View Full Version : מעבה מזגן לhgt 2001
אהלן,
אני צריך להחליף אצלי את המעבה מזגן באוטו ולא קיים ברשת מקורי חדש , יש חליפי ב950 ש''ח לפני מע''מ , יותר מידי יקר. יש לי אפשרות לרכוש ב250 ש''ח מעבה מפירוק אבל הוא שלך 2002 ושלי היא 2001, האם יש הבדלים בין המעבים או שהם זהים?
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום...
קח את החליפי ואל תיקח מפירוק.
מפירוק לא לוקחים מעבים, מפירוק לא לוקחים רדיאטורים.
יש דברים שכן לוקחים מפירוק ויש דברים שלא, זה מסוג הדברים שלא לוקחים מפירוק.
עד שתפרק את שלך, עד שתרכיב את המעבה מהפירוק, עד שתרכיב הצינורות, עד שתעשה וואקום, עד שתעשה גז. בסוף תגלה שיש בו חור קטן ובריחה של גז, ויאללה לפרק אותו והכל חוזר חלילה.
כמו כן, בעת החלפת מעבה רצוי להחליף גם מייבש.
שתהיה בריא, הפכת את זה לתהליך של אוברול למנוע.
לא אכפת לי להמר בעניין הזה, בייחוד שבעל המעבה מתחייב להחזיר את הכסף במידה והרדיאטור לא יימצא תקין. לקנות חליפי אני משאיר כאופציה אחרונה, יש לי הוצאות אחרות כמו התקנת וריאטור וצמיגים שם יותר דחופים. אם אין מוצא נלביש תחליפי.
בכל אופן מישהו יכול לומר לי בבטחון מלא אם 2002 ו2001 זהים או שאפשר לפחות לעשות התאמה.
סער, מה זה מייבש מה הוא עושה, פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה, ולמה חייב להחליף אותו גם?
שתהיה בריא, הפכת את זה לתהליך של אוברול למנוע.
לא אכפת לי להמר בעניין הזה, בייחוד שבעל המעבה מתחייב להחזיר את הכסף במידה והרדיאטור לא יימצא תקין. לקנות חליפי אני משאיר כאופציה אחרונה, יש לי הוצאות אחרות כמו התקנת וריאטור וצמיגים שם יותר דחופים. אם אין מוצא נלביש תחליפי.
בכל אופן מישהו יכול לומר לי בבטחון מלא אם 2002 ו2001 זהים או שאפשר לפחות לעשות התאמה
בודק לך תיכף תקבל תשובה.
ליאור אין בעיה בכל השנים המעבה הוא אותו מעבה המק"ט שלו הוא 46788052.
תפקיד המייבש-לסנן ולקלוט גופים זרים ולכלוך הנעים במערכת מיזוג ורסיסי מים מתוך הקרר הנע במערכת, על מנת שלא יכנסו לתעלות המעבה ויסתמו אותן=בקיצור משמש כמעין פילטר לפני המעבה.
ולכן בהחלפת מעבה יש להחליף מייבש (מחיר של חליפי חדש 150 ש"ח), עופר מזגנים לפעמים עושה אותם ב 100 ש"ח אם עושים אצלו את העבודה.
יאללההה ולחשוב שעשיתי נסיעה של שעה היום וכדי לגלות שהרכב הוא שנת 2002 ולא לקחתי את המעבה כי מישהו הטעה אותי ואמר לי שזה לא אותו מעבה כמו בשנת 2001. אורן, תודה רבה רבה, אין כמוך.
סער, המייבש המדובר הוא אותו דבר בכל הפונטוים, כלומר זה בעיה להשיג לhgt או שזה חלק אוניברסלי?
יכול להיות שאתה מתכוון לפילטר מזגן?
לא ליאור, אין כוונתי לפילטר המזגן.
לנוחיותך צירפתי תמונה של המייבש. ולשאלתך זה חלק אוניברסלי בכל מערכות המיזוג.
הבנתי, תודה רבה.
שניכם אוצר לפורום הזה, אתה ואורן. המשיכו ככה.:)
ממליץ בחום להחליף גם מייבש.
זה בהחלט עושה הבדל משמעותי בקירור. האוויר ממש... יבש, פשוטו כמשמעו :)
מצטרף להמלצה של חבריי אכן רצוי להחליף מייבש.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.