View Full Version : המלצה פאר מנעולים בפ"ת
חברים לפורום שלום
אז כמו שאתם יודעים ברשותי פיאט פונטו ספייס 2002 ELX
היום הייתי בפ"ת במטרה לשכפל את המפתח שיש ברשותי כידוע לכם מאוד קשה לשכפל את המפתח
ועלותו בחברה היא 1200 לא כולל הקידוד וזמן ההמתנה של חודש על להגעת המפתח מאיטליה.
אצל פאר מנעולים זה לקח בידיוק 20 דקות ו500 ש"ח שמתוכם אני מקבל החזר של 450 ש"ח מחברת הביטוח שלי AIG כלומר המפתח עלה לי 50 ש"ח השתתפות עצמית.
לכן אני בא ומשבח את פאר מנעולים על העבודה הטובה והמהירה.:)
לא ידעתי שחברות הביטוח משתתפות בהוצאות שכפול מפתח.
shacharlevy013
24-08-10, 01:03
מצאתי באתר קארספורום, פוסט שמישהו פרסם. (אני חייב לציין שאינני מקשר בין הנושאים, ואינני טוען לשום קשר לפאר מנעולים. רק מפרסם את הפוסט כדי שאנשים לא יהיו עיוורים. ועל מנת שלא יעבדו על אנשים.)
הנה הפוסט::
"היום ב"כלבוטק" בערוץ 2 היה סיפור נוכלות, רמאות וחבלה חמורה ברכבים על ידי שני מנעולנים מאזור ירושלים (מעניין כמה זה נפוץ):
רקע: בכל רכב מודרני משנת 95~ יש בתוך המפתח שבב שהאימובולייזר מזהה ורק אז אפשר להתניע. שכפול מפתח יכול לעלות כסך רב במוסך מורשה.
הסיפור התגלה לאחר שאחד שיכפל מפתח לפיאט מולטיפלה שלו, אצל זוג מנעולנים מקניון הראל במבשרת ציון שליד ירושלים (ראו בסוף). לקחו לו על זה כ- 600 ש"ח. לכאורה, ביחס למוסך מורשה סביר.
אלא מה, האיש גילה במקרה שהמפתח המקורי שלו (זה ששימש בסיס לשכפול) וגם המפתח החדש הם לא יותר מאשר חתיכת ברזל אין בהם שום שבב מחשב, כמו שצריך להיות. למרות זאת, האוטו מתניע עם שניהם מצויין!.
תחקירני כלבוטק יצאו לשטח עם ציוד הקלטה בסתר וגילו את הקומבינה:
הביאו להם סובארו אימפרזה והם שיכנעו את בעל הרכב לעזוב את המקום ל- 40 דקות. כאשר חזר הבעלים היה מפתח משוכפל, האוטו מניע עם שני המפתחות.
בבדיקה עם מומחה התוכנית התברר ששני המפתחות, המקורי והחדש, הם ברזל בשווי 20 ש"ח, שאפשר לשכפל בפשטות בכל "טמבוריה" והמשוכפל החדש יניע את האוטו.
שבב המחשב מתוך המפתח המקורי "נעלם" כלא היה.
בצורה דומה בדקו עוד רכבים. בכולם אותה תוצאה: השבב המקורי נעלם, המפתחות ברזל.
ואז התעלומה נפתרה המומחה וצילומי הסתר הראו שבזמן שבעל הרכב הולך ל- 40 דקות, בעלי החנות מפרקים את שבב המחשב מתוך המפתח המקורי ומדביקים אותו על הסוויץ מתחת לחיפויי הפלסטיק של ההגה. ככה שבעצם האימובולייזר המקורי של הרכב תמיד מנוטרל ולמעשה כל מפתח רכב שיהיה דומה בצורה למפתח המקורי יוכל להתניע את הרכב עם קומבינת השבב.
על הקומבינה הזו לקחו 580 ש"ח והיה שם תחקירן אחד שעוד עבדו עליו ולקחו לו איזה 700 ש"ח.
כמובן ששני המנעולנים טוענים שהכל שטויות אבל התגובה שלהם מגוחכת ברמות.
כלבוטק פנו למשטרה.
ככה שאם מישהו שיכפל אצלם מפתח לרכב עם אימובולייזר מובנה במפתח......אולי המפתח ריק משבב והשבב מודבק לו עם פלסטלינה על הסוויץ'.............................. ""
שוב פעם אני אומר לך פשוט תבדוק את זה
פאר המנעולים
24-08-10, 10:04
שלום שמי שוקי ואני הבעלים של פאר המנעולים
בפתח תקווה ראשית אני מזמין את מי שרוצה לבוא ולראות
איך מתבצע תהליך הייצור והשיכפול של השבב והמפתח לפונטו ספייס או גרנד דה פונטו
לנו אין מה להסתיר פאר המנעולים לא מדביקים שבבים על האנטנה כמו שפורסם באחת התגובות
הקודמות
שנית אלמד אתכם שיטה לדעת אם הדביקו לכם שבב על האנטנה
גשו למנעולן ושכפלו לרכב שלכם מפתח ללא שבב
גשו לרכב ונסו להניע .אם הרכב מניע סימן שהדביקו לכם שבב על האנטנה
ואם הרכב לא מניע אז הכל תקין ולא הדביקו לכם שבב
אם לא הבנתם צרו קשר 0577720777;-):lol:
תודה שוקי
אני חייב מפתח איך אני עושה זאת עם חברת הביטוח?
לא ברור מה הקשר לשיכפול מפתח ולחב' הביטוח, נא פרט והסבר.
בברכה - רפי לין
יש חברות ביטוח המציעות שכפול מפתח בעת אובדן או גניבה.
אז אני פשוט מתקשר ושואל מה אני עושה ברגע שעבד לי מפתח ואז הם מציעים לי את עזרתם??
תתקשר ותשאל, אין לך מה להפסיד.
שלום שמי שוקי ואני הבעלים של פאר המנעולים
בפתח תקווה ראשית אני מזמין את מי שרוצה לבוא ולראות
איך מתבצע תהליך הייצור והשיכפול של השבב והמפתח לפונטו ספייס או גרנד דה פונטו
לנו אין מה להסתיר פאר המנעולים לא מדביקים שבבים על האנטנה כמו שפורסם באחת התגובות
הקודמות
שנית אלמד אתכם שיטה לדעת אם הדביקו לכם שבב על האנטנה
גשו למנעולן ושכפלו לרכב שלכם מפתח ללא שבב
גשו לרכב ונסו להניע .אם הרכב מניע סימן שהדביקו לכם שבב על האנטנה
ואם הרכב לא מניע אז הכל תקין ולא הדביקו לכם שבב
אם לא הבנתם צרו קשר 0577720777;-):lol:
תודה שוקי
שוקי שלום
ברצוני לאודות לך וכמובן ללירן על השירות האדיב והמיקצועי שהוא העניק והלוואי והיו הרבה עובדים כמוהו.
עבודה של 20 דקות +/- ואת כול העבודה שלירן עשה ראיתי וכמו שנאמר בהודעה לא היה פה קומבינה של לחתוך את המפתח ולהוציא את הציפ.
רק היה צריך לפרק את המחשב של הרכב להתחבר ולמצוא את הקוד של המפתח. נקודה.
ושוב שוקי תמסור המון תודה ללירן מלירן :-D
לא ברור מה הקשר לשיכפול מפתח ולחב' הביטוח, נא פרט והסבר.
בברכה - רפי לין
אני מבוטח בחברת AIG בביטוח מקיף לרכב בפוליסה ישנו סעיף אשר מבטח גם את המפתח של הרכב
סכום הביטוח הוא עד 665 ש"ח והשתתפות עצמית של המבוטח היא 50 ש"ח כלומר המפתח עלה לי 500 ש"ח אצל פאר מנעולים ומתוכם AIG משלמים לי חזרה לחשבון בנק 450 ש"ח חישוב פשוט עלות המפתח היא 50 ש"ח במקום 1200 ש"ח במוסך מורשה פיאט.
אז אני פשוט מתקשר ושואל מה אני עושה ברגע שעבד לי מפתח ואז הם מציעים לי את עזרתם??
קודם תתקשר ותשאל האם הביטוח שלך מכסה בכלל את המפתח.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.