View Full Version : צריך המלצות לחומרי ניקוי לרכב
שלום
בד''כ אני לא שוטף את הרכב בעצמי, אבל עכשיו אני רוצה להתחיל לשטוף כי התפנו לי הסופי שבוע.
אז אני צריך המלצות לחומרי ניקוי חיצוניים ופנימיים, מה עדיף מטלית מיקרופיבר או ג'ילדה, שמפו, ווקס, איפה שמים יד על stp ואם אפשר קישורים לקנייה אונליין או בחנות גם יהיה מצוין ,תודה.
מוצרי קארפלאן טובים ויש להם חנות מכירה באינטרנט www.carplan.co.il
בברכה - רפי לין
תודה רפי, עשיתי קניות באתר.
כרגע הזמנתי את המוצר הזה
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350239423077&fromMakeTrack=true#ht_1412wt_939
מישהו עשה שימוש בו או הזמין מהמוכר הזה ?
אחלה פלסטלינה יש למגוויר.
יש לי גם את הערכה והיא מצויינת.
לא לשכוח לשטוף לפני, לעבוד עם התרסיס תוך כדי, ולעשות ווקס כמו שצריך אחרי.
ראיתי סרטון שלהם, קודם שוטפים עם שמפו, אחר כך מנגבים ואז עובדים עם התרסיס והפלסטלינה יחד, אבל הבעיה שאין לי ווקס ואני מתלבט איזה סוג לקנות, יש המלצה?
כמו כן ידוע למישהו היכן רוכשים stp
80% ימליצו לך על הבקבוק הכחול של טרטל נוזל
כולם משתמשים והוא אחלה ונוח לשימוש
אל תלך למשחות כי יותר קשה לעבוד איתם
הבעיה עם הטרטלים למינהם היא שהם מתייבשים מהר והופכים לאבקה, ולכן לא נוח לעבוד איתם.
אני משתמש כבר יותר מ6 שנים באוטו-פיניש של קארפלאן. נוח מאוד לעבודה, ומחזיק שבועות רבים על הרכב.
STP אפשר לקנות באוטו דיפו.
על האוטו פיניש שמעתי רבות, הוא כבר הוזמן דרך האתר, אבל שמפו לא הצלחתי למצוא באתר שלהם
אני ראיתי של קארפלאן רק לא נסיתי האמת שמעתי עליו המון
האם ההבדל הוא כזה משמעותי כי אני מחנה מול לבניין מתחת לשמש והאמת בקושי מחזיק שבוע הדבר הזה ??!!!
http://www.carplan.co.il/sg_product~AWS010~5~3.htm
זה השמפו שאני משתמש בו.
אז קיצר, הגיעה הפלסטלינה שהזמנתי סופסוף של מקגיוור, הגיעה גם מטלית מירופיבר ודוגמית של ווקס כלשהו. מישהו יכול לתת טיפים לעבודה איכותית ויעילה עם החומר הנ''ל?
(עדיף מישהו שעבד איתו)
לשטוף עם שמפו כמו שצריך.
לייבש.
תוך כדי ריסוס החומר, תעבוד עם חצי בר פלסטלינה.
שהפלסטלינה מתלכלכת לשים אותה קצת.
לאחר מכן לעבור עם המטלית שהגיעה בערכה.
כך על כל פאנל ברכב.
לאחר מכן, ווקס לכל הרכב.
שהפלסטלינה מתלכלכת איפה לשים אותה?
ובמטלית אפשר להשתמש בניגוב הרכב אחרי השמפו?
תודה אגב
שהיא מתלכלכת צריך ללוש אותה קצת, ולהמשיך. שאתה מסיים פשוט תשים אותה בניילון בקופסא שלה. ("לשים" מלשון "ללוש". אותה פעולה שעושים עם הבצק באפייה :))
כן, רק כדאי שהיא תהיה יבשה לפני הפלסטלינה. זה חוסך עבודה לפני הווקס.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.