View Full Version : נורה של כרית אוויר דולקת
מה יכולה להיות הבעיה? יש סיכוי שמדובר רק בפיוז?
אין סיכוי.
צריך להתחבר עם מחשב ולראות איפה התקלה.
לקסה אם יורשה לי לתקן, יש לא מעט מצבים שזה אכן מתחיל ונגמר בפיוז שרוף או רופף.
טוב לדעת סער :).
אני פשוט לא נתקלתי במצבים כאלה.
אצלי בגולף גם הייתה נורת כרית אויר דלוקה, אחרי בדיקה במחשב הסתבר שכרית שיושבת במושב נהג היא זו שגרמה לתקלה, חיזוק פשוט של קונקטור שנמצא מתחת למושב פטר את הבעיה (בעיה נפוצה גולפים, כמובן שאחרי חיזוק מחקנו את התקלה מהמחשב, כבר שבוע ללא תקלה :).
לקסה אני רוצה לומר לך שזה משהו מדהים, אני פשוט לא מסוגל לקבל במוח הלוגי שלי, שיצרן רכב שם קונקטור כל כך מעפן, שמבלי שמעולם ראה אור יום או יד אדם הוא מתנתק לו כך סתם.
אתה יודע , מילא זה היה איזה מכשיר דינאמי שזז בפעולתו, מילא זה היה איזה חיישן חמצן שהוא פעיל וקורא באופן תמידי קריאות, אבל מדובר בקונקטור שאלוהים יודע איך בכלל הוא מסוגל לזוז ממקומו ויתבצע ניתוק.
אני פשוט לא יכול לתפוס את זה במוח שלי. מה יצרני מכוניות של שנות ה 2000 בעולם לא יכולות לייצר קונקטור שלא יתנתק מעצמו. הרי האדם הגיע לירח, אז אי אפשר לייצר מערכת כריות אוויר פשוטה שלא תדליק נורות על ימין על שמאל? למה ככל שהם מתקדמים הם הולכים אחורה?
מצטער על הוצאת התסכול זה פשוט משגע אותי.
תודה לכל העונים...
רק תיקון קל, האדם לא הגיע לירח, זה מבויים, הרי איך מסבירים את הדגל של ארה"ב המתנופף לו שם? או, למה לא הגיעו שוב?
אבל זה שטויות, תודה. ;-)
danielkochin
01-09-10, 15:04
אם מדובר בכרית האוויר של הנוסע כנראה זה החישן לנו זה קרה כבר פעמיים החלפה שפוטה שלו והבעיה מסודרת דרך אגב מחיר החיישן נמוך מאוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.