התחבר

View Full Version : מעבר מחברת פלאפון לסלקלום

yair068
02-09-10, 00:21
ניידתי את מספר הפלאפון שלי מחברת פלאפון לסלקום.
החלפתי נייד כמובן (כרטיס סים) אבל שכחתי שיש לי גם דיבורית ספירט שלא מתאימה לרשת סלקום.
יש לכם הצעות איך לפתור את הנושא .
אוהב את סגנון הספירט
עלויות

Lexxxa
02-09-10, 01:28
יאיר, יש לי ספיריט של סלקום מותקן בגולף שאני לא צריך אותו (מע לעשות, עובד באורנג' :) ),
אני צריך רק למצוא זמן כדי לפרק אותו ותוכל לבוא לקחת.

saar
02-09-10, 02:35
יאיר היקר ראשית תתחדש ומזל טוב לרגל העסקה החדשה.

לקסה אתה אדם נפלא וזכינו בך ללא ספק.

כל מה שנותר לך יאיר לעשות זה לאחר ההרכבה בריכבך, לגשת לסלקום ולבקש כרטיס סים נוסף ולעשות שירות שנקרא "פלא-דו". זה שירות שעולה 7 ש"ח בחודש אם זכרוני אינו בוגד בי, והוא נותן את השירות שיהיה אותו המספר שלך על שני הכרטיסים, את הכרטיס הנוסף שיתנו לך, תשים בספיריט של סלקום.

תן לי רק לתת לך חדשות מרעישות - בפלאפון כאשר הודלק הטלפון הקבוע ברכב, כל השיחות הנכנסות אליך היו מתקבלות רק בו. שזה נוח ומצויין.

בסלקום לצערי הדבר לא עובד כך, ברגע שהודלק הטלפון הקבוע ברכב, כל השיחות הנכנסות אליך תתקבלנה בשני הטלפונים בו זמנית, משמע גם הנייד בכיס יצלצל, וגם הקבוע ברכב יצלצל בו זמנית.
דבר שלא נוח בעליל, היות ולאחר שאתה עונה בקבוע של הרכב, תמיד יופיע לך שיחות שלא נענו בנייד בכיס, וזה מבלבל.

כמו כן זה לא נוח בעליל, משום שאם אתה תדבר בקבוע ברכב אם מישהו, ואני אטלפן אליך באותו הרגע, אני לא אקבל צליל חיוג תפוס, אלא פשוט הטלפון שבכיס שלך יתחיל לצלצל. ואז יוצא שאתה מדבר עם בן אדם בקבוע ברכב, והטלפון בכיס מצלצל, אותי אישית זה משגע.

yair068
02-09-10, 11:20
תודה לקססה בזמנך הפנויי אשמח לקבל תמורת תשלום.
סער כמו שאמרתה ניצטרך לסבול את שני הצילצולים.
אם כך לספירט של סלקום יש כרטיס סים ?

saar
02-09-10, 11:50
חיובי יאיר.