוונת ל-3 פונטו 90 1600?
ben_david7
02-11-10, 02:18
אני אישית קיבלתי את הפונטו שלי עם מד דלק,מד מהירות,ושעון אנלוגי
וקניתי מפירוקיה ב-50 שקל סקאלה עם מד מהירות,מד דלק,מד חום,ומד סל"ד
את החום כדי שיפעל חיברתי יוניט חום ולסלד השתמשתי בחוט השחור שיוצא מין המחשב אם לזה אתם מתכוונים יש סקאלות נוספות משודרגות יותר (חוץ מה-GT שמגיע עם לחץ שמן וכמות מים בנוסף)?
לא זו הכוונה בדיגיטלי .
אלא שהמחוג של המהירות פועל פועל ע"י חיישן שמותקן בגיר ולא ע"י כבל מהגיר .
עמית
אמית ברכבי מותקן החיישן (שנקרא חיישן מהירות) הנ"ל אך גם ממנו יוצא כבל להפעלת הספידומטר, אם כן מה ההבדל?
בפונטו 90 עם מנוע 1600 חיישן המירות בתיבת ההילוכים משמש את מחשב נהול המנוע (GM) ומהחיישן גם יוצא כבל מכני אל לוח השעונים להפעלת מד מהירות ומרחק (ספידומטר).
עמית מתכוון ללוח שעונים שבו הפעלת הספידומטר אינה מכנית אלא ע"י אותות חשמליים מחיישן מהירות בתיבת ההילוכים ולוחות שעונים כאלו יש לדוגמא בדגמי פונטו (דור 1) 75 HSD.
דרך אגב, עמית האם כבר השגת לוח שעונים כזה?.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.