PDA

View Full Version : מחפש מוסך , לתיקון וקנית רדיאטורים

blueuno
11-08-10, 13:53
שלום לכולם,

ישל י בעיה ברכב שצריך למצוע מאיזה רדיאטור זה מגיע, הרכב הוא קאדילאק, יש לי קולר שמן מנוע ומים, ויש לי רדיאטור ראשי אשר מקרר גם את שמן הגיר, אחד הרדיאטורים נפרץ לא יודע עדיין איזה, אבל התוצאה ביינתיים כמות קטנה של שמן במערכת המים, כתוצאה מכך מחפש מקום אשר יפתור לי את הבעיה בדרך הטובה ביותר.

וכאן אני יגיד יקבל כל המלצה, אבל מחכה לרפי לין שימליץ .

דרך הגב רפי תודה לא יצא לי להודות לכה, אבל כתבתי אל בעיה שהיתה לי ברכב בפורום של CARSFUROM , המלצת לי אל מקום מדהים בתל -אביב אשר עשו לי בדיקה + חיבור למחשב, בחינם נדהמתי לגלות שבארץ עושים משהוא בחינם אבל כן כן חיברו אותי למחשב בחינם ועזרו לי.

אז רפי תודה ומחכה להמלצה הפעם..

בתודה מראש...

asaf123
11-08-10, 13:57
גנדי האוטו שלך הוא כחול?
ובקשר למקום לתקן בו בעל הבית שלי מטפל בCTS שלו בUMI ואני אישית אליהם לא הייתי ניגש אבל אם אתה מוכן לשלם יקר אז זו המלצתי כי הם עובדים מדהים.

blueuno
11-08-10, 15:33
אסף דרך הגב אתה מכיר אותי, אני הבעלים הקודם של האונו באשדוד בצבע תכלת מטלי אם אתה זוכר אונו יפה שהיתה לי מכרתי אותה לפני חצי שנה..

האוטו שלי כרגע בצבע כסוף, הייתי בUMI באשדוד לא אהבתי את היחס שלהם בכלל,
תאמת מבחינה כספית זה יהיה תיקון יקר בכל מקום כי הרכב שלי מאוד אבל מאוד מסובך, רק לידע כללי אם זה הלך הקולר של השמן מנוע זה עבודה של פירוק לפחות חצי יום והרכבה חצי יום זה יום עבודה , וזה אומר שבכל מקרה מבחינה כספית זה יהיה נזק כספי...

עכשיו הבעיה היא שכמעט שום מקום לא רוצה ולא יודע בכלל אם ניגשים לרכב הזה , דבר שני אני מחפש משהוא שמכיר ויודע מה הוא עושה ויעשה לי עבודה טובה....

blueuno
11-08-10, 21:41
רפי מחכה לכה..:)

asaf123
11-08-10, 22:21
כן גנדי אני זוכר את האונו שלך וראיתי אותה אתמול ברחוב נחל לכיש .
בטח שאני זוכר אותך.

blueuno
12-08-10, 21:34
up

רפי לין
13-08-10, 02:38
פנה אל שמואליק כאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=174
הוא מקצוען, אמין, הוגן ואדם חביב.
אני מקווה שהוא יהיה מוכן לטפל במכונית שאינה נפוצה בארצנו.
דרך אגב, בשבחיך האם התכוונת ל"מוסך CMI" שבת"א?.
בברכה - רפי לין

ליאור23
13-08-10, 16:37
כמו כן תבדוק אפשרות אצל אביפארטס, מומלץ מאוד והמקום ידוע במקצועיות שלו
http://www.aviparts.co.il/