View Full Version : ריח של דלק בזמן ולאחר נסיעה
שלום לכולם בזמן האחרון התחילה אצלי בHGT תופעה של ריח דיי חריף של דלק בזמן הנסיעה ולאחריה הריח מגיע מהחלק האחורי של הרכב והוא מורגש גם בפנים הרכב וגם מחוצה לו למיטב הבנתי ישנן 2 סיבות לתופעה הזאת א-דליפה כל שהיא ממשאבת הדלק ב- שריפת דלק לא מלאה של המנוע ולכן מגיע דלק שהוא לא שרוף לאגזוז (אבל אין לי בק פיירים כפי שנראה לי שאמור להיות במצב כזה) לפני שאני מתחיל לפרק ולהחליף את כל החלקים שאחראים על התיפקוד הנ"ל האם יכולה להיות סיבה נוספת
לריח
תודה מראש
danielkochin
15-09-10, 14:27
בחלק האחורי יש 2 צינורות שהם לרוב מתבלים ומתחילים טיפה לדלוף והם אלו שגורים לריח תדבר עם מיכאל הוא יוכל להסביר לך בדיוק מה צריך לעשות.
לי יש פונטו דור1 שנת 2000
והיה אצלי ריח של דלק מאחורי הרכב לאחר כל נסיעה. ובסוף זה התברר כנזילה מאחד הצינורות מעל המיכל דלק וזה תוקן ומאז אין יותר ריח של דלק.
הכי טוב שתסתכל מתחת לאוטו לכיוון המיכל דלק ותראה אם הוא מלוכלך, אם הוא מלוכלך ומסריח ויש סימנים של משהו שחור אז זאת כנראה הנזילה (אצלי היא הגיעה מצינור מעל המיכל) ואז כדאי לגשת למוסך שיפתרו את הבעיה כי זה מסוכן מאוד לנסוע ככה.
זאביק, אצלי היתה הבעיה ואיטום פשוט של המרווח הצר בין משאבת הדלק לתבריג שלה פתר את העניין לגמרי.
נסה למרוח שם פס נדיב של סיליקון גם בין המשאבה לתבריג שלה וגם בין החלק העליון של המיכל לתבריג.
אגב, פתחת את התבריג הזה מסיבה כלשהי ואז התחיל הריח או שזה פשוט הגיע פתאום משום מקום?
לא מאור לא התעסקתי עם המשאבה בכלל אבל גם אני מאמין שיש אובדן כושר אטימה שם מאחת הגומיות לא משנה אני גם ככה מתכנן להחליף כבר את כל המשאבה (נקדים תרופה למכה) על הדרך נחליף גם את כל הגומיות
בכל מקרה תודה על התגובות והעצות
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.