View Full Version : למכירה קיט יניקה מסיליקון עם פילטר סימוטה שעבר ניקוי
הצינור עצמו מסיליקון ומחובר אליו פילטר סימוטה שעבר ניקוי לפני כמה ימים, עבר את מבחן המשטרה אצלי;), צליל מאוד נחמד ועל כך יעיד בן, מי שהתקין אותו:)
ליאור 0543046160 או בה''פ ,במידה ולא זמין ניתן להשאיר sms.
http://img715.imageshack.us/img715/364/1003717.jpg
מחיר די גמיש, יאללה כול עוד אני לחוץ למכור אותו
כמה לדעתך יהיה מחיר הוגן?
למה למכור? מה הבעיה עם הפילטר?
danielkochin
08-08-10, 11:22
יש לי תחושה שמישו רוצה קיט gsr במקום.
גם לי הייתה את אותה הרגשה דניאל ..
קצת הסבר על הקיט (אני לוקח עמלה על ההסבר הזה, ליאור)
2 זויות סיליקון 90* הגיע עם שני צינורות אלומיניום שהוחלפו בצינורות גומי על מנת להוריד את קליטת החום - המחברים בין הגומי לסיליקון גם הם הוחלפו לפלסטיק במקום אלומיניום, מושיב את הפילטר מספיק נמוך כדי לקבל אויר קר ולא נמוך מדי בשביל שבחורף לא ישאף מים.
הזויות עם הצינורות אלומיניום עולים כ-600 ש"ח
הפילטר של סימוטה כ200 ש"ח
וצינורות הגומי , המחברים וחומוס צ'יפס סלט עוד משהו כמו 150 ש"ח.
סה"כ כ950 ש"ח עלה כשהיה חדש.
תאמין לי בן, אין מצב שהייתי מביא הסבר כזה. והקיט כמו חדש גם עכשיו כולל הפילטר שעבר ניקוי לפני שבועיים
יאקוזה, אין שום בעיה, אם הייתה איתו בעיה, הייתי זורק אותו ולא מוכר אותו, אני פשוט מחפש אופקים שונים ומנסה דברים אחרים ומשונים :-)
ועל הסאונד המדהים שהוא נותן לאוטו יעיד עידן.
תודה על ההסבר קודם כל. למרות זאת, לדעתי הוא לא מצדיק את המחיר ביחס לתועלת שלו. אני לא חושב שהפילטר יעזור לHGT לרדת מתחת ל8.6 שניות מ-0 ל-100 למשל. תקנו אותי אם אני טועה.
שאלה, האוטו שלך עושה 8.6 ל100?
בדקת את זה? עזוב אותך נתוני היצרן האלה, חוץ מזה הדברים האלה עולים הרבה כסף בלי קשר למה שהם נותנים או לא, למה אנשים שמים אגזוז רמוס ב2000 ש''ח? זה לא מוסיף כוח הרי, אני הרכבתי לכמה שעות את הפילטר המקורי, בשביל לנקות את הפילטר הפתוח, ויש הבדל משמעותי, תבוא, תרכיב על שלך ותראה בעצמך
אני עשיתי 8 בבדיקה
והפילטר נותן סאונד יפה אז למה לא???
מה רע בסאנד יש אנשים קונים מערכת ב 5000 אלף בשביל סאונד טוב אז פילטר ב500 600 שווה!
צודק יוסי, ותודה על החיזוק. יאקוזה אני גם לא מבין אנשים שמשקיעים במערכת לרכב יותר מ1000 ש''ח גג, בשביל מה צריך מגברים וסאבים ושטויות שמכבידים על הרכב ורק גורעים מביצועיו, כל אחד והשגעונות שלו.
מחיר מעודכן 650 ש''ח, תיתכן גמישות , אבל בלי שאלות של '' תגיד גבר, זה עושה את הרעש הזה פססססס כמו באימפרזה טורבו'', להיות רציניים :)
אין לי שום דבר נגד. סה"כ רציתי להבין על מה מדובר. ואני כן מאלה שקונים מערכת ב-3 אלף :lol: כל אחד ומה שבא לו טוב.
למה, יש כאלה ששואלים אם זה עושה פסססס?! :shock:
בהצלחה במכירה.
היה אחד כזה, ששאלה אם יש פסססס, וגם רצה לקנות את הפילטר לבד ולחבר לצנרת המקורית של הרכב, קיימים יצורים כאלו
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.