PDA

View Full Version : שלום לכולם.

Speed King
02-08-10, 23:06
ההמלצה שלי שתתרחקו מבעל מקצוע ששמו "אשר" מזגנים הנמצא באיזור תעשיה ק.אריה בפ"ת.
שמתעסק עם מיזוג אוויר לרכב.
הבן אדם נוכל תחמן ורמאי .
לידיעתכם שלא תגידו שלא דואגים לכם .
ביי

Amit-IL
02-08-10, 23:27
לתגובה הזו אין מקום בפורום, לפחות תפרט את המקרה ותן את דעתך אבל תן לאחרים לשפוט,
על כל אחד שאינו מרוצה יש כמה שכן מרוצים ואין לרשום לא להתקרב למוסך מסויים מבלי לפרט
מה הסיבות.

ארילו
03-08-10, 01:14
כמו שעמית אמר - אנא ספר את פרטי המקרה, אחרת ההודעה הזאת תימחק.

avi1970
03-08-10, 12:11
*** תפרט למה אני חושב ללכת לתקן תמזגן שלי או אצלו או אצל משהו אחר!!!

chesh
03-08-10, 14:18
כשקניתי את הפונטו לפני 4 שנים המזגן לא עבד. לאחר המלצות לגשת אל אשר הלכתי ונאמר לי שיש דליפה מהמערכת הפנימית (מאייד) וצריך לפרק את כל הדשבורד כדי להחליף. סיפור של 1000 שקל.
אמרתי טוב בסדר השקעה והשארתי אצלו את הרכב. לא זוכר כמה ימים, 1 או 2 אני הולך לשם לראות מה קורה. הוא אומר סידרתי וניקיתי את המפוח והכל מעלים (היה רעש כתוצאה מעלים במפוח) ואמר "הלך המדחס". אמרתי לו אבל לא הזכרת שום דבר על מדחס והוא אמר שהחלפתי את המאייד ומלאתי גז המזגן לא היה טוב.

כועס וזועם לא ידעתי מה לעשות ואבא שלי הביא מדחס חדש של דנסו בעלות 3000 שקל (הוא עובד בתחום המזגנים והשיג בזמנו מדחס כזה במחיר מוזל). הרכבנו אצלו את המדחס, עם המון פרצופים שעשה בזה שאני מביא לו מדחס ורק משלם לו על העבודה. הכל הורכב והמזגן עדיין לא קירר כמו שצריך בתוך העיר ובחום. ניגשתי אליו אחרי זה יותר מ 4 פעמים, החליף טרמוסטט מיזוג, מייבש עוד פעם וואקום גז ולבסוף אמר גם "יש כתם על המעבה". משם כבר עזבתי אותו וכרגע המזגן מקרר יפה כבר 4 שנים. מחוץ לעיר הוא מקפיא רק נשארתי עם אותה בעיה שבימי שרב הוא לא מקרר כמו שצריך בעיר.

Amit
03-08-10, 15:20
יש קשר ישיר לבין יכולת פיזור החום במעבה לבין יכולת הקירור . האם מאוורר המזגן נכנס לעבודה ? תשטוף את המעבה עם צינור ותראה שכל החרירים נקיים .

אגב גם אצלי הבעיה דומה . יתכן שיש קשר גם לגודל המדחס .

עמית

avi1970
03-08-10, 17:08
chesh אני עכשיו חושב בכלל אם ללכת אליו, גועל נפש,נראה אחפש בפורום אם יש משהו יותר נורמאלי מאשר "עלק" מזגנים.

צביקוש23
03-08-10, 21:28
מצטרף לביקורת השלילית

מדובר אכן באיש מקצוע לא ישר (וזה בלשון המעטה)
גם עליי עבד לפני מספר חודשים וגבה ממני 350 על חלק שלא היה צריך להחליף כלל. טען שתיקן תקלה מסויימת כאשר הוא בעצם כלל וכלל לא תיקן אותה.
אנשים מומלץ לא לגשת אליו.

לאחר מכן בעצתו של רפי לין ניגשתי לעמוס מזגנים שנמצא באזור תעישה בני ברק ותיקן לי את התקלה בסכום פעוט ובעבודה מקצועית נטו.

אגב מאז הפניתי כמה חברים אל עמוס מזגנים וכולם חזרו רק עם ביקורת חיובית מאד. חבר אחד אף אמר לי (ואני מצטט אותו) "איש מצקוע כזה ישר הגון מקצועי ואמין מעולם לא פגשתי קודם לכן, איך לא ידעתי על קיומו קודם?"

אז חברים תעשו לעצמכם טובה ואת כל מה שקשור למיזוג סדרו רק אבל רק אצל "עמוס מזגנים" באזור תעשיה בני ברק. (אגב מעיון באתרים רבים מסתבר שיש אלפי ביקורות חיוביות עליו ושמו הולך לפניו)

Speed King
06-08-10, 14:49
תודה לכל המגיבים לשרשור שלי.
אלה שהגיבו בעד שהעסק של אשר מזגנים לא אמין .
ואלה שרצו למחוק את מודעתי .
האמת צפה בעצמה מעל המים ויצאה לאור .
תודה שוב לכולם .
ושבת שלום.

ליאור23
06-08-10, 20:57
במקום לפתוח שרשור חדש בנושא, אני אתעלק על השרשור הזה, האם מישהו שמע על עסק מיזוג לרכב בשם ''קור על'', אני רואה את הפרסומת שלו על כל משאית בעיר כמעט, ועל הרבה רכבי ליסינג והשכרה.

אפשר המצלה בבקשה??