התחבר

View Full Version : יעוץ ברכישת פנדה יד 2

Nabul
10-09-10, 12:07
שלום,
בעוד כחודש אני מתחיל ללמוד במכללה למנהל בראשון לציון, ואני מחפש רכב שיעזור לי להגיע מת"א לראשון לציון לפחות 4 ימים בשבוע. כמו כן חשוב שיהיה זול מאוד, צריכת דלק נמוכה, בלי יותר מדי תקלות ושהביטוח יהיה זול.
הגעתי למסקנה שכנראה הפנדה תתאים לי הכי הרבה. האם היא תעבור בקלות את הנסיעה הזאת כל יום? האם הביטוח שלה באמת כזה זול? האם היא תעשה נסיעה פעם בשנה לאילת בלי בעיות?

חוץ מזה גם שמעתי הרבה תלונות על הגיר הרובוטי שלה, למה?

מחכה לתשובות ועוד חוות דעת.

תודה רבה

רפי לין
11-09-10, 13:03
הפנדה תגמא בקלות את הנסיעות האלו מת"א לראשל"צ וחזרה וגם נסיעות ארוכות יותר ובתדירות גבוהה יותר.
בנסיעה לאילת, פעם בשנה או יותר, תצטרך לעצור לחניית ביניים אבל לא בגלל המכונית אלא בגללך, הנהג, כדי להתרענן, שרותים, לשתות משהוא, לחלץ עצמות ולהמשיך בנסיעה.
ברחבי ארופה נוסעות פיאט פנדה בנסיעות עירוניות, בינעירוניות, הרים (קצת גבוהים נותר מירושלים, צפת וחיפה), כפרים ושבילים ואצלנו בישראל חוששים מנסיעה של קצת ק"מ, קצת עליות וכו'.
אישית, אני אוהב ומעדיף הילוכים ידניים.
בברכה - רפי לין

ברא
11-09-10, 18:40
הפנדה מכונית מצויינת ותשרת אותך בנסיעות שלך וחסכונית גם
הקטע שלה שהיא מיועדת לארבעה אנשים בינוניים קשה להכניס את החמישי מאחורה זה כל הקטע חוץ מזה היא סבבה לגבי הגיר הרובוטי תתצטרך קצת זמן להתרגל אליו אגב גירים של פיאט מיוצרים בשיתוף פעולה עם גינרל מוטורס והם מפגינים נאמנות נפלאה ביחס למכוניות באותה קטגוריה
אני גם כמו רפי הייתי מעדיף ידנית

Nabul
11-09-10, 19:59
הפנדה מכונית מצויינת ותשרת אותך בנסיעות שלך וחסכונית גם
הקטע שלה שהיא מיועדת לארבעה אנשים בינוניים קשה להכניס את החמישי מאחורה זה כל הקטע חוץ מזה היא סבבה לגבי הגיר הרובוטי תתצטרך קצת זמן להתרגל אליו אגב גירים של פיאט מיוצרים בשיתוף פעולה עם גינרל מוטורס והם מפגינים נאמנות נפלאה ביחס למכוניות באותה קטגוריה
אני גם כמו רפי הייתי מעדיף ידנית

סליחה על הבורות, אבל האם ההבדל כל כך גדול בין גיר רובוטי לאוטומט?

ברא
12-09-10, 05:34
רובוטי הוא מתפקד ממש כמו גיר ידני לכל דבר רק בלי דוושת מצמד ככה שצריך קצת להתרגל לאופן פעולתו כדי לקבל נסיעה חלקה זה עדיין בעליות למשל לא מונע מהרכב להדרדר בדיוק כמו גיר ידני
מבחינת צריכת דלק כמעט ואין הבדלים
אם זה היה גיר רציף אז זה היה עדיף אבל רובוטי לא מומלץ לחווית נהיגה רק ידני ולנוחות רק רציף
תלך על ידני יותר אמין ולדעתי תרגיש שהאוטו יותר זריז ככה אני חושב